Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinėlis su kriokliuku

QUOTE(immm @ 2009 07 07, 16:30)
laukiam kol xxxsaulyte pasirodys savo, o kol sulauksim, nors ir ne visai pabaiga parodau savo -

dabar nors ir neturėdami arti jūros galėsim klausytis nors vandens čiurlenimo
user posted image

user posted image

user posted image

sveika, man labai grazus tas takelis is medzio kamieno...toki galvoju pas save darytis. turiu keleta klausimu: kaip irengti toki takeli, ar reikia mediena padengti kokiu antiseptiku, ar giliai i zeme ikasti juos reikia ar kazkaip kitaip reik itvirtinti????
Atsakyti
Nueikit į akmenų temukę
doh.gif http://www.supermama...howtopic=200999
Kelios nuotraukytės yra į temą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 10 rugpjūčio 2009 - 12:02
QUOTE(troja3030 @ 2009 07 10, 23:17)
sveika, man labai grazus tas takelis is medzio kamieno...toki galvoju pas save darytis. turiu keleta klausimu: kaip irengti toki takeli, ar reikia mediena padengti kokiu antiseptiku, ar giliai i zeme ikasti juos reikia ar kazkaip kitaip reik itvirtinti????

MES DARĖM LABAI PAPRASTAI - TAIP SAKANT PABANDYMUI: plaunant malkas, susipjovėm keletą alksnio rastelių kokių 8-10 cm storio, nieko nežievinom, takeliį žvyru išpylėm, patiesiau agroplevelę ir sudejau tas "trinkeles", o į tarpus akmenukų pripylėm ir viskas. Norėjau pažiūrėt kaip atrodo, gal visai nepatiks
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 07 07, 19:38)
O kur gaminot tilteli,isduokit paslapti,kaaaa ax.gif

MB nesako blush2.gif - staigmeną man padaryt norėjo
Atsakyti
Mergaitės gal kas turit sienelės, kuria tekėtų vanduo, pavyzdukų su nuotraukomis , nes randu tik krioklių pavyzdžius. Krioklio pasidaryti neišeina, nes sklypas nedidukas, tai gali atrodyti labai griozdiškai, o mums norėtusi tokios sienelės kokio 1,50 m. aukščio kad ji būtų šalia tvoros...
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 08 24, 15:55)
Mergaitės gal kas turit sienelės, kuria tekėtų vanduo, pavyzdukų su nuotraukomis , nes randu tik krioklių pavyzdžius. Krioklio pasidaryti neišeina, nes sklypas nedidukas, tai gali atrodyti labai griozdiškai, o mums norėtusi tokios sienelės kokio 1,50 m. aukščio kad ji būtų šalia tvoros...

pažiūrėk čia
Atsakyti
o gal kas zino kur vilniuje galima butu nusipirkti firestone pond liner plevele ?
Atsakyti
QUOTE(edita_jan @ 2009 10 05, 12:52)
o gal kas zino kur vilniuje galima butu nusipirkti firestone pond liner plevele ?

Shetelig (ar kazkaip panasiai) parduotuvel maciau
Atsakyti
nu mamytės, kaip perziemojo tvenkinukai? o man klausimas iškart - ar lelijos žiemoja, nereikia nei iškast, nieko?
Atsakyti
musu kriokliukas jau kriokia po ziemos o jusu?
Atsakyti
O man toks klausimas iskilo, kas turit begancius upeliukus ar daug jie prieziuros reikalauja? Man nugazdino, kad jei noresiu grazaus vaizdo, teks po viena akmeneli valyt, kai apsines. O kaip istiesu? Ar jau atsisakyt sios upeliukscio minties?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 05 16, 18:43)
O man toks klausimas iskilo, kas turit begancius upeliukus ar daug jie prieziuros reikalauja? Man nugazdino, kad jei noresiu grazaus vaizdo, teks po viena akmeneli valyt, kai apsines. O kaip istiesu? Ar jau atsisakyt sios upeliukscio minties?

Pas mano buvusi virsisninka kieme yra tvenkinukai padaryti su fontanais ir kriokliukais, tai lenkams vis liepia valyti ten, jie sukrauna akmenis, nusiveza i plovykla ir su kersheriu po geru spaudimu juos nuplauna, taip kad kiekviena atskirai tai tikrai nesveicia schmoll.gif Man asmeniskai netgi graziau, kai akmenys kokiom samanom apauge, bet kai jau zaliu ar dar juodu dumbliu apauga tai jau neeeee schmoll.gif
Atsakyti
O kam tuos akmenis vezti i plovykla blink.gif ...mes tik pavasari baseinuka isseme sena vandeni su kercheriu vietoj po spaudimu praplaunam, o siurbliukas visa dumbla susiurbia, pripilam naujo vandens ir visa sezona lieka svarus, na cia tuo atveju, jei vanduo cirkuliuoja-yra fontanelis, kriokliukas...
Atsakyti