QUOTE(westa @ 2008 07 01, 10:15)
pasižiūrinėsiu ir PVC dangas, lyg irgi yra ilgaamžių

Kurpelė Kaune prekiauja įranga tokiems dalykams

.. Oase firmos.. ir plėvelių yra.. netgi su akmenukų imitacija .. vyras pasidomės, nes lyg ten turi pažįstamų .. jei ką sužinosiu - papasakosiu ..
http://www.kurpele.lt/tvenkiniai.html
ar gavai info, nemažai prasiunčiau. Ten irgi apie tą plkėvelę rašo... Taip kas ką randate - dalinamės info...
QUOTE(GAPO @ 2008 07 01, 14:03)

kaina kokia, aišku nenusimanau, bet pagal mane tai gan pigiai

. Ko dar gero matėt? Akvariumų žuvų nepirkot? Pvz, po kiek, nepameni? Pačioje Varšuvoje pirkot? Suvalkuose kažin nėra tokios panašios parduotuvės

. Jei visgi pribręs reikalas, reiks ten važiuot, gal ir dar kas kooperuosis

.
Westa, lauksim žinių. Jei ne, pačiai reiks ten užsukt.
Žinai mes su vyru irgi nenusimanom, stovėjom ir logiškai mastėm - kad vandens per 1 val. tikrai nemažai prapumpuoja, elektros "valgo" nedaug, čiurlenimui pakaks, o ir vadens pakėlimas apie 3 metrus - tai manau galingumo užteks...
Taip, dar trejetą gražuolių parsivežėm, nes pas mus didelis 400 l akva. Kainos labai įvairios, bet ten tokia didžiulė parduotuvė "Zoo discus" per du aukštus, keturi skyriai - tai viskas dvigubai pigiau ir gausa kokia... Jau pora metų vežamės tik iš ten... O kitų nežinau, tik tą... gal per google paieškok...
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 14:18)
Kurpelėj toks pats gabalas, kaip Saulyte minėjo - 5x6 kainuoja 600 lt ir tai jau su nuolaida.. žodžiu Frezijoj pigiau
xxxsaulyte kur augaliukus perki? aš šiaip pušeles Kalotėj pirkau.. ten bent jau pušelės tikrai pigiau buvo nei Frezijoj... reikia dar iki turgaus pavažiuot.. ten bobutės, sako visai neblogų augaliukų atneša
"Fezijoje" vakar čiupinau ir matuojamą metrais, tik kainos nebepaklausiau... Šiandien užsuksiu dar pas juos, pakeliui...
Na "Frezijoje" brangoka. Daug kalnapušių pirkau iš vienos augintojos, atveža iš Telšių raj. labai kokybiškas, mes ribą visą apsisodinom sklypo, ir dar du kaimynai taip pat... Ūgliai labai gražūs

Iš Klaotės pirkau 30 eglių pernai rudenį nuo vėjo - tai prigijo TIK 3

Man patinka augalai Kretingoje prie Norfos, vis iš Lenkijos parsivežu. Na žinai prieš Varšuvą po kairę du super medelynai - na kainos ką aš žinau - akys ant kaktos lipa po kiek mokėjau čia Klaipėdoje. Dabar kainos jau normalios Dauparuose, kai ką pirkau "Žalioj stotelėj" prie "Studendo"... Kažkaip kur važiuoju tai jau nepraeinu pro šaly...

Ligonis esu...
Westa - jei dar nesi apsisodinusi ir turi jau planą kur kokius sodinsi - tai patarčiau iki Varšuvos su busiku palėkėti - 400 Lt kelionė kainuoja su auto... Tai paskaičiavau - vien ant tulpmedžio 170 Lt permokėjau... o kur kiti... "Conica" žinai mačiau apie 40 cm aukščio - 12 zl, roes super pirkau po 8,90 zl, o Klp po 35 Lt, ir kiti augalai ...

O dar paieškojus geriau - tai Lenkija manau "lobių šalis"...

Bet deja jau nebenoriu ir nebeturiu kur sodinti... Dra keli keniai laukia eilės prie tvenkinėlio...