Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinėlis su kriokliuku

nieko aš nedariau daugiau, buvo pakilęs vis dugnas, nežinau net ką daryti.... doh.gif Bet vat vėl išvažiuoju iki 20 d. ir dzin... Na kitais metais pabaigsim... ką dabar... O gal dar bus bobų vasara...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 11, 10:30)
nieko aš nedariau daugiau, buvo pakilęs vis dugnas, nežinau net ką daryti....  doh.gif  Bet vat vėl išvažiuoju iki 20 d. ir dzin... Na kitais metais pabaigsim... ką dabar... O gal dar bus bobų vasara...

Palauks tas tvenkinukas, niekur nedings, manau kad poilsis svarbiau ania, lygtais i Turkija nuo 13 isvarot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 11, 10:30)
nieko aš nedariau daugiau, buvo pakilęs vis dugnas, nežinau net ką daryti....  doh.gif  Bet vat vėl išvažiuoju iki 20 d. ir dzin... Na kitais metais pabaigsim... ką dabar... O gal dar bus bobų vasara...

tai jau tikrai nėr čia ko saves prievartaut.. ateis laikas ir pasidarysit smile.gif ..

o aš kol kas tvenkinukui nieko nebedariau, tik palei įvažiavimą kelis gluosniukus flaminginius pasisodinau.. iš karto jaukiau kieme pasidarė wub.gif ..šiandien važiuosiu dar augalų sklypukui.. kokią smilgą ir kriokliukui gal nugriebsiu..

beje prieš kelias dienas buvo moteriškos, kurios užsiima apželdinimu užvažiavusios.. nu ir neišbrokyjo mano meno .. sakė , kad visai neblogai, kaip pirmą kart darant hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 11, 11:57)
beje prieš kelias dienas buvo moteriškos, kurios užsiima apželdinimu užvažiavusios.. nu ir neišbrokyjo mano meno .. sakė , kad visai neblogai, kaip pirmą kart darant hihihi.gif

lotuliukas.gif turbut sake, kad antra kart, trecia bus geriau. Nagi papasakok kokiu ideju dave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 11, 11:57)
o aš kol kas tvenkinukui nieko nebedariau, tik palei įvažiavimą kelis gluosniukus flaminginius pasisodinau..

o kokie čia tie flaminginiai g.gif ?
Atsakyti
na, nejau jau baseiniukai pas visas užšąlo, kad čia taip tylu g.gif unsure.gif ?
Atsakyti
Dar neužšalo, čiurlena, norėjau pasidalinti šių metų darbu, tvenkinėliu su kriokliuku bet nemoku įkelti foto ax.gif pavasarį apželdinsiu bus gražiau ir gal mokėsiu pasirodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 10 04, 09:10)
na, nejau jau baseiniukai pas visas užšąlo, kad čia taip tylu  g.gif  unsure.gif ?

Vanduo išleistas, užšąlimas negresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 10 05, 09:41)
Vanduo išleistas, užšąlimas negresia biggrin.gif

As dar vandens neisleidau, dar kai kas paciame zydejime
user posted image

Va ir margalapi ajera pasodinau
user posted image

Ir kompozicija is perkunropiu sukurpiau.Taip kad dar veiksmas vyksta-tobulinimui ribu nera biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
sobieska, niu labai gražu tos perkūnropės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 10 06, 09:12)
sobieska, niu labai gražu tos perkūnropės  wub.gif

Nu gi aciu 4u.gif -pigu, grazu, nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 05, 19:59)
As dar vandens neisleidau, dar kai kas paciame zydejime

tikrai faina wub.gif .... o kiap jūs vandenį išleidžiat blush2.gif ?
Atsakyti