nieko aš nedariau daugiau, buvo pakilęs vis dugnas, nežinau net ką daryti.... Bet vat vėl išvažiuoju iki 20 d. ir dzin... Na kitais metais pabaigsim... ką dabar... O gal dar bus bobų vasara...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 11, 10:30)
nieko aš nedariau daugiau, buvo pakilęs vis dugnas, nežinau net ką daryti.... Bet vat vėl išvažiuoju iki 20 d. ir dzin... Na kitais metais pabaigsim... ką dabar... O gal dar bus bobų vasara...
Palauks tas tvenkinukas, niekur nedings, manau kad poilsis svarbiau ania, lygtais i Turkija nuo 13 isvarot
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 11, 10:30)
tai jau tikrai nėr čia ko saves prievartaut.. ateis laikas ir pasidarysit ..
o aš kol kas tvenkinukui nieko nebedariau, tik palei įvažiavimą kelis gluosniukus flaminginius pasisodinau.. iš karto jaukiau kieme pasidarė ..šiandien važiuosiu dar augalų sklypukui.. kokią smilgą ir kriokliukui gal nugriebsiu..
beje prieš kelias dienas buvo moteriškos, kurios užsiima apželdinimu užvažiavusios.. nu ir neišbrokyjo mano meno .. sakė , kad visai neblogai, kaip pirmą kart darant
QUOTE(westa @ 2008 09 11, 11:57)
beje prieš kelias dienas buvo moteriškos, kurios užsiima apželdinimu užvažiavusios.. nu ir neišbrokyjo mano meno .. sakė , kad visai neblogai, kaip pirmą kart darant
turbut sake, kad antra kart, trecia bus geriau. Nagi papasakok kokiu ideju dave
QUOTE(westa @ 2008 09 11, 11:57)
o aš kol kas tvenkinukui nieko nebedariau, tik palei įvažiavimą kelis gluosniukus flaminginius pasisodinau..
o kokie čia tie flaminginiai ?
na, nejau jau baseiniukai pas visas užšąlo, kad čia taip tylu ?
Dar neužšalo, čiurlena, norėjau pasidalinti šių metų darbu, tvenkinėliu su kriokliuku bet nemoku įkelti foto pavasarį apželdinsiu bus gražiau ir gal mokėsiu pasirodyt
QUOTE(immm @ 2008 10 04, 09:10)
na, nejau jau baseiniukai pas visas užšąlo, kad čia taip tylu ?
Vanduo išleistas, užšąlimas negresia
QUOTE(ADA @ 2008 10 05, 09:41)
Vanduo išleistas, užšąlimas negresia
As dar vandens neisleidau, dar kai kas paciame zydejime
Va ir margalapi ajera pasodinau
Ir kompozicija is perkunropiu sukurpiau.Taip kad dar veiksmas vyksta-tobulinimui ribu nera
sobieska, niu labai gražu tos perkūnropės
QUOTE(ADA @ 2008 10 06, 09:12)
sobieska, niu labai gražu tos perkūnropės
Nu gi aciu -pigu, grazu, nesunku
QUOTE(sobieska @ 2008 10 05, 19:59)
As dar vandens neisleidau, dar kai kas paciame zydejime
tikrai faina .... o kiap jūs vandenį išleidžiat ?