na liuks
Westa, gražu. Va vis mintis sukosi tau parašyti, kad prie tavo tvenkinėlio man laaaaabai gražiai žiūrėtūsi žilvytis ar gluosnis svyruolis, nežinau kaip jie vadinasi... va kažkas panašaus tik
skiepyti gal jie būna .... bet jie tokios ilgom lansčiom šakom ir smulkiais lapeliais ... Daugumoje ale japoniškų sodų jie labai gražiai plaikstosi vėjyje, svyruoniai... Įsivaizduoju kad labai tiktų, nes prie jo man kažkokio gražaus akcento norėtųsi, nemažo...
O mums tos liūtys sugadino visą reikalą. Nuo pat žolinių kai padarėm tvenkinėlį lyjo be perstojo, tai nei pakopų galėjom daryti, nei aplink. O dar bėda ta, kad pripylėm tik pusė tvenkinėlio, o per liūtis pakilo požeminiai vandenys ir pakėlė mano dangą iš apačios
. Na vakar žiūrėjau, po dviejų dienų nelyjimo jis slūgsta ir stojasi į vietą, bet jei vėl lis, nežinau ką daryti... Pripylti dabar vandens iki viršaus negaliu, po danga vandens gal neišstums... na nežinau, nervina kai viskas stovi vietoj...
Savaitgalyje dar akmenų dolomitinių atsivežėme, net krioklio negalim daryti, nes apatinė pakopa turi būti ant tvenkinėlio krašto vieno, o ji plūduriuoja... na žodžiu... Jei nebus bobų vasaros - tai teks išpompuoti jaučiu prieš žiemą ir laukti pavasario..