Vaizdeliai iš Garden design ir Moj prekrasnaj sad
Baro krioklys labai labai neskanus
QUOTE(sobieska @ 2008 07 18, 12:30)
Tai kad as jo nepirkau, labai jau jis neisvaizdus man pasirode pirkau tokias zalias su baltais pakrasciukais susuktas smilgas, kai pasodinsiu sodyboj - nupaveiksluosiu (jei rasiu kur ikist )
Tai žalia su baltais ko gero pelkinis ajeras, tokį turiu, planuoju sodinti kažkur šalia...
Gal kuri ir uzsikabinsit, va keletas pavyzdeliu-sakyciau tokiu nesunkiai igivendinamu
dar
ir..
dar
ir..
QUOTE(jėga @ 2008 07 18, 20:14)
Ne, nu nebūt sobieska, jei vėl akmenų krūvos nepamėtėtų... Tas pirmas dar toks nieko, bet kiti... norėčiau pamatyt, kaip į aplinką įsipaišo
nu as tai niekaip neisivaizduoju, nei krioklio, nei baseino be akmenu ...ir taip ir taip dumoju, nu niekaip ir vsio , o gal kriokliui ir vandens nereiktu, bereikalo jis cia tik energija eikvoja ... net paciai juokas paeme
QUOTE(jėga @ 2008 07 18, 21:07)
Tai su akmenais, ale ne šitiek gi...
Tarkim šitame man norėtųsi kažkokio subtilumo, akmenėlių žaismo O čia cieli rieduliai krūvon suversti...
Tarkim šitame man norėtųsi kažkokio subtilumo, akmenėlių žaismo O čia cieli rieduliai krūvon suversti...
Situ akmenu deka gaunasi toks islenktas vandens tekejimas... sutinku, kad truputuka cia ju perdaug, bet matomai to pageidavo uzsakovas
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 18, 13:34)
Labiausiai patiko tai kėdė... ir akmenų plokštumas
QUOTE(sobieska @ 2008 07 18, 14:47)
Man šis skoningiausias ir arčiausiai gamtos. Ir nesvarbu, kad pagrindas akmenys , juk kalnuose taip ir būna, ne smėliukas, o akmenys . Va, jau tvenkinėlio dugnas ar pakraščiai tai, pagal mane, jau gali būti smėlis, žvyras ar molis. Ir landšaftas yra atitinkamas, diplomantei apželdintojai tiktų.
Oi kaip man toli iki to kriokliuko, arba visai nepasiekiama
Kaži, kaip Westai sekasi , nepasisako ji čia. Tikiuosi ūpas nedingo.
o cia mano tvenkinuko fragmentas
cia is toliau ...dar augaleliai alpiunariume mazi ir tikrai neatmetu galimybes, kad dauguma ju bus persodinti
cia is toliau ...dar augaleliai alpiunariume mazi ir tikrai neatmetu galimybes, kad dauguma ju bus persodinti
QUOTE(jėga @ 2008 07 20, 20:01)
Aš čia šiaip pagalvojau, o kas būna rudenį su tuo tvenkinėliu, kai liūtys prasideda, išeina iš kraštų, nia...
Sobieska, aš čia nelabai suprantu, o kam tu tą "kaminą" tokį didelį statei, kam jis tarnauja (iš tos pusės nylabai matyt )
Papildyta:
Pamačiau - židinys
Sobieska, aš čia nelabai suprantu, o kam tu tą "kaminą" tokį didelį statei, kam jis tarnauja (iš tos pusės nylabai matyt )
Papildyta:
Pamačiau - židinys
aha, va isai ...tik cia dar be baseino, ir kitokia aplinka...kitoj temoj parodysiu kaip jis pasikeite - uzfiksuok
mazesnio kamino ir negalejom daryti...nes "pecius tai nemenkas
O kas del vandens...tai ne karto ir nebuvo ant tiek prilyta, kad per krastus verztusi, na o jei taip ir bus, tai susigers i zeme aplinkui tigi ne betonas