Įkraunama...
Įkraunama...

Tvenkinėlis su kriokliuku

Vaizdeliai iš Garden design ir Moj prekrasnaj sad
Baro krioklys labai labai neskanus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 18, 12:30)
Tai kad as jo nepirkau, labai jau jis neisvaizdus man pasirode ax.gif pirkau tokias zalias su baltais pakrasciukais susuktas smilgas, kai pasodinsiu sodyboj - nupaveiksluosiu (jei rasiu kur ikist biggrin.gif )

Tai žalia su baltais ko gero pelkinis ajeras, tokį turiu, planuoju sodinti kažkur šalia...
Atsakyti
Gal kuri ir uzsikabinsit, va keletas pavyzdeliu-sakyciau tokiu nesunkiai igivendinamu ax.gif
user posted image
dar
user posted image
ir..
user posted image

user posted image

Atsakyti
Ne, nu nebūt sobieska, jei vėl akmenų krūvos nepamėtėtų... lotuliukas.gif Tas pirmas dar toks nieko, bet kiti... norėčiau pamatyt, kaip į aplinką įsipaišo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 18, 20:14)
Ne, nu nebūt sobieska, jei vėl akmenų krūvos nepamėtėtų... lotuliukas.gif Tas pirmas dar toks nieko, bet kiti... norėčiau pamatyt, kaip į aplinką įsipaišo g.gif

nu as tai niekaip neisivaizduoju, nei krioklio, nei baseino be akmenu biggrin.gif ...ir taip ir taip dumoju, nu niekaip ir vsio rolleyes.gif , o gal kriokliui ir vandens nereiktu, bereikalo jis cia tik energija eikvoja ax.gif ... lotuliukas.gif net paciai juokas paeme lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai su akmenais, ale ne šitiek gi... cool.gif

Tarkim šitame user posted image man norėtųsi kažkokio subtilumo, akmenėlių žaismo wub.gif O čia cieli rieduliai krūvon suversti... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 18 liepos 2008 - 20:09
QUOTE(jėga @ 2008 07 18, 21:07)
Tai su akmenais, ale ne šitiek gi... cool.gif

Tarkim šitame user posted image man norėtųsi kažkokio subtilumo, akmenėlių žaismo wub.gif O čia cieli rieduliai krūvon suversti... blink.gif

Situ akmenu deka gaunasi toks islenktas vandens tekejimas... sutinku, kad truputuka cia ju perdaug, bet matomai to pageidavo uzsakovas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 18, 13:34)

Labiausiai patiko tai kėdė... ir akmenų plokštumas biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 18, 14:47)

Man šis skoningiausias ir arčiausiai gamtos. Ir nesvarbu, kad pagrindas akmenys cool.gif , juk kalnuose taip ir būna, ne smėliukas, o akmenys smile.gif . Va, jau tvenkinėlio dugnas ar pakraščiai tai, pagal mane, jau gali būti smėlis, žvyras ar molis. Ir landšaftas yra atitinkamas, diplomantei apželdintojai tiktų. biggrin.gif

Oi kaip man toli iki to kriokliuko, arba visai nepasiekiama verysad.gif
Kaži, kaip Westai sekasi g.gif , nepasisako ji čia. Tikiuosi ūpas nedingo. unsure.gif
Atsakyti
o cia mano tvenkinuko fragmentas ax.gif
user posted image
cia is toliau ...dar augaleliai alpiunariume mazi ir tikrai neatmetu galimybes, kad dauguma ju bus persodinti biggrin.gif
user posted image
ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 20 liepos 2008 - 18:46
Aš čia šiaip pagalvojau, o kas būna rudenį su tuo tvenkinėliu, kai liūtys prasideda, išeina iš kraštų, nia... mastau.gif unsure.gif

Sobieska, aš čia nelabai suprantu, o kam tu tą "kaminą" tokį didelį statei, kam jis tarnauja g.gif (iš tos pusės nylabai matyt cool.gif )

user posted image
Papildyta:
Pamačiau - židinys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 20 liepos 2008 - 18:53
QUOTE(jėga @ 2008 07 20, 20:01)
Aš čia šiaip pagalvojau, o kas būna rudenį su tuo tvenkinėliu, kai liūtys prasideda, išeina iš kraštų, nia... mastau.gif unsure.gif

Sobieska, aš čia nelabai suprantu, o kam tu tą "kaminą" tokį didelį statei, kam jis tarnauja g.gif (iš tos pusės nylabai matyt  cool.gif )

user posted image
Papildyta:
Pamačiau - židinys biggrin.gif

aha, va isai biggrin.gif ...tik cia dar be baseino, ir kitokia aplinka...kitoj temoj parodysiu kaip jis pasikeite - uzfiksuok mirksiukas.gif
user posted image
mazesnio kamino ir negalejom daryti...nes "pecius tai nemenkas ax.gif

O kas del vandens...tai ne karto ir nebuvo ant tiek prilyta, kad per krastus verztusi, na o jei taip ir bus, tai susigers i zeme rolleyes.gif aplinkui tigi ne betonas
Atsakyti
Sobieska, pradedu priprast prie tavo akmenų lotuliukas.gif karsta.gif Bet jaučiu, tuos didžiuosius masyvus vistiek kokiom gebenėm apželdinčiau ax.gif cool.gif

censored2.gif
Atsakyti