QUOTE(Alegorija @ 2009 01 22, 13:03)
Aš ir labai džiaugiuosi, kad yra tokia galimybė. Šiąnakt mano mama girdėjo Tėtį ją šaukiant, bet ne per sapną, o tiesiog prabudo nuo Jo riksmo, ir dar girdėjo čežant kažką tuo pačiu metu. O aš praeitą naktį lyg tyčia kažko taip bijojau, kad, rodėsi, kad kraustausi iš proto - toks sutapimas...
Eisim šeštadienį vėl uždegti žvaukčių ant kapo.
QUOTE(Gubernija @ 2009 01 23, 11:57)
as tokiu dalyku nejauciu ... bet jauciu jo buvima ir vakar taip sunku pasidare, zinojau kad jis salia... prisiminiau paskutines jo gyvenimo akimirkas... kazhkaip stengiuosi uzhsiimt kokia papildoma dar veikla, kad maziau galvot, bet priesh miega vis tiek neisheina is kart uzhmigt...
man drauge per laidotuves pasake, kad po kiek laiko buna dar sunkiau, kada realiai pradedi suvokt kad jo jau nebebus... ne pradzioj dar nesitiki
Mergaitės tikrai džiugu, kad pabendraujam,nes žinokit jau pradėjau galvoti, kad man kažkas negerai

O pasirodo ne viena aš taip jaučiuosi
Tas bijojimas mane

aš esu jautri

tai man
Mano tėtukas buvo be galo geras ir ramus žinau, kad nieko blogo nelinkėtų, bet jūs man pasakykit ar tkrai jis gali lankyti mane

Nes nu kvailai skamba, bet kartais jaučiu kažkokį buvimą kažko

Va va gubernyt žinok taip sunku ant dušios pasidarė nemoku apsakyt koks jausmas ir prabėgo visi vaikystės prisiminimai ir veidas jo veidas iškyla vis toks jo lyg alsavimas. Nu manau, kad čia ilgesys viską savo daro ir suvokimas, kad nebus niekad jo šalia. Man jo trūksta begalo meldžiuos, bet tos maldos man toks vaizdas lyg neišklausytos

Negaliu ant kapo nuvažiuoti turiu mažiu

bet oram atšilus lėksiu
Jau nesisapnuoja tik nuolatos apie jį galvoju, nes kitaip negaliu juk buvomano tetis negaliu užmiršti aš jo per du mėnesius