QUOTE(Adrija* @ 2008 12 08, 14:58)
As visai neseniai netekau savo mylimo Tevelio... Siandien dar netikiu ir turbut dar negreitai patikesiu tuo, kad Jo nebera.. Nezinau kaip visa tai isgyventi. Niekada nemaniau, jog gali sitaip skaudeti, atrodytu kazkas sirdi isplese..
Stiprybes visoms, tai patyrusioms...
Kaip skaudu ne tas žodis

Aš ir tik mėnuo jo neturiu, bet netikiu dar...kaip ir tu

Atrodo dar sugryš, rūbai dar jo kvapu kvepėjo
Per laidotuves buvau tokia rami rami, nes jy dar pašarvotą mačeu jy liečeu glosčeu jo plaukus, šaltas šaltas, nes ilgai morge laikytas. Toks ramus užmigęs amžinajam miegui. Mirė operacijos metu nepabudo...užmigo su ta mintim, kad gyvens matys, kaip anukučei užauga. Tiek svajota planuota.
Super tėtis tokių žmonių reta šioj žemelėj jo ramumas mane stebindavo. Tėtis iš didžiosios raidės esu jam begalo dėkinga, kad užaugino mane padovanojau jam nuostabų anūką, kurį jis dievino.

Tik širdis plyšta, kad sunutis jo neatsimins visi man sako, kad jis jo neatsimins

O jis jau žino kur diedulis, diedulis sako danguj pas dievuli angeliukas saugos mane
Tik esu begalo laiminga, kad dar spėjau prieš lemtinga kelione pasėdėt jam ant keliu apsivijus kakla išbučevau ir pasakeu, kad myliu begalo, jis nusišypsojo

Užmigdamas žinojo, kad yra mylimas
Oi nežinau turbūt niekada nebus, kaip buve aš jy sapnavau gal puse mėnesio. Bet dabar jau nebe

O man norisi jy sapnuoti, o ypač jai apkabintu, tai būtų pasaka
O, kad saugo tai tikrai jaučiu ypač jo buvimą jaučeu tas pirmas dienas

Bet tokia ramuma nemoku apsakyti toks užliedavo jausmas
Tačeu dabar jau pradėjau ilgėtis jo, trūksta jo

Gyvenau su juo, jo visi daiktai primena jy
Ilgėsiuos jo visą gyvenimą, nes jis nuostabus žmogus