Įkraunama...
Įkraunama...

Nebeturiu tėvelio

QUOTE(Adrija* @ 2011 06 24, 21:08)
angeliukas999 labai uzjauciu tave...
pas mane su teveliu taip pat buvo labai stiprus rysys, mes negalejome vienas be kito, ir dabar kai jo nebera, kazkuria prasme nebera ir manes, nera dienos, kad jo neprisiminciau...
mano atveju laikas zaizdu negydo..

Šios raidės, žodžiai, laiškas šis
Kaip aš ilgiuos Tavęs neišsakys.
Nors laikas lėks be paliovos,
Kaip aš ilgiuos Tavęs...nieks nežinos.
Nieks nežinos...kodėl mana širdis,
Man mena Tavo veidą ir akis,
Kodėl kartoju vardą aš be paliovos,
Kodėl ilgiuos Tavęs...nieks nežinos.
Pasauly skausmo per akis,
Bet iš visų skausmų didžiausias šis.
Žinau skaudės labai...ir nuolatos,
Tikriausiai niekad niekad nenustos.
Štai ir dabar suskausta vėl širdis
“Ilgiuos, labai ilgiuos...” kartoja lūpos vis.
Nebegaliu pakelti tos tylumos,
Kaip trūksta man Tavęs visi lai sužinos.
Žinok ir Tu - mana širdis,
Skaudės visad, tikriausiai niekad nesugis.
Ir aš Tavęs ilgėsiuos nuolatos,
Ilgėsiuos kaip dabar, taip visad, visados...

Nuosirdi uzuojauta Adrija*, tikriausiai niekas musu taip gerai nesupras kaip mes viena kita. Neapsakomas skausmas. Gal gali parasyt kiek laiko praejo nuo tavo netekties? Nes as vis dar laukiu, kad gal tas laikas bent kiek apmazins mano tustuma. Zinau, kad niekada niekada jo nepamirsiu, bet gal bent kiek aprims sirdis ir taip nebepjaus skausmas. Nezinau...as net jauciu kalte taip kalbedama, kartais galvoju, kad taip ir turi buti, taip turi skaudeti amzinai, nes jis nusipelne nebuti pamirstas, jo nebera todel mum visiem turi skaudeti, nes kitaip jis jausis pamirstas.
Stiprybes tau mieloji ir aciu uz grazius zodzius :*
Atsakyti
bent kol kas laikas neapmazino skausmo...beveik metai praejo nuo netekties...nebuvo dienos,kad neprisiminciau...be galo ilgiuosi...
Atsakyti
jau beveik trys metai, kai nebeturiu tėvelio, o kiekvieną dieną jį prisimenu.. bet laikas šiek tiek gydo. Sunkiausi buvo pirmi metai.. Stiprybės angeliukas999 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2011 06 28, 14:02)
jau beveik trys metai, kai nebeturiu tėvelio, o kiekvieną dieną jį prisimenu.. bet laikas šiek tiek gydo. Sunkiausi buvo pirmi metai.. Stiprybės angeliukas999  4u.gif

Bent jau kol kas taip ir atrodo, kad bus labai sunku. Bet galiu pasakyti, kad jau buna geresniu dienu, ne visos tokios pilkos, nors dar ir nezmoniskai skauda. Vis galvoju, o kaip butu buve, jei tetukas butu pasveikes (jis nesirgo, tiesiog pasijuto blogai ir per pora dienu isejo sad.gif ) kaip butu gera ji apkabinti ir isbuciuoti. Labai jo ilgiuos...
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2011 06 28, 14:02)
jau beveik trys metai, kai nebeturiu tėvelio, o kiekvieną dieną jį prisimenu.. bet laikas šiek tiek gydo. Sunkiausi buvo pirmi metai.. Stiprybės angeliukas999  4u.gif

ir mums jau rugsėjį bus trys metai... kažkiek lengviau, bet nežymiai verysad.gif lygiai prieš tris metus pradėjo labai blogėti... verysad.gif

stiprybės angeliuk ir tau...
Atsakyti
Visom aciu uz palaikyma. Tikrai gera issikalbeti su jumis, kurios patyret ta pati :*
Kaip manot kur jusu teveliai dabar? Ar tikit Dievu ir tuom , kad savo brangiausius dar pamatysime? Ar jauciat ju buvima salia, nors jie ir ne su mumis?
Atsakyti
cry.gif Aš net nežinau ar rasiu ramybe, dar nesuvokiu kad tėčio nebėra... Ketvirtadieni tik pasilaidojom... O šiandieną savaitė lygiai, po skaudaus smūgio... Baisiausiai buvo tai kai viska savomis akimis matai... Ir aš manau niekada gyvenime tokie vaizdai nepranyks unsure.gif Buvau jam vienturte dukra, ir tai pat toks ryšys pas mus buvo, net negaliu suvokti kaip reikes gyventi toliau...
Atsakyti
viskas bus gerai. laikas daug ka isgydo. dziaukites laiku praleistu kartu. prisiminkite su sypsena Tevo veida bei rankas. karts nuo karto paverkite kamputy ant lagamino prisede, ir toliau per gyvenima. su sypsena smile.gif laiko niekada nebus gana- vis atrodys,kad dar to nepadare, ano nepamate... bet juk geriau kai vaikai tevus laidoja, o ne atvirksciai?ir uz tai bukime dekingi....
Atsakyti
QUOTE(rikki-tikki-tavi @ 2011 11 23, 03:18)
viskas bus gerai. laikas daug ka isgydo. dziaukites laiku praleistu kartu. prisiminkite su sypsena Tevo veida bei rankas. karts nuo karto paverkite kamputy ant lagamino prisede, ir toliau per gyvenima. su sypsena smile.gif laiko niekada nebus gana- vis atrodys,kad dar to nepadare, ano nepamate... bet juk geriau kai vaikai tevus laidoja, o ne atvirksciai?ir uz tai bukime dekingi....

Sutinku su jusu nuomone,bet ne taip lengva viskas... Ipatingai kai viskas atsitiko netiketai,kaip is giedro dangaus....
Atsakyti
QUOTE(ziviliukev @ 2011 11 23, 12:22)
Sutinku su jusu nuomone,bet ne taip lengva viskas... Ipatingai kai viskas atsitiko netiketai,kaip is giedro dangaus....

Patikėkit-tai išgydys tik laikas..Gruodžio 13 bus jau 4 metai kai tai atsitiko ir visiškai netikėtai,kaip sakot,tarsi perkūnas iš giedro dangaus... Sunkiausi pirmieji metai..Paskui jau susitaikai,kad kitaip nebus verysad.gif Na ir per visas šventes man vis dar būna liūdna verysad.gif
Atsakyti
Tėtis mirė prieš du metus.

Noriu pasidalinti praėjusios nakties sapnu. Sėdim abu stipriai stipriai apsikabinę. Žinau, kad labai ilgai jo nemačiau, tik nežinau kur buvo. "Kaip tu tėtuk? sušalęs toks. Ar valgei ką?" - klausiu - "Gal tau sriubos išvirt? ar valgytum?"
Jis nusišypso, atsidūsta ir apkabina mane dar tvirčiau - "Gal būt, bet taip gerai dabar. Nenoriu paleist, pasėdėkim dar".

Pasiilgau tavęs...
Atsakyti
QUOTE(pumce @ 2011 12 06, 15:52)
Tėtis mirė prieš du metus.

Noriu pasidalinti praėjusios nakties sapnu. Sėdim abu stipriai stipriai apsikabinę. Žinau, kad labai ilgai jo nemačiau, tik nežinau kur buvo. "Kaip tu tėtuk? sušalęs toks. Ar valgei ką?" - klausiu - "Gal tau sriubos išvirt? ar valgytum?" 
Jis nusišypso, atsidūsta ir apkabina mane dar tvirčiau - "Gal būt, bet taip gerai dabar. Nenoriu paleist, pasėdėkim dar".

Pasiilgau tavęs...

verysad.gif Kaip gerai bent sapne jums pavyko pasimatyti, o man kuo toliau tuo blogiau tik dabar pradedu suvokti praėjus menesiui, kad čia tikra.... Kažkaip nežinau kiekviena diena beveik vaziuoju ant kapu deginu zvakutes,verkiu ... Jau visi sako kad taip negalima, bet kaip susitvardyti jau nebežinau..
Atsakyti