Sveiki visi. Esu naujoke jusu gretose, bet nuolat skaitydavau forumus ir nusprendziau prisijungti pati. Tiesa sakant, ieskau paguodos. Pries 2 menesius ir trylika dienu netekau savo pacio brangiausio,labai mylimo tetuko. Atrodo sunkiausia jau praeityje, nes isgyvenau tada kai pranese kad jis ligonineje, isgyvenau ir tada kai brolis paskambino pasakyti, kad ryto tetukas nesulauks, isgyvenau ilga kelione namo, zinodama, kad jo nebera, isgyvenau ir laidotuves, o dabar nebesusitvarkau. Nezinau kaip pagelbeti sau ir savo seimai, nes mums visiems jo labai truksta. Nerandu sau vietos, nesugebu izvelgt prasmes, visos mano dienos pilkos pilkos. o taip nebudavo. Visi namai skambedavo nuo musu juoko. Mes su tetuku megom juoktis, prisigalvodavom nesamoniu ir sau kikendavom, kartais netgi dviese, nes kiti musu nesuprasdavo. O kaip dabar tuscia.
Suvokiu, kad daugybe zmoniu kasdien netenka savo artimuju, zinau, kad kai kam buna ir blogiau, bet kol kas atrodo, kad mano skausmas pats astriausias, toks kuris viska isdraske ir daugiau niekada nebebus taip kaip buvo. Tikriausiai pirma karta gyvenime jauciuosi nelaiminga, nubausta pacia baisiausia bausme. As ji taip myliu taip myliu.
Kreipiuosi i visus kurie patyre kazka panasaus, pasidalinkit savo patirtim, pagelbekit man isbristi is sito skausmo liuno, nes jau pradedu bijoti, kad sugriausiu savo seima is to per didelio liudesio ir baisios apatijos. Kaip jus susitaiket su mylimu zmoniu netektimis? Kas padejo labiausiai?
tu ir negali jaustis kitaip, t.y. normaliai, nes labai dar mažai laiko praėjo nuo tavo netekties.
Yra kelios gedėjimo stadijos ir jas visi turi pereiti. Svarbu, kad tai per ilgai neužsitęstų
Asmeniškai man padėjo knygos, internetas ir jame rasta info apie mirtį, sielą ir t.t.