QUOTE(lady.di @ 2010 05 14, 23:39)
Jau menuo kaip neturiu savo tevelio... Nera zodziu issakyt mano sielvarta. Tiesiog buvo tvirtas, protingas zmogus ir per akimirka jo netekau. Gal kai serga zmogus susitaikai su ta gresiancia netektim, bet kai mirtis staigi ir netiketa dar baisiau... Mylejau ji visada, bet tik dabar zinau kaip smarkiai... Mes buvom labai artimi, galiu pasakyti, kad netekau brangiausio zmogaus. Kaip stengiausi ji atgaivinti... Nesusitvarkau su savim... Pradzioj nenorejau pripazinti,kad man depresija, bet kai nepakilau visa diena is lovos nutariau kreiptis i medikus. Vaistu pagalba truputi man lengviau. Uzjauciu visas labai nuosirdziai isgyvenancias ta pati. Tik artimo zmogaus netekti patyres zmogus supranta kaip tai sunku...
užjaučiu tave. Mano tėtis sirgo, bet mirė irgi netikėtai. O mama - mėnesiui praėjus o jo mirties. Kažkaip išgyvenau, maniausi esanti stipri, bet sdabar tie stresai ir sielvartas išlenda tam tikrais sveikatos sutrikimais. Bet gyventi toliua turime, vien dėl kitų savo artimų žmonių.
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2010 04 24, 00:41)
Aš praaitą nakty sapnavau tėtuką. Sapnas slogus nubudau nusigandusi Dažnai aš jį susapnuodavau niekada nesikalba tik žiūri tokiu nebyliu žvilgsniu kartais tėvišku šiltu. Bet šis sapnas taip suspauė širdį Sapnuoju lyg jis lyg ne jis įsitikinu, kad jis sklendžia link manęs ir tiesia man ranką. O aš taip bijau taip bijau, kad jis mane paliestų o jis iš visų jėgų bando mane paliesti Po to lyg bando pabučiuoti, bet kiek galėdama stengiuosi nuo jo atitolti. Viskas vyksta atstume lyg jo bandau neprisileisti. O visad trokšdavau jo tvirtam tėviškam glėby atsidurti, ir šetau toks nemalonus sapnas. Net meldžiausi nubudusi. Esam užpirkę mišias gal reikalauja maldų, bet kad ir taip kiekvieną nakty poteriauju
sako, kad negerai, jei mirusieji sapne bučiuoja ir pan. Aš neišmanau nieko apie tai. O jei sapnuojasi ir dažnai - patariama užpirkti mišias.