QUOTE(Alegorija @ 2009 09 07, 16:15)
Mes su Tavimi
Ačiū.
Neturiu kam išsilieti, vyro požiūris kitoks, jis teigia, kad priimti tai kaip neišvengiamybę ir viskas. Lengva pasakyti, o kaip visa tai sau įdėti į širdį. Mamai stengiuosi nepasakoti savo išgyvenimų, nes ji ir taip baisiai išgyvena ir tik laukia, kad aš ką pasakyčiau, tai turbūt užsiverktume. Tai aš turiu būti tas stiprusis ramstis jai. Draugės, manau, nelabai suprastų. Užjautė po laidotuvių, o kiek gali svetimam žmogui verkti ant peties. Tik tokioms likimo draugėms galiu pasiguosti. Ir iš tikro, labai palengvėja.
QUOTE(gryda @ 2009 09 07, 19:10)
paleiskite išėjusius... Žinau, kad tai labai sunku, bet...taip reikia...jiems sunku, kai mes nuolat verkiame...
parašiau, o pati apsiverkiau, nes širdis taigi ne akmeninė...
Protas suvokia, kad nieko nepakeisi, bet širdis. Stengiuosi paleisti. Bet juk užmiršti viso niekad neišeis.
Mano vyras sako, kad aš per dažnai į kapines einu, kad taip drumsčiu ramybę. Bet man ten taip gera, tokia ramybė. Pabūnu ir vėl galiu šviesesnėm akim į gyvenimą žiūrėt. Skaudu, bet gyvenimas eina pirmyn. Kartais net baisu, atrodo, šventvagiška, tai pripažint. Bet tai tiesa...