Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

gal kuri bandete depiliuoti su the body shop cukraus pasta? 4u.gif nelabai ja nusimanau, jos nereikia sildyti, taip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 22 sausio 2009 - 20:53
QUOTE(aurelijyte @ 2009 01 22, 20:52)
gal kuri bandete depiliuoti su the body shop cukraus pasta?  4u.gif   nelabai ja nusimanau, jos nereikia sildyti, taip?  blush2.gif

jei norite depiliuotis su juo be juosteliu nereikia, susimaigote (susildote) paemusios gabaliuka tarp pirstu ir pirmyn smile.gif o jei su juostelemis, tai reik truputi pasildyti, kad galima butu tepti su mentele (atsargiai, cukrus labai ikaista, nenusidegingite) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 23 sausio 2009 - 08:49
o kaip ji pakaitinti? 4u.gif nesmaciau jis tokiam stikliniam indelyje g.gif nezinau ka geriau pasirinkt, gal geriau pirma isbandyti ta the body shop cukru, o jei netiks tada nusipirkti vasko sildytuva ir kasetes g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2009 01 23, 12:52)
o kaip ji pakaitinti?  4u.gif  nesmaciau jis tokiam stikliniam indelyje  g.gif  nezinau ka geriau pasirinkt, gal geriau pirma isbandyti ta the body shop cukru, o jei netiks tada nusipirkti vasko sildytuva ir kasetes  g.gif

mikrobangeje, puode su vandeniu, sildytuve.... stiklas juk nebijo karscio. Nezinau ka rekomenduot, verta bandyt ir ziuret, kas asmeniskai labiau prie sirdeles smile.gif
Sekmes bandant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as ir noriu pasidalinti depiliavio patirtimi. siaip mano plaukeliai tamsus ir sakyciau pakankamai stori, bent jau buvo. is pradziu skusdavau, nes kremai tai is vis bergzdzias reikalas buvo, bet jau kita diena kojos budavo siurkscios ir mane tas baisiai nervindavo. tai nusprendziau apsilankyti kosmetologiniam. nu ka, atsiauginau ir pasiryzau siai procedurai. bet deja, grazios kojos pabudavo tik kokias 3-4 dienas maksimus ir vel plaukeliai lysdavo, tai eidavau pas kosmetologe kas 2-3 savaites (ir per ta laika tik kelnes nesiodavau, nes gi atauginti juos reikia) Aisku plaukeliai susilpnejo ir svelnesni pasidare. bet sis malonumas man per brangus pasirode..
tai nusprendiau pati namudinem salygom vasku depiliuoti. siaip rezultatu kaip ir patenkinta, tik beda, kad palukeliai geritai atauga ir jau kita diena perbraukus per kojas jauciasi plaukeliai...man tai kompleksas del ju, vasara net sijono is anksto nepasiruosus uzsimauti negaliu...
tai nusipirkau epiliatoriu. tai dabar vasku, o likucius su epiletorium depiliuoju...
zodziu, kazkoks kosmaras man ta depiliacija, nes as kaip koks depiliacijos fabrikas doh.gif
as jau tiek visko isbandziau, kad neturiu vilies kada nors bent 2 savaites buti rami del depiliacijos.
aisku plaukeliai nera stori, jie tokie svelnuciai dabar pas mane, bet vistiek jie matosi...
tai kai reikia skubiai, tai su peiliukais prabraukiu..
zodziu...o tai norisi graziu, svelniu kojyciu..
galvoju gal koki balinanti krema isbandyti...
o gal man su hormonais kokios problemos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 01 23, 15:09)
mikrobangeje, puode su vandeniu, sildytuve.... stiklas juk nebijo karscio. Nezinau ka rekomenduot, verta bandyt ir ziuret, kas asmeniskai labiau prie sirdeles  smile.gif
Sekmes bandant  4u.gif

uoj labai aciu uz patarimus, meginsiu 4u.gif
justinuk, pas mane irgi tas pats, jau neapsikenciu su tais peiliukais tai nusprendziau isbandyt cukru ar vaska.. tikrai taip noretusi but ramiai del depiliacijos, kad nereiktu kaip sakai is anksto ruostis norint uzsideti sijonuka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 23 sausio 2009 - 15:13
Nezinojau, kad TBS turi cukraus pasta bigsmile.gif maniau ten kazkoks vaskas cukraus pagrindu, ar cia du skirtingi dalykai?
Atsakyti
tai gali buti kad cia as nusisnekejau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Labai reikia jūsų patarimo, dėl išsausėjusios odos po depiliacijos. Į soliariumą neinu, po vonios tepu kūno sviestą, aliejų purškiamą naudoju, kaip niekas nepadeda tai nepadeda. Nors tu ką doh.gif Ir tik kojos man šitaip, kitur visas kūnas net nereikalauja nei losjono, pats iš savęs laikosi puikiai, bet tu tokia sausa kojų oda nebegaliu kiek vargstu. Gal kokį gerą kremą gali rekomenduoti ar dar kokią priemonę? verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaDelfi @ 2009 01 23, 20:12)
Gal kokį gerą kremą gali rekomenduoti ar dar kokią priemonę? verysad.gif  4u.gif

Šiaip prieš kelerius metus esu atradusį tokį losjoną, po kurio odos švelnumas ir drėgnumas neišpasakytas, net MB ir kosmetologė aiktelėjo ir klausinėjo, ką tokio ypatinga naudoju, kad oda šilkinė. O viso labo po depiliacijos (epiliatoriumi) kojas pasitepu Avon "Hair minimising lotion" biggrin.gif Vienintelė priemonė iš Avon, kurią naudoju, na bet stebuklingas jisai. Super super sudrėkina odą ir mažiausiai parą galiu rami būti. Net malonu odą leisti po to blush2.gif TIkrai labai kokybiškas, nors velniškai pigus produktas.
Atsakyti
QUOTE(LaDelfi @ 2009 01 23, 19:12)
Labai reikia jūsų patarimo, dėl išsausėjusios odos po depiliacijos. Į soliariumą neinu, po vonios tepu kūno sviestą, aliejų purškiamą naudoju, kaip niekas nepadeda tai nepadeda. Nors tu ką doh.gif  Ir tik kojos man šitaip, kitur visas kūnas net nereikalauja nei losjono, pats iš savęs laikosi puikiai, bet tu tokia sausa kojų oda nebegaliu kiek vargstu. Gal kokį gerą kremą gali rekomenduoti ar dar kokią priemonę? verysad.gif  4u.gif

o depiliacija atliekat pati ar kabinete? Gal per karsta vaska naudojate ir trupti nudeginamas virsutinis koju odos sluoksnis, arba jei netaisyklingai plesiat vaska rgi gali nusilupt dalis odytes (jus to net ir nematysit), kas veliau ir issaukia ausuma ir serpetojima. Maitinimas, maitinimas ir dar karta maitinimas riebiu kremu (ne aliejum!), geriausia jei sudety yra kokoso arba avokado alie 4u.gif jaus.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 24, 00:06)
pasitepu Avon "Hair minimising lotion" biggrin.gif Vienintelė priemonė iš Avon, kurią naudoju, na bet stebuklingas jisai. Super super sudrėkina odą ir mažiausiai parą galiu rami būti. blush2.gif

Tai čia tas garsusis, kurį daug kas giria. Aš vis dvejojau pirkti jį, nes iš Avon, nesitikiu nieko gero ir stebuklingo ten. Tai reikės išbandyt jį, ačiū už patarimą.

QUOTE(Dusele @ 2009 01 24, 07:44)
Maitinimas, maitinimas ir dar karta maitinimas riebiu kremu (ne aliejum!), geriausia jei sudety yra kokoso arba avokado alie 4u.gif jaus.

Dabar kojytes epiliuoju. Kad ir ką darau joms labai lepios doh.gif O dėl aliejaus tai aš ir supratau pati, kad 0 efekto. Nepaima jo riebumo mano oda schmoll.gif Turiu kūno sviestą su kokosu. Efektas tik tai minutei. Dėkui, bandysiu , ieškosiu kitos priemonės, drėkinsiu.. rolleyes.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti