Sveikos,
as ir noriu pasidalinti depiliavio patirtimi. siaip mano plaukeliai tamsus ir sakyciau pakankamai stori, bent jau buvo. is pradziu skusdavau, nes kremai tai is vis bergzdzias reikalas buvo, bet jau kita diena kojos budavo siurkscios ir mane tas baisiai nervindavo. tai nusprendziau apsilankyti kosmetologiniam. nu ka, atsiauginau ir pasiryzau siai procedurai. bet deja, grazios kojos pabudavo tik kokias 3-4 dienas maksimus ir vel plaukeliai lysdavo, tai eidavau pas kosmetologe kas 2-3 savaites (ir per ta laika tik kelnes nesiodavau, nes gi atauginti juos reikia) Aisku plaukeliai susilpnejo ir svelnesni pasidare. bet sis malonumas man per brangus pasirode..
tai nusprendiau pati namudinem salygom vasku depiliuoti. siaip rezultatu kaip ir patenkinta, tik beda, kad palukeliai geritai atauga ir jau kita diena perbraukus per kojas jauciasi plaukeliai...man tai kompleksas del ju, vasara net sijono is anksto nepasiruosus uzsimauti negaliu...
tai nusipirkau epiliatoriu. tai dabar vasku, o likucius su epiletorium depiliuoju...
zodziu, kazkoks kosmaras man ta depiliacija, nes as kaip koks depiliacijos fabrikas
as jau tiek visko isbandziau, kad neturiu vilies kada nors bent 2 savaites buti rami del depiliacijos.
aisku plaukeliai nera stori, jie tokie svelnuciai dabar pas mane, bet vistiek jie matosi...
tai kai reikia skubiai, tai su peiliukais prabraukiu..
zodziu...o tai norisi graziu, svelniu kojyciu..
galvoju gal koki balinanti krema isbandyti...
o gal man su hormonais kokios problemos...