Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

Tęsiam diskusijas šia tema 4u.gif

Ir kartoju savo klausimą:

Prašau dar kartą papasakoti apie tą šildomą tepamą vašką bikini sričiai? Kur buvo minėta, kad jis tepamas mediniu pagaliuku. Gal jo būtų ne tik Nagavitoje? Kur dar? Reiktų ir man pačiai gal pradėti "tas" depiliacijas su vašku pačiai, nes tikrai nesmagu, kai svetimas žmogus ją daro. Keliems kartams jo užtenka? O kur šildyti? 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 16 birželio 2008 - 22:58
QUOTE(Mona187 @ 2008 06 17, 00:56)

Mona187, 17 Bir 2008 - 00:56, para�ė:

Mona187, 17 Bir 2008 - 00:56, para�ė:

Prašau dar kartą papasakoti apie tą šildomą tepamą vašką bikini sričiai? Kur buvo minėta, kad jis tepamas mediniu pagaliuku. Gal jo būtų ne tik Nagavitoje? Kur dar? Reiktų ir man pačiai gal pradėti "tas" depiliacijas su vašku pačiai, nes tikrai nesmagu, kai svetimas žmogus ją daro. Keliems kartams jo užtenka? O kur šildyti?    4u.gif  blush2.gif  ax.gif

Prašau dar kartą papasakoti apie tą šildomą tepamą vašką bikini sričiai? Kur buvo minėta, kad jis tepamas mediniu pagaliuku. Gal jo būtų ne tik Nagavitoje? Kur dar? Reiktų ir man pačiai gal pradėti "tas" depiliacijas su vašku pačiai, nes tikrai nesmagu, kai svetimas žmogus ją daro. Keliems kartams jo užtenka? O kur šildyti?    4u.gif  blush2.gif  ax.gif

Sita vaska perku tik Nagavitoje ,gal ir yra dar kur nezinau g.gif .Perku dideli kieki ,kainuoja 40 lit mazdaug ir uztenka pakankamai ilgai ,nors depiliuoju ne tik save .Turiu spiacialu vasko sildytuva , bet galima ji pakaitinti karstame vandenyje .Jei naudosit tik sau depiliuoti nelabai apsimoka ta sildytuva pirkt .Sau depiliuoti bikini zona yra daug skauziau ,nes negali gerai istempti odos ....nu bet ka padarysi .per kancias i zvaigzdes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2008 06 17, 15:55)

GELALA, 17 Bir 2008 - 15:55, para�ė:

GELALA, 17 Bir 2008 - 15:55, para�ė:

Sita vaska perku tik Nagavitoje ,gal ir yra dar kur nezinau  g.gif .Perku dideli kieki ,kainuoja 40 lit mazdaug ir uztenka pakankamai ilgai ,nors depiliuoju ne tik save .Turiu spiacialu vasko sildytuva , bet galima ji pakaitinti karstame vandenyje .Jei naudosit tik sau depiliuoti nelabai apsimoka ta sildytuva pirkt .Sau depiliuoti bikini zona yra daug skauziau ,nes negali gerai istempti odos ....nu bet ka padarysi .per kancias i zvaigzdes  biggrin.gif

Sita vaska perku tik Nagavitoje ,gal ir yra dar kur nezinau  g.gif .Perku dideli kieki ,kainuoja 40 lit mazdaug ir uztenka pakankamai ilgai ,nors depiliuoju ne tik save .Turiu spiacialu vasko sildytuva , bet galima ji pakaitinti karstame vandenyje .Jei naudosit tik sau depiliuoti nelabai apsimoka ta sildytuva pirkt .Sau depiliuoti bikini zona yra daug skauziau ,nes negali gerai istempti odos ....nu bet ka padarysi .per kancias i zvaigzdes  biggrin.gif

Na gal tada su savamoksle tokia vaško depiliacija pakentėsiu bent iki rudenio blush2.gif ax.gif O tuo tarpu geriau nueiti į grožio saloną smile.gif Gal kuri neseniai esat buvusios Senamiesčio grožio salone Vilniuje ir galėtumėt man patikslinti informaciją. Internete kai žiūrėjau kontaktus, tai ten duoti keli telefono numeriai. Tai va, kuriuo tada reiktų skambinti, kad susitarti g.gif blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GELALA @ 2008 06 17, 14:55)

GELALA, 17 Bir 2008 - 14:55, para�ė:

GELALA, 17 Bir 2008 - 14:55, para�ė:

tas tavo parasymas apie vaikus mergike vaikis thumbup.gif bigsmile.gif is jurbarko puses mano manymu
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 17, 20:10)

mirasevindik, 17 Bir 2008 - 20:10, para�ė:

mirasevindik, 17 Bir 2008 - 20:10, para�ė:

tas tavo parasymas apie vaikus mergike vaikis  thumbup.gif  bigsmile.gif is jurbarko puses mano manymu

tas tavo parasymas apie vaikus mergike vaikis  thumbup.gif  bigsmile.gif is jurbarko puses mano manymu

ne as nuo Sakiu ,bet jau 20 metu Kaune biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas esat girdėję ar jau išbandę TopShop'e reklamuojamą Tweeze epiliatorių. Gal koikių atsiliepimų galėtumėt parašyti, veiksmingumą?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 06 17, 16:43)

Mona187, 17 Bir 2008 - 16:43, para�ė:

Mona187, 17 Bir 2008 - 16:43, para�ė:

Na gal tada su savamoksle tokia vaško depiliacija pakentėsiu bent iki rudenio blush2.gif  ax.gif O tuo tarpu geriau nueiti į grožio saloną smile.gif Gal kuri neseniai esat buvusios Senamiesčio grožio salone Vilniuje ir galėtumėt man patikslinti informaciją. Internete kai žiūrėjau kontaktus, tai ten duoti keli telefono numeriai. Tai va, kuriuo tada reiktų skambinti, kad susitarti g.gif  blush2.gif  unsure.gif

Na gal tada su savamoksle tokia vaško depiliacija pakentėsiu bent iki rudenio blush2.gif  ax.gif O tuo tarpu geriau nueiti į grožio saloną smile.gif Gal kuri neseniai esat buvusios Senamiesčio grožio salone Vilniuje ir galėtumėt man patikslinti informaciją. Internete kai žiūrėjau kontaktus, tai ten duoti keli telefono numeriai. Tai va, kuriuo tada reiktų skambinti, kad susitarti g.gif  blush2.gif  unsure.gif

o sitas?
http://www.proco.lt/?p=1&id=11

Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 06 22, 00:11)

ditax, 22 Bir 2008 - 00:11, para�ė:

ditax, 22 Bir 2008 - 00:11, para�ė:

o sitas?
http://www.proco.lt/?p=1&id=11

cia tu turi galvoje uz 82867 lt ar ka? mirksiukas.gif (joke)
Atsakyti
O kaip pvz. reik su epiliatoriumi depiliuoti, kad ir kojas, sausai ar su putom kokiom?Kai as bandziau tai man kojos liko raudonos, ne kas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 06 22, 13:43)

relax, 22 Bir 2008 - 13:43, para�ė:

relax, 22 Bir 2008 - 13:43, para�ė:

O kaip pvz. reik su epiliatoriumi depiliuoti, kad ir kojas, sausai ar su putom kokiom?Kai as bandziau tai man kojos liko raudonos, ne kas... schmoll.gif

Sausai ir tik sausai ax.gif Nusiprausi kojas, nusišluostai ir „varai“ blush2.gif Po to tik aliejuku ar raminančiu kremu pasitepi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 22, 14:29)

Summer-In-Paris, 22 Bir 2008 - 14:29, para�ė:

Summer-In-Paris, 22 Bir 2008 - 14:29, para�ė:

Sausai ir tik sausai ax.gif Nusiprausi kojas, nusišluostai ir „varai“ blush2.gif Po to tik aliejuku ar raminančiu kremu pasitepi ir tiek.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif "ir varai"

Papildyta:
QUOTE(relax @ 2008 06 22, 12:43)

relax, 22 Bir 2008 - 12:43, para�ė:

relax, 22 Bir 2008 - 12:43, para�ė:

tik sausai, ir nesvarbu kur depiliuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites gal galit man padeti? blush2.gif siandien uzsirasiau depiliacijai vasku eisiu pirma karta gyvenime tai daryti 4u.gif nes visada skusdavau ir dabar man iskilo toks klausimas kokio ilgio turi buti tie plaukeliai kad juos jau galetu man nupesti? g.gif
Atsakyti