Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Dusele @ 2008 07 16, 10:40)
aha, man irgi kazka kalbejo is pradziu, kad tipo is klubo kaulo atrodo paima dali kauliuko ir kazkaip ten praplecia zandikauli su juo. Bet mano atveju prileido  dirbtinio. Iskart po operacijos net vizualiai matosi, kad padidejo toj vietoj, o pries tai buvo tikrai labai susiaureje, nes po rovimo praeje keli metai ir toj vietoj labai susitrauke.. Bet man prileido tuo pat metu, kai suko implantus. Abiejose pusese is karto. Kaip suprantu dabar formuosis kaulas ir kartu prie jo priaugs ir implantas.. g.gif

Dianute, Kriviu g. 5 atrodo. kainavo 70 litu.

Man irgi dirbtinį kaulą dėjo implatacijos metu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 07 16, 10:40)
aha, man irgi kazka kalbejo is pradziu, kad tipo is klubo kaulo atrodo paima dali kauliuko ir kazkaip ten praplecia zandikauli su juo. Bet mano atveju prileido  dirbtinio. Iskart po operacijos net vizualiai matosi, kad padidejo toj vietoj, o pries tai buvo tikrai labai susiaureje, nes po rovimo praeje keli metai ir toj vietoj labai susitrauke.. Bet man prileido tuo pat metu, kai suko implantus. Abiejose pusese is karto. Kaip suprantu dabar formuosis kaulas ir kartu prie jo priaugs ir implantas.. g.gif

Dianute, Kriviu g. 5 atrodo. kainavo 70 litu.

Na, man kaulo ėmė iš kito žandikaulio, paties galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 16, 17:44)
Na, man kaulo ėmė iš kito žandikaulio, paties galo biggrin.gif

Man irgi tą patį variantą siūlo g.gif
o kur merginos sriegiatės implantus, arba kur tikrai gerai ir kokybiškai juos sriegia? Pasidalinkite info, prašau blush2.gif
Esu iš Šiaulių, tai ir blaškausi tarp Vilniaus ir Kauno doh.gif
Atsakyti
aš implantą dėjausi Vilniuj. labai džiaugiuosi gydytoja, nors atstumas iki jos gan ilgas, aš iš Tauragės. man dėjo viršuje priekinį dantį. buvo tik mažas patinimas, toks keistas jausmas... gėriau antibiotikus, nimesili. sakė, jei viskas gerai atvykt po keturių mėnesiukų. kol kas gerai, patinimas praėjo per savaitę. implantas kainavo 2000,dantis sakė kainuos apie 1500.
tikiuos, kad ir man ir visoms besidedančioms implantus, jie prigis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2008 07 16, 18:50)
o kur merginos sriegiatės implantus, arba kur tikrai gerai ir kokybiškai juos sriegia? Pasidalinkite info, prašau blush2.gif

Mane mano odontologė nusiuntė į Vilniaus implantologijos kliniką be jokių išlygų. Ten dirba šios srities super profai (Grybauskas, Puišys).
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2008 07 16, 18:50)

Aš implantavau klinikoje "Gidenta" pas gyd. Gumbelevičių. Esu patenkinta rezultatais ir dabar ruošiuosi dar vienai implantacijai ir aišku pas tą patį gydytoją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turka @ 2008 07 16, 20:16)
aš implantą dėjausi Vilniuj. labai džiaugiuosi gydytoja, nors atstumas iki jos gan ilgas, aš iš Tauragės. man dėjo viršuje priekinį dantį. buvo tik mažas patinimas, toks keistas jausmas... gėriau antibiotikus, nimesili. sakė, jei viskas gerai atvykt po keturių mėnesiukų. kol kas gerai, patinimas praėjo per savaitę. implantas kainavo 2000,dantis sakė kainuos apie 1500.
tikiuos, kad ir man ir visoms besidedančioms implantus, jie prigis  smile.gif .

QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 17, 11:23)
Mane mano odontologė nusiuntė į Vilniaus implantologijos kliniką be jokių išlygų. Ten dirba šios srities super profai (Grybauskas, Puišys).

QUOTE(Florestina @ 2008 07 17, 12:37)
Aš implantavau klinikoje "Gidenta" pas gyd. Gumbelevičių. Esu patenkinta rezultatais ir dabar ruošiuosi dar vienai implantacijai ir aišku pas tą patį gydytoją. 4u.gif

Ačiū Jums, merginos, už informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jūsų patarimų dėka, tikiuosi tikrai išsirinksiu gydytoją, kuris galės man padėti mirksiukas.gif
Smagu, kai nelieki vienišas su savo problemomis, o atsiranda draugiškų žmogiukų kurie gali patarti ir kuriems gali pasiguosti. Dar kartą ačiū good.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal žinot kokios Vilniuj kainos implantų? o gal Kaune pigiau?
Mes buvom vilniuj http://www.odontologijosklinika.lt/ šitoj tei 4000 lt. gal kur yra pigiau, nes man reikia nėvieno mažiausiai 6 norint pilnai susitvarkyt dantis.
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 07 31, 21:40)
Mes buvom vilniuj http://www.odontologijosklinika.lt/ šitoj tei 4000 lt. gal kur yra pigiau, nes man reikia nėvieno mažiausiai 6 norint pilnai susitvarkyt dantis.

Čia 4000 Lt jau turbūt implantas+vainikėlis. Sukilę dabar tos kainos ax.gif
Kaune anksčiau būdavo trupučiuką pigiau, dabar nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 01, 11:54)
Čia 4000 Lt jau turbūt implantas+vainikėlis. Sukilę dabar tos kainos ax.gif
Kaune anksčiau būdavo trupučiuką pigiau, dabar nežinau...

Kiek supratau čia jau viskas
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 08 01, 14:13)
Kiek supratau  čia jau viskas

Jei Vilniuj, tai daug pigiau, kažin ar kas daro unsure.gif
O www.odontologijosklinika.lt pas ką buvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 01 rugpjūčio 2008 - 13:57
sveikos.einu siandien pas stomatologe, vilktis dantuka keramika.tai cia paskaiciau, tai kas man dabar gres tuos varztus kaip autores parodyta pirmoje zinuteje? blink.gif prasau greiciau atsakykit.nes as galvojau kad kazkaip ant mano danties apvilks, dabar nieko nebesuprantu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 11 rugpjūčio 2008 - 09:13