QUOTE(Limeta @ 2008 07 05, 06:48)
Noriu paklausti tu, kurios turi implantus: kada pradeda mazeti tinimas? Man net akis uztino, vos prasizioju. Kaip jums buvo?
man pries 5 dienas isuko 4
implantus is karto - tris vienoj pusej (is eiles, buvusios karunos vietoj), viena - kitoj. Ir siandien jau net nesimato isoriskai kad butu kas daryta. Istine buvo tris dienas. Geriu antibiotikus ir kelias dienas Nimezili pageriau, kai labai skaudedavo.. Poryt trauks siulus..
Tada pusmetis laukimo...
Bet man visi jie apacioj, sake gydytojas, kad virsuj sudetingiau buna, labiau tinsta, buna melynes net iki akies.. Sitas dziaugsmas manes laukia, jei prigis dabartiniai 4.
oi, mergaites, saugokit dantukus... Nes paskui... grozis reikalauja PINIGU.
Papildyta:
QUOTE(Limeta @ 2008 07 09, 21:25)
Bet jis su tuo pirma karta isriegtu varztu vaiksciojo 3 metus, ar jam buvo isriegtas naujas? Truputi neidomu
, jei tiek laiko reikes plokstele nesiot ir finale paaiskes, kad teks gamint plokstele visam gyvenimui.
kazkokia nesamone.. Nuotrauka tegul pasidaro. Bent man gydytojas aiskino, kad po menesio turi MATYTIS ar prigis ar ne, o ada jau profilaktiskai lauki puse metu, kol TIKRAI prigis. Man vienas kai neprigijo, tai po menesio nuotraukoj ir matesi, kad tiesiog kauliniu audiniu neapsitraukineja, klibejo pajudinus.. Istrauke, prileido dirbtinio kaulo, dabar laukiu kol "uzaugs"kaulas, i kuri butu galima tvirtai varzta isukt..
Beje, info visoms: Uzupyje daro SKAITMENINES panoramines dantuku nuotraukas, naujausios technologijos, iraso i CD, gydytojas, o ir jus pacios galit apziurinet per kompiuteri. Man gydytojas viska aiskino, ivesdamas kompiuterinius implantus i nuotrauka ekrane matavo gyli ir tt... manau dar labai nedaug gydytoju su tokiom nuotraukom dirba, bet as buvau labai patenkinta. Visa burna - kaip ant delno. Lyginant su Zalgiryje daromom panoraminem - kaip senovine mociutes nuotrauka ir su siuolaikiniu fotiku