QUOTE(Cherry_On_Top @ 2008 07 01, 00:46)
Sveikos! Kaip matau, cia daug vargsiuku, kurioms reikia implantuotis dantis. Vieno mano danties saknys jau sutrupejusios, tai teks tai daryti ir man.. Norejau paklausti poros dalyku.. Visu pirma tai ar esate ka girdejusios apie odontologa-ortopeda Mariu Bucinska? As pas ji konsultavausi Antakalnio stomatologijos centre, bei kiek maciau, jis dar dirba Fabijoniskese, Ginos Valancienes EOK. Jis man patare nelaukti ir deti iskart isrovus (todel dabar kenciu skausmus ir neraunu) i dar sviezia zaizda. Ka jus girdejote apie tai, ar tai tikrai geriausias variantas? Teige, kad taip nebus galimybes zandikauliui suploneti.. Aciu
Man buvo panašiai.Nuėjau pas pirmą gydytoją, kuris sakė reikia iškarto traukti ir dėti implantą.Man buvo tik skilusi šaknis, bet aš labai suabejojau dėl galimos infekcijos.O jei tau skauda, tai tikrai negalima dėti iškart.Jis teigė, kad tai naujausiais būdas, ir tik "seni "gydytojai daro implantaciją per kelis etapus.Šiaip aš parašiau el . paštu klausimus į kelis odontologijos kabinetus, dar pasiskambinau kitam gydytojui ir nusprendžiau nedėti iš karto.