Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Cherry_On_Top @ 2008 07 01, 00:46)
Sveikos! Kaip matau, cia daug vargsiuku, kurioms reikia implantuotis dantis. Vieno mano danties saknys jau sutrupejusios, tai teks tai daryti ir man.. Norejau paklausti poros dalyku.. Visu pirma tai ar esate ka girdejusios apie odontologa-ortopeda Mariu Bucinska? As pas ji konsultavausi Antakalnio stomatologijos centre, bei kiek maciau, jis dar dirba Fabijoniskese, Ginos Valancienes EOK. Jis man patare nelaukti ir deti iskart isrovus (todel dabar kenciu skausmus ir neraunu) i dar sviezia zaizda. Ka jus girdejote apie tai, ar tai tikrai geriausias variantas? Teige, kad taip nebus galimybes zandikauliui suploneti.. Aciu  blush2.gif

Man buvo panašiai.Nuėjau pas pirmą gydytoją, kuris sakė reikia iškarto traukti ir dėti implantą.Man buvo tik skilusi šaknis, bet aš labai suabejojau dėl galimos infekcijos.O jei tau skauda, tai tikrai negalima dėti iškart.Jis teigė, kad tai naujausiais būdas, ir tik "seni "gydytojai daro implantaciją per kelis etapus.Šiaip aš parašiau el . paštu klausimus į kelis odontologijos kabinetus, dar pasiskambinau kitam gydytojui ir nusprendžiau nedėti iš karto.
Atsakyti
Noriu paklausti tu, kurios turi implantus: kada pradeda mazeti tinimas? Man net akis uztino, vos prasizioju. Kaip jums buvo?
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2008 07 05, 07:48)
Noriu paklausti tu, kurios turi implantus: kada pradeda mazeti tinimas? Man net akis uztino, vos prasizioju. Kaip jums buvo?

MAn visai netino. Gal dėl to, kad tik vienas implantas buvo. g.gif
Atsakyti
Pas mane daugiau. Sutinimas labai nervina, bet smagu, kad neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2008 07 05, 20:17)
Pas mane daugiau. Sutinimas labai nervina, bet smagu, kad neskauda.

Pas mane du iskart buvo implantuoti, bet beveik netino. O tu geri antibiotikus?
Atsakyti
Gersiu visa sav. Dabar jau neramu, kad man vienai taip sutino veidas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2008 07 05, 21:46)

Kokioje klinikoje tau impantavo? Ar negavai tokio lapo, kur surasyta kas gali buti, kas yra normalu o kas ne? Jei ne, tai manau geriau paskambinti gydytojui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2008 07 05, 21:46)

Mano bendradarbei irgi buvo sutinęs veidas. Man ir antibiotikų nereikėjo. Bet, man rodos, tai ir nuo žmogaus organizmo priklauso. g.gif
Atsakyti
Po nakties tinimas kiek sumazejo, galiu pilnai issizioti. Tik akis vis dar uztinusi, nelabai prasimerkiu. Gal todel, kad vienas varztas vietoj antro danties. Jokio lapo man gydytojas nedave, tik zodziu pasake apie burnos higiena. Tikiuosi, kad rytoj busiu dar maziau sutinus.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 06 18, 17:28)
Merginos noriu jusu nuomones. Koks jusu manimu butu grazesnis pavadinimas odontologijos klinikai?

1.Odontologijos klinika "32"
2.Odontologijos klinika "Šypsokis!"
3. Odontologijos klinika "šypsenų namai"
4. Odontologijos klinika "Šypsenų svetainė"
ACIU  4u.gif

tik ne šypsenų svetainė doh.gif nesamoningai skamba, o prie 32 pridečiau dar dantys, nes ne visi supranta kas tie 32 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2008 07 06, 08:02)
Po nakties tinimas kiek sumazejo, galiu pilnai issizioti. Tik akis vis dar uztinusi, nelabai prasimerkiu. Gal todel, kad vienas varztas vietoj antro danties. Jokio lapo man gydytojas nedave, tik zodziu pasake apie burnos higiena. Tikiuosi, kad rytoj busiu dar maziau sutinus.

Man be burnos higienos dar saklė valyti siūles vandenilio peroksido tirpalu ir skalauti chlorheksidino glukonato tirpalu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 07 08, 13:08)
Man be burnos higienos dar saklė valyti siūles vandenilio peroksido tirpalu ir skalauti chlorheksidino glukonato tirpalu. 4u.gif

As darau lygiai ta pati smile.gif ir mano dideliam dziaugsmui esu visai sveika ir nebesutinusi. Siule atrodo puikiai (ne odontologes akiai). Laukiu kada isims siulus ir kada galesiu isidet plokstele. O po kiek laiko tu suzinojai, kad implantas prigijo?
Atsakyti