Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(x.sima @ 2008 06 18, 08:38)
Papildyta:
Tai, kad implanto neprigijimo atveju, bus įsuktas man daktaras minėjo, bet čia toks žodinis susitarimas.

Dar suzinojau, kad visgi reiketu moketi uz medziagas. Apie pora simtu.
Del atmetimo, tai implantologas ispeja, kad gali taip buti. Jokios garantijos nera. Kaip elgsis organizmas. Juk pvz. darydami sirdies operacija negali garantuoti , kad viskas pavyks gerai. Buna pacientui isuka 4 implantus, is kuriu pvz tik 1 neprigyja.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 06 18, 12:14)
Dar suzinojau, kad visgi reiketu moketi uz medziagas. Apie pora simtu.
Del atmetimo, tai implantologas ispeja, kad gali taip buti. Jokios garantijos nera. Kaip elgsis organizmas. Juk  pvz. darydami sirdies operacija negali garantuoti , kad viskas pavyks gerai. Buna pacientui isuka 4 implantus, is kuriu pvz tik 1 neprigyja.

O implantą tą patį deda ar kitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 18, 12:48)

Tai manau kaip ir kitą.. g.gif nors čia tik mano spėjimai.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 18, 12:48)

Nauja, sterilu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 06 18, 15:21)
Nauja, sterilu. 4u.gif

Tai ir is naujo reikia vel uz viska moketi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 06 18, 15:34)
Tai ir is naujo reikia vel uz viska moketi?  g.gif

Ne, tik uz kaikurias medziagas. Sciukinaites klinikoje apie pora simtu.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 06 18, 17:16)
Ne, tik uz kaikurias medziagas. Sciukinaites klinikoje apie pora simtu.

Man viskas gerai prigijo, bet tesiog pagalvojau, o jau po kokiu dveju metu kazkas panasaus atsitiktu, tai kas tada g.gif Aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
Merginos noriu jusu nuomones. Koks jusu manimu butu grazesnis pavadinimas odontologijos klinikai?

1.Odontologijos klinika "32"
2.Odontologijos klinika "Šypsokis!"
3. Odontologijos klinika "šypsenų namai"
4. Odontologijos klinika "Šypsenų svetainė"
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 06 18, 17:28)
Merginos noriu jusu nuomones. Koks jusu manimu butu grazesnis pavadinimas odontologijos klinikai?

1.Odontologijos klinika "32"
2.Odontologijos klinika "Šypsokis!"
3. Odontologijos klinika "šypsenų namai"
4. Odontologijos klinika "Šypsenų svetainė"
ACIU  4u.gif

"Šypsokis!" arba "šypsenų namai" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 18 birželio 2008 - 16:44
QUOTE(erika.gut @ 2008 06 18, 17:28)

erika.gut, kursi odontologijos kliniką mirksiukas.gif

Iš pateiktų: Odontologijos klinika „Šypsenų namai“, bet šiaip man solidžiausiai atrodytų tiesiog Vardenio Pavardenio odontologijos klinika.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 18, 18:53)
erika.gut, kursi odontologijos kliniką mirksiukas.gif

Iš pateiktų: Odontologijos klinika „Šypsenų namai“, bet šiaip man solidžiausiai atrodytų tiesiog Vardenio Pavardenio odontologijos klinika.

man tai visi pavadinimai siek tiek juokingi ir tikrai sukelia sypsena(t.y.mano nuomone nesupykit)
Tarkim paklausia kur gydeisi Sypsenu svetaineje ar panasiai .As irgi pritariu sophi nuomonei jog graziausia solidziausia Vardas pavarde arba bent junginys is vardo bei pavardes.Solidu,kazkas iskirtinio ir reklama ateiciai savo vardui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainajola @ 2008 06 19, 22:01)
man tai visi pavadinimai siek tiek juokingi ir tikrai sukelia sypsena(t.y.mano nuomone nesupykit)
Tarkim paklausia kur gydeisi Sypsenu svetaineje ar panasiai .As irgi pritariu sophi nuomonei jog graziausia solidziausia Vardas pavarde arba bent junginys is vardo bei pavardes.Solidu,kazkas iskirtinio ir reklama ateiciai savo vardui mirksiukas.gif

Aciu merginos. Sutinku. Arba bent butu kas su zodziu "dantis", bet tokiu pavadinimu jau yra ir negali kartotis. Man pvz. visai nieko " Sveiki dantys", bet kaip sakiau yra.
Atsakyti