Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(erika.gut @ 2009 02 19, 22:30)
Tai ji dabar darys?  unsure.gif Nesamones kazkokios... doh.gif

Finalas istorijos, rytoj mano kolegę operuos. Ten sakė daktarai pamatę pažvengė lotuliukas.gif ir pasakė, kad dėl to tikrai galima operuoti dantenas.
Atsakyti
perskaičiau beveik viską karsta.gif turiu apatiniam žandikaulį 2 tarpus šalia-reiktų dėt du dantis,bet labai gaila 2 kraštinius sveikus šlifuot verysad.gif paskaičius implantų kainas-nelabai galiu tiek sau leist.dėt tiltą lieka ir šlifuot,bet gal tai jau atgyvena g.gif
Atsakyti
adriu, o ten dvieju dantu salia vienas kito truksta? tai gal nereiketu ten dvieju implantu - vieno uztektu, o ir kaina dvigubai sumazetu..? Reiketu pasikonsultuot wink.gif
Kai as sugalvojau detis implantus, paprasiau savo darbdavio (dantisto), ir jis man juos sudejo beveik nemokamai - tik uz medziagas reikejo susimoket. Bet jei dabar laikas griztu atgal, ir jis man butu pasakes normalia kaina (3000 euru uz viena), buciau skolinusis ar dar kazka galvojus, bet vis tiek deciaus. VERTA!
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 02 28, 14:05)
perskaičiau beveik viską karsta.gif turiu apatiniam žandikaulį 2 tarpus šalia-reiktų dėt du dantis,bet labai gaila 2 kraštinius sveikus šlifuot verysad.gif paskaičius implantų kainas-nelabai galiu tiek sau leist.dėt tiltą lieka ir šlifuot,bet gal tai jau atgyvena g.gif

Turite viena tarpa , kur truksta dvieju dantu?
Atsakyti
turiu tarpą apačioj-kur truksta2 dantų-bet yra iš kraštų po gerą dantį-tai juos reiktų vilkt.aš iš panevėžio tai klausiau kiek kainuoja implantas vienoj klinikoj-sakė 2200 strauman firmos g.gif tai čia tik implantas ir plius t.t? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 01 kovo 2009 - 10:34
QUOTE(adriu @ 2009 03 01, 10:09)
turiu tarpą apačioj-kur truksta2 dantų-bet yra iš kraštų po gerą dantį-tai juos reiktų vilkt.aš iš panevėžio tai klausiau kiek kainuoja implantas vienoj klinikoj-sakė 2200  strauman firmos g.gif tai čia tik implantas ir plius t.t? g.gif

Tai ir Vilniuj tiek. Taip čia implantas su operacija, o po to protezavimas atskirai. Pas mane ta pati situacija tik viršuje- tai dar kaulo truko. Dėjo dirbtinį, dabar vasarą implantuos.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 01, 14:36)
Tai ir Vilniuj tiek. Taip čia implantas su operacija, o po to protezavimas atskirai. Pas mane ta pati situacija tik viršuje- tai dar kaulo truko. Dėjo dirbtinį, dabar vasarą implantuos.

tai 2200+ protezas,tai čia geriausiu atveju jei kaulo dėt nereikia?
draugės vyras karar buvo vilniuj-vokietis ir lietuvis kartu dirba-tai priekį ir abiejose šonuose dėjo implantus-iš gomurio kaulo ėmė.tai sėdi šiandien ant košių-sakė niekur neskauda-bet jau pinigų paklojo doh.gif swoon.gif -net nebesakė-sakė vieniek prieš operaciją sakė,po -daugiau,tai dar skoloj liko doh.gif
Atsakyti
neleabai supratau . o tai daro ta protezavima su visa narkoze?ar tik vietine ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzebas @ 2009 03 07, 20:17)
neleabai supratau . o tai daro ta protezavima su visa narkoze?ar tik vietine ? g.gif

Su vietine nejautra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 07, 21:21)
Su vietine nejautra. 4u.gif

isprotet galima verysad.gif o gal daro kur su pilna narkoze ? smile.gif nes as ramiai neissedeciau toj kedej,nes esu didziausia baile . o panasu kad artimiausiu metu teks priekinius keistis verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzebas @ 2009 03 07, 20:35)
isprotet galima  verysad.gif  o gal daro kur su pilna narkoze ?  smile.gif

Protezuoti su pilna narkoze - gerai čia biggrin.gif Kiek jums metų - treji su puse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 07 kovo 2009 - 20:43
QUOTE(Sophi @ 2009 03 07, 21:43)
Protezuoti su pilna narkoze - gerai čia biggrin.gif Kiek jums metų - treji su puse g.gif

vieni su puse. nevaidinkit proto gumbelio nes nelabai gaunas. pirmiausia niekad neteko susidurt su tokiais dalykais,uztai ir domiuos. o jei nieko gero neturit pasakyt tai visai geriau nerasykit
Atsakyti