Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 19:56)
Aš pas ją buvau vieną kartą. Ir man nepatiko, kad ji gręžė be nuskausminimo. Dabar reiks taisyti priekinį- tai neįsivaizduoju kas bus, jei vėl be nuskausminimo gręš. blush2.gif Tai tik tokia bėda

Pastebėjau, kad ji nepuola nuskausminti. Vis sako pabandom, jei skaudės, tada nuskausminsim. O paskui sako: jau čia visai mažai beliko, tuoj tuoj baigiu gręžt laugh.gif
Šiaip matyt nesu baisiai jautri skausmui, o ir tas skausmas nebūna baisai nemalonus, tad pakenčiu. Gal įpratus nuo vaikystės prie gręžimų biggrin.gif Užtat po procedūrų nereikia laukti, kol praeis nuskausminimas.

Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 11, 08:54)
Pastebėjau, kad ji nepuola nuskausminti. Vis sako pabandom, jei skaudės, tada nuskausminsim. O paskui sako: jau čia visai mažai beliko, tuoj tuoj baigiu gręžt laugh.gif
Šiaip matyt nesu baisiai jautri skausmui, o ir tas skausmas nebūna baisai nemalonus, tad pakenčiu. Gal įpratus nuo vaikystės prie gręžimų  biggrin.gif Užtat po procedūrų nereikia laukti, kol praeis nuskausminimas.

O aš priešingai, labai jautri, ypač bijau priekinius (tie prisiminimai dar iš mokyklos laikų) be nuskausminimo gręžti. Nors kas žino, jos vyrui pavyko ir priekinį išgręžti be nuskausminimo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 11 vasario 2009 - 20:48
Reikia statyt 2 implantus.Gal galetumet parekomenduoti gera gydytoja Klaipedoje arba Siauliuose. ax.gif
Atsakyti
Florestina, kai sugele ta danti, kiek laiko truko skausmas? Jei trumpai, galejo but tikrai paprasciausias jautrumas po higienos, o jei ilgiau nei 20 minuciu, gal vertetu pasidaryt nuotrauka..? Gali but, kad suskaudo apacioj, tik persidave i virsu, o gali but kad su tais kanalais kazkas negerai, kad perplombuot reikia. O raset, kad plombavo kanalus su pasta. Kokia buvo ta pasta? Kiek zinau, Lietuvoj kartais uzpluombuoja taip, kad to cemento paskui isvalyt neimanoma..
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2009 02 14, 11:05)
Florestina, kai sugele ta danti, kiek laiko truko skausmas? Jei trumpai, galejo but tikrai paprasciausias jautrumas po higienos, o jei ilgiau nei 20 minuciu, gal vertetu pasidaryt nuotrauka..? Gali but, kad suskaudo apacioj, tik persidave i virsu, o gali but kad su tais kanalais kazkas negerai, kad perplombuot reikia. O raset, kad plombavo kanalus su pasta. Kokia buvo ta pasta? Kiek zinau, Lietuvoj kartais uzpluombuoja taip, kad to cemento paskui isvalyt neimanoma..

Sugėlė tai trumpam, bet kitą dieną vėl pasikartojo tas pats, daugiau nebuvo. Tas dantis kur sugėlė ir yra pačioj. Ir jo šaknis yra pakrypusi, nes ilgą laiką nebuvo greta dviejų dantų. Gydytoja dar ankščiau sakė, kad gali ir dėl to sugelti. g.gif Svarbikausia, kad vieną kanalą užplombavo su kaiščiais, o kitus su pasta.
Atsakyti
Pas mane vakar vakare buvo toks "insidentas", valantis dantis pasprūdo šepetėlis (man dažnai taip būna, vis per tą skubėjimą) ir užsigavau dantenas, ten kur buvo operuota. blush2.gif Ryte atsibudau patinusi taip, kad jau matėsi, jutau, kad tempia akį, bet šiandien turėjau dirbti, todėl nori nenori turėjau važiuoti darban. blink.gif Paskalavau, užsidėjau šaltą kompresą (kurį pasiemiau iš namų), tinimą atleido. ax.gif Dabar sėdžiu ir mąstau, ar aš galėjau pakenkti tuo sumušimu, gal pas gydytoją apsilankyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 15, 23:09)
Pas mane vakar vakare buvo toks "insidentas"... Dabar sėdžiu ir mąstau, ar aš galėjau pakenkti tuo sumušimu, gal pas gydytoją apsilankyti? g.gif

As, kai gyjau, tai kelis kart bevalydama dantis, buvau stipriai sepetuku uzgavus,. Karta ir pakraujavo, bet skalavau kelis kart per diena ir kazkaip sugijo be problemu. Net daktareliui buvau pamirsus pasakyt ax.gif
Atsakyti
Tai ir aš nieko nesakiau, dabar neskauda nieko...

Aš jums beveik anekdotą papasakosiu, apie protezvimą kas be ko. Žodžiu mano bendradarbei atsipalaidavo vienas tiltelio galas- tai ji tol delsė, kol ant dantenų prisitrynė guzeliai. Žodžiu tam, kad pastatyti iš naujo tiltą jei reikia chirurginiu būdu pašalinti tuos gumbelius. Ją pasiuntė į Žalgirį, ten pasakė, kad pas ją spaudimas ir reikia į ligoninę, bet pasiuntė į polikliniką pasidaryti tyrimus. Ten ją ištyrė ir parašė išvadą: "kadangi šlapime rasta smėlio- tokio tipo chirurginė intervencija neleistina". Man ji pati rodė tą lapą- tai tiksliai žinau, ką parašė.
Pas mane yra inkstų akmenligė- tai gal ir man sinuso dugno kelti negalima buvo, ale gydytojas manęs apie ligas neklausė. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 19, 22:05)
Tai ir aš nieko nesakiau, dabar neskauda nieko...

Aš jums beveik anekdotą papasakosiu, apie protezvimą kas be ko. Žodžiu mano bendradarbei atsipalaidavo vienas tiltelio galas- tai ji tol delsė, kol ant dantenų prisitrynė guzeliai. Žodžiu tam, kad pastatyti iš naujo tiltą jei reikia chirurginiu būdu pašalinti tuos gumbelius. Ją pasiuntė į Žalgirį, ten pasakė, kad pas ją spaudimas ir reikia į ligoninę, bet pasiuntė į polikliniką pasidaryti tyrimus. Ten ją ištyrė ir parašė išvadą: "kadangi šlapime rasta smėlio- tokio tipo chirurginė intervencija neleistina". Man ji pati rodė tą lapą- tai tiksliai žinau, ką parašė.
Pas mane yra inkstų akmenligė- tai gal ir man sinuso dugno kelti negalima buvo, ale gydytojas manęs apie ligas neklausė. lotuliukas.gif

Tai ji dabar darys? unsure.gif Nesamones kazkokios... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 19, 22:30)
Tai ji dabar darys?  unsure.gif Nesamones kazkokios... doh.gif

Aš tai jai sakiau važiuoti į Žalgirį, nu negi kažkių Medininkų medpunkte sėdinti gydytoja iš viso turi tokią teisę kažkokias išvadas daryti. doh.gif Tyrimų rezultatai yra, turi lapelius iš poliklinikos, ten manau, protingi žmonės sėdi ir nuspręs ką daryti. Man tai irgi ta išvada absurdiška. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 vasario 2009 - 22:36
man siandien dejo abudmenta (vel pamirsau, kaip lietuviskai vadinasi, ta jungtis nuo implanto i vainikeli), visas kolektyvas juokesi, kad bijau smile.gif
is tikruju 2 naktis kosmarus sapnavu, tiesa, ne su juo susijusius. Labai plaktuko kalenimo bijojau blush2.gif
Bet nieko - isgyvenau thumbup.gif Tos kelios sekundes vertos to, ka gauni rolleyes.gif
Dabar is savo pacientiskos puses galiu pasakyt, kad implantas - lengviau nei kanalu tvarkymas. Nors ir kanalai nebuvo tokie sudetingi, tik sunku buvo issiziojus but, nes antra krumini tvarke...
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2009 02 20, 00:35)
man siandien dejo abudmenta (vel pamirsau, kaip lietuviskai vadinasi, ta jungtis nuo implanto i vainikeli), visas kolektyvas juokesi, kad bijau smile.gif
is tikruju 2 naktis kosmarus sapnavu, tiesa, ne su juo susijusius. Labai plaktuko kalenimo bijojau blush2.gif
Bet nieko - isgyvenau  thumbup.gif  Tos kelios sekundes vertos to, ka gauni  rolleyes.gif
Dabar is savo pacientiskos puses galiu pasakyt, kad implantas - lengviau nei kanalu tvarkymas. Nors ir kanalai nebuvo tokie sudetingi, tik sunku buvo issiziojus but, nes antra krumini tvarke...

Lietuviškai- suprakonstrukcija.

Atsakyti