Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 18:31)
Reikia patarimo help.gif  help.gif .

Šiandien pajutau aštrų skausmą dantyje, kuris yra po karūnėle (ant jo yra pritvirtintas vienas tiltelio galas), jis yra negyvas, gydytas prieš 4,5 metų. Skausmas buvo toks labiau momentinis: staiga nudiegė ir po kelių minučių praėjo. Mane labiausiai neramina, kad tai įvyko staiga, tuo momentu aš nieko nekramčiau, sėdėjau prie kompo. Jo kanalus plombavo poliklinikoje. Gydytojai minėjau, kad ruošiuosi protezavimui, bet ji kanalus plombavo tik su pasta. Dabar bijau, kad nereiktų visko lupti, nes kitam gale gyvas dantukas- tai negalės nupjauti, turės nuiminėt ar kaip?  g.gif

ui...kaip nemalonu doh.gif

O as vasario 27 ar 28 turesiu visus grazius dantukus, jei nebus kokiu neatitikimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 02 07, 10:19)
Eriga.gut
Cia kaina tkrai labai didele,pati neseniai si malonuma apturejau ir dabar turiu astuonis cirkoninius dantis.Vieno danties kaina 1300lt,nu aisku dar reikes moketi uz slifavimus ir panasiai.Cirkoniniai vainikai labai grazus,labai naturaliai atrodo,tik po jais savu dantu praktiskai nelieka,juos nuslifuoja iki mazuciu pagaliuku,vaizdas baisokas,bet iskarto po proceduros uzdeda laikinus dantis ir vaikstai ,kol pagamina tikruosius.Man tai uztruko du menesius

Ruošiuosi morališkai panašiam likimui - 6 priekinius dantus protezuoti cirkoniu. Dabar 4 jų visi padengti helio plomba prieš ~13m, palyginus puikiai išsilaikė, bet jau laikas juos tvarkyt. Visi jie gyvi.
Kokia situacija buvo pas tave? Mane truputį neramina, kad dantys gyvi, ar neliks jie jautrūs ir nereaguos man į visokius skervėjus? Aišku, be proto gaila nušlifuoti juos, bet išėmus visas plombas turbūt ne kas ten ir liktų...
Ir dar keli krūminiai laukia metalo keramikos + 1 implantas...
Nežinau, kada viskas baigsis. Apie finansinę pusę net nekalbu swoon.gif Vat įdomu, viską taip kapitaliai susitvarkius kiek laiko tuo grožiu galėsiu džiaugtis??
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 18:31)
Šiandien pajutau aštrų skausmą dantyje, kuris yra po karūnėle (ant jo yra pritvirtintas vienas tiltelio galas), jis yra negyvas, gydytas prieš 4,5 metų. Skausmas buvo toks labiau momentinis: staiga nudiegė ir po kelių minučių praėjo.

console.gif Panašią bėdą ir aš turiu doh.gif
Gaila, kad jokių patarimų neturiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 10 vasario 2009 - 18:50
QUOTE(vija @ 2009 02 10, 18:48)
Ruošiuosi morališkai panašiam likimui - 6 priekinius dantus protezuoti cirkoniu. Dabar 4 jų visi padengti helio plomba prieš ~13m, palyginus puikiai išsilaikė, bet jau laikas juos tvarkyt. Visi jie gyvi.
Kokia situacija buvo pas tave? Mane truputį neramina, kad dantys gyvi, ar neliks jie jautrūs ir nereaguos man į visokius skervėjus? Aišku, be proto gaila nušlifuoti juos, bet išėmus visas plombas turbūt ne kas ten ir liktų...
Nežinau, kada viskas baigsis. Apie finansinę pusę net nekalbu swoon.gif  Vat įdomu, viską taip kapitaliai susitvarkius kiek laiko tuo grožiu galėsiu džiaugtis??

Va irgi du gyvus dantis protezuoju...irgi del to paties lb pergyvenu, taciau plombos ryskiai didesnes uz pacius dantis, ir kaip man aiskino, blogiausia, kad dantu sieneliu praktiskai nebeislike doh.gif , bet jie gyvi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 02 10, 18:49)
console.gif Panašią bėdą ir aš turiu  doh.gif 
Gaila, kad jokių patarimų neturiu blush-anim-cl.gif

Šiaip esu užsirašiusi pas gydytoją kovo 2 d., bet protezavo tai ne ji, o jos vyras. Tas kuris dabar man implantaciją daro, bet pas jį tik gegužę eisiu. Vakar registratorė išdavė paslaptį - pasirodo man jau yra numatytas operacijos laikas birželio mėnesį. Vasarą pagausėja klientų, nes mūsų tautiečiai grįžtą į LT dantų gydytis. Tai už tai gydytojas iš anksto numato maždaug kada operuos vietinius klientus. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta @ 2009 02 10, 19:09)
Va irgi du gyvus dantis protezuoju...irgi del to paties lb pergyvenu, taciau plombos ryskiai didesnes uz pacius dantis, ir kaip man aiskino, blogiausia, kad dantu sieneliu praktiskai nebeislike doh.gif , bet jie gyvi cool.gif

Pas mane ant gyvo dantuko yra karūnėlė jau 4 metai ir jokių problemų, va negyvas ėmė durniuoti greičiau.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 19:21)
Šiaip esu užsirašiusi pas gydytoją kovo 2 d., bet protezavo tai ne ji, o jos vyras. Tas kuris dabar man implantaciją daro, bet pas jį tik gegužę eisiu. Vakar registratorė išdavė paslaptį - pasirodo man jau yra numatytas operacijos laikas birželio mėnesį. Vasarą pagausėja klientų, nes mūsų tautiečiai grįžtą į LT dantų gydytis. Tai už tai gydytojas iš anksto numato maždaug kada operuos vietinius klientus. rolleyes.gif

o ka tau dar operuos? Ar implanta statys?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 19:24)
Šiaip esu užsirašiusi pas gydytoją kovo 2 d., bet protezavo tai ne ji, o jos vyras.

Išduok, kodėl nenori eiti pas Giedrę? Man ji perplombavo dantis - nieko ypatingo. O turėčiau nerimauti?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 10, 19:46)
Išduok, kodėl nenori eiti pas Giedrę? Man ji perplombavo dantis - nieko ypatingo. O turėčiau nerimauti?

Aš pas ją buvau vieną kartą. Ir man nepatiko, kad ji gręžė be nuskausminimo. Dabar reiks taisyti priekinį- tai neįsivaizduoju kas bus, jei vėl be nuskausminimo gręš. blush2.gif Tai tik tokia bėda.user posted image
Papildyta:
QUOTE(lotta @ 2009 02 10, 19:24)
o ka tau dar operuos? Ar implanta statys?

Implantą statys, bet tai irgi operacija.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 19:31)
Reikia patarimo help.gif  help.gif .

Šiandien pajutau aštrų skausmą dantyje, kuris yra po karūnėle (ant jo yra pritvirtintas vienas tiltelio galas), jis yra negyvas, gydytas prieš 4,5 metų. Skausmas buvo toks labiau momentinis: staiga nudiegė ir po kelių minučių praėjo. Mane labiausiai neramina, kad tai įvyko staiga, tuo momentu aš nieko nekramčiau, sėdėjau prie kompo. Jo kanalus plombavo poliklinikoje. Gydytojai minėjau, kad ruošiuosi protezavimui, bet ji kanalus plombavo tik su pasta. Dabar bijau, kad nereiktų visko lupti, nes kitam gale gyvas dantukas- tai negalės nupjauti, turės nuiminėt ar kaip?  g.gif

Toks skausmas staigus buna gyvo danties. Negyvas labiau maustu , arba skaudetu nuo karsto. Gal salia dantukas gyvas sugele. Kanalus jeigu ka galimas pergydyti pragrezus skile pro vainika, tilta nenuemus. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2009 02 10, 19:48)
Nežinau, kada viskas baigsis. Apie finansinę pusę net nekalbu swoon.gif  Vat įdomu, viską taip kapitaliai susitvarkius kiek laiko tuo grožiu galėsiu džiaugtis??

Kai slifuos dantukus bus matyti. Gali buti , kad keliu dantuku atsivers nervai. Priklausys ar yra kariesas po plombom. Jeigu bus viskas gerai ir protezuos gyvus, tai nera ko pergyventi. Po vainiku jie saugus ir buv viskas gerai. Turiu ir as toki viena gyva protezuota priekini. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 10, 21:43)
Toks skausmas staigus buna gyvo danties. Negyvas labiau maustu , arba skaudetu nuo karsto. Gal salia dantukas gyvas sugele.  Kanalus jeigu ka galimas pergydyti pragrezus skile pro vainika, tilta nenuemus.  mirksiukas.gif

Čia 7 dantis, protinis nedygęs ir nėra užuomazgos. 5, 6 tiltelis 4 gyvas.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 22:49)
Čia 7 dantis, protinis nedygęs ir nėra užuomazgos. 5, 6 tiltelis 4 gyvas.

g.gif Nezinau tada. Negyvas tikrai maustu, o ne geltu. Gal koks paskutinis virsuje g.gif Buna skausmas atsiduoda i apacia..
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 10, 21:54)
g.gif Nezinau tada. Negyvas tikrai maustu, o ne geltu. Gal koks paskutinis virsuje  g.gif Buna skausmas atsiduoda i apacia..

Tikiu, kad taip būna. Gal dėl to, kad vakar darė higieną visi dantukai truputį jautresni. g.gif Nu žiūrėsim, jei ką kovo 2 pas gydytoją, pasakysiu tegu gal nuotrauką padaro, dėl šventos ramybės taip sakant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 vasario 2009 - 22:03