Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(aya @ 2009 02 07, 11:15)
Man irgi toks baisumas buvo. Tai mano daktare pirmadienio ryta pricementavo. Teks savaitgali SM praleist wink.gif

Tai va, kad ner kitos iseities, oi, guosiuosi as jums cia blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 07, 11:36)
Tai va, kad ner kitos iseities, oi, guosiuosi as jums cia blush2.gif  doh.gif

O tu nebandei skambinti į Stomatologinę ligoninę (Žalgirio g.) gal jie gali padėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 07, 20:01)
O tu nebandei skambinti į Stomatologinę ligoninę (Žalgirio g.) gal jie gali padėti. g.gif

skambinau- sutiekia tik I pagalba, o mano problema- menkniekis doh.gif
Bet kazkaip nustojo gelti, stengiuosi kramtyti maista kita puse, tik lb tikiuosi, kad is tos kitos puses laikinas protezas neiskris ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 07, 20:39)
skambinau- sutiekia tik I pagalba, o mano problema- menkniekis doh.gif
Bet kazkaip nustojo gelti, stengiuosi kramtyti maista kita puse, tik lb tikiuosi, kad is tos kitos puses laikinas protezas neiskris ax.gif  biggrin.gif

Bendrai tai jo, ten jiems daug kas menkniekis. Mano mamai buvo protinis supūliavęs- tai sako, norit, kad ištrauktume- tai reiks 70 Lt mokėt. Nu ir mokėjo, ką gi skausmo tai nekentėsi. g.gif

Matyt mano odontologas žino, kas Vilniuje vyksta, kad net savo mobiliako numerį dėl visa ko man davė. Kartą skambinau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 vasario 2009 - 20:49
QUOTE(Florestina @ 2009 02 07, 20:48)
Matyt mano odontologas žino, kas Vilniuje vyksta, kad net savo mobiliako numerį dėl visa ko man davė. Kartą skambinau. ax.gif

hm...ir ka telefonu kiek isivaizduoju galejo max paguosti ar zodine konsultacija suteikti...tikrai nemanau, kad lektu i darbo kabineta blush2.gif , o gal klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 07, 21:01)
hm...ir ka telefonu kiek isivaizduoju galejo max paguosti ar zodine konsultacija suteikti...tikrai nemanau, kad lektu i darbo kabineta blush2.gif , o gal klystu blush2.gif

Tada buvo vakaras, man pasirodė, kad juda karūnėlė ant implanto, dar SM pasiguodžiau, panos visko prirašė ax.gif , susinervinau blush2.gif ir... paskambinau. Apramino, pasakė, kad taip lengvai neišsijudina (mes valgėm tortą su riešutais ir tarp protezų (apačioje tiltas viršui implantas) pakliuvo gabaliukas kevalo, kurio neturėjo būti) ant rytojaus paskambino registratorė ir po poros dienų užrašė apžiūrai ir kosultacijai, matyt norėjo pats įsitikinti jog viskas gerai, o ir man ramiau pasidarė. Sakė, kad geriau 10 kartų ateiti pasirodyti ir viskas bus gerai, negu ateiti vieną karta, kada jau bus neaišku ko griebtis.

Va mano porininkė jau prisižaidė ir taip, kad dabar ją guldo operacijai. Su protezais irgi ne juokai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 vasario 2009 - 21:11
QUOTE(Florestina @ 2009 02 07, 21:09)
Tada buvo vakaras, man pasirodė, kad juda karūnėlė ant implanto, dar SM pasiguodžiau, panos visko prirašė ax.gif , susinervinau blush2.gif ir... paskambinau. Apramino, pasakė, kad taip lengvai neišsijudina (mes valgėm tortą su riešutais ir tarp protezų (apačioje tiltas viršui implantas) pakliuvo gabaliukas kevalo, kurio neturėjo būti) ant rytojaus paskambino registratorė ir po poros dienų užrašė apžiūrai ir kosultacijai, matyt norėjo pats įsitikinti jog viskas gerai, o ir man ramiau pasidarė. Sakė, kad geriau 10 kartų ateiti pasirodyti ir viskas bus gerai, negu ateiti vieną karta, kada jau bus neaišku ko griebtis.

Va mano porininkė jau prisižaidė ir taip, kad dabar ją guldo operacijai. Su protezais irgi ne juokai. g.gif

Nu jo, visko buna cool.gif

Papasakok man apie implantacija, tai yra...pas mane yra implantas, ketvirtad. darys atspaudus, o kas toliau?Kokios karuneles? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 07 vasario 2009 - 21:47
QUOTE(lotta @ 2009 02 07, 21:46)
Nu jo, visko buna cool.gif

Papasakok man apie implantacija, tai yra...pas mane yra implantas, ketvirtad. darys atspaudus, o kas toliau?Kokios karuneles? blink.gif

Karūnėlė tvirtinasi ant specialios konstrukcijos ir yra pricementauojama.

Gali pasiskaitinėti senoje temoje. Įkeliu nuo savo pirmosios implantacijos momento (223 žinutė) iki pat galutinio rezultato.
Atsakyti
Skaitinėdama seną temą radau savo pačios postą, net susijuokiau perskaičius lotuliukas.gif

Jis parašytas 2007 02 07, 14:33

Siadien man gydytojas primatavimo metu parode, koks bus rezultatas. Pagaliau vel busiu grazi ir nereikes ranka pridengineti burnos. Liko taip nedaug: tik 2 dienos. Skelbiu galutine kaina. Karunele su visa subkonstrukcija kainuos 1380 Lt, taigi viskas su operacija kainuos 3380 Lt. Jauciu daugiau implantu nesistatysiu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 07, 22:07)
Karūnėlė tvirtinasi ant specialios konstrukcijos ir yra pricementauojama.

Gali pasiskaitinėti senoje temoje. Įkeliu nuo savo pirmosios implantacijos momento (223 žinutė) iki pat galutinio rezultato.

Labas rytukas visoms 4u.gif

O tai dar ilgai as busiu bedante? blush2.gif
Siaip sita implanta dovanojausi sau ant 30, bet ziuriu, kad tikrai galutinio varianto nematysiu per savo jubilieju cool.gif , gerai ,kad si mano grozybe pasislepusi kazkur toli burnoje, o ne priekyje biggrin.gif

P.s. butinai, apsitvarkiusi, paskaitysiu tavp postus apie toki man aktualu kl. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 08 vasario 2009 - 09:00
QUOTE(dasta @ 2009 02 07, 11:19)
Eriga.gut
Cia kaina tkrai labai didele,pati neseniai si malonuma apturejau ir dabar turiu astuonis cirkoninius dantis.Vieno danties kaina 1300lt,nu aisku dar reikes moketi uz slifavimus ir panasiai.Cirkoniniai vainikai labai grazus,labai naturaliai atrodo,tik po jais savu dantu praktiskai nelieka,juos nuslifuoja iki mazuciu pagaliuku,vaizdas baisokas,bet iskarto po proceduros uzdeda laikinus dantis ir vaikstai ,kol pagamina tikruosius.Man tai uztruko du menesius

Dantuka turi nuslifuoti taip, kad uzdejus vainika dantukas nesisikirtu su kitais. Butu lyg savi.O vainikas turi buti tam reikiamo storio. Todel ir slifuoja tiek kiek reikia. Laikini plasmasiniai buna buti siek tiek storesni , nes kitaip suluz.

Kiek zinau i ta kaina cirkonuio vainiko 1100-1500 turi itraukti ir darba. ( Atspaudai, slifavimas, cementavimas). Gal kiekviena klinika skirtingai daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 08 vasario 2009 - 16:26
Reikia patarimo help.gif help.gif .

Šiandien pajutau aštrų skausmą dantyje, kuris yra po karūnėle (ant jo yra pritvirtintas vienas tiltelio galas), jis yra negyvas, gydytas prieš 4,5 metų. Skausmas buvo toks labiau momentinis: staiga nudiegė ir po kelių minučių praėjo. Mane labiausiai neramina, kad tai įvyko staiga, tuo momentu aš nieko nekramčiau, sėdėjau prie kompo. Jo kanalus plombavo poliklinikoje. Gydytojai minėjau, kad ruošiuosi protezavimui, bet ji kanalus plombavo tik su pasta. Dabar bijau, kad nereiktų visko lupti, nes kitam gale gyvas dantukas- tai negalės nupjauti, turės nuiminėt ar kaip? g.gif
Atsakyti