Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(lotta @ 2009 02 06, 23:21)
PAGALBOS!!!!!

Pameciau as viena laikina proteza (aisq, kaip visada pries savaitgali)...ar man ji ismesti ar gydytojas ji gales vel laikinai pricementuoti? blush2.gif
Ar gali buti, kad tas dantukas kazkoks nerelaiai jautrus tapo? ax.gif

Neismesk, priklijuos zinoma. Kitaip reikes nauja daryti.
Jeigu gyvas dantukas , tai zinoma neapdenktas vainiku bus jautrus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 06 vasario 2009 - 22:25
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 06, 22:25)
Neismesk, priklijuos zinoma. Kitaip reikes nauja daryti. 
Jeigu gyvas dantukas , tai zinoma neapdenktas vainiku bus jautrus.  rolleyes.gif

O tai iki ketvirtadienio datempsiu su tuo nuslifuotu dantuku, ar reik kazkaip belstis pas gydytoja anksciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 06 vasario 2009 - 22:28
QUOTE(Florestina @ 2009 02 06, 13:24)
Turbūt nori sąžiningo atsakymo- taip man patinka odontologija, ruošiausi ją studijuoti, bet ... neįstojau. Šioje srityje tikrai nedirbu (dirbu orų biure, bet nemėgstu savo darbo), o domėtis, manau niekam neuždrausta.

4u.gif Gal dar nevielu stoti i odontologija .. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta @ 2009 02 06, 23:28)
O tai iki ketvirtadienio datempsiu su tuo nuslifuotu dantuku, ar reik kazkaip belstis pas gydytoja anksciau doh.gif

Jeigu nejautru tai gali palaukti. Nors butu gerai , kad pricementuotu kuo greiciau. Dantienos prades lipti i virsu ( augti) . Dar ziurint kokioje stadijoje tavo protezavimas. Jeigu jau nuimti atspaudai nuolatiniam dantukui, tai butu geriau pricementuoti laikina.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 06, 22:31)
Jeigu nejautru tai gali palaukti. Nors butu gerai , kad pricementuotu kuo greiciau. Dantienos prades lipti i virsu ( augti) . Dar ziurint kokioje stadijoje tavo protezavimas. Jeigu jau nuimti atspaudai nuolatiniam dantukui, tai butu geriau pricementuoti laikina.

Nenuimti atspaudai, tai turi daryti ketvirtadieni, bet jauciasi man tas dantukas, ir sakyciau pradeda gelti, ar glai buti? Nes proteziukas nukrito max pries 1 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 06, 22:31)
4u.gif    Gal dar nevielu stoti i odontologija .. rolleyes.gif

Jau kaip ir vėloka (jau yra vienas auštasis), o jau ir amžius, vasarą bus 32 . g.gif

Bet mes jau ne į temą pradėjom. poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 06, 23:33)
Nenuimti atspaudai, tai turi daryti ketvirtadieni, bet jauciasi man tas dantukas, ir sakyciau pradeda gelti, ar glai buti? Nes proteziukas nukrito max pries 1 val. g.gif

Reiskes dantis gyvas. Bek rytoj kur nors klijuoti laikina. Gali pradeti skaudeti ir teks dar gydyti kanalus .. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 06 vasario 2009 - 22:42
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 06, 22:41)
Reiskes dantis gyvas. Bek rytoj kur nors klijuoti laikina. Gali pradeti skaudeti ir teks dar gydyti kanalus .. doh.gif

oi, negazdink cry.gif

O kur butu galima ryt priklijuoti? unsure.gif gi sestadienis...
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 06, 22:52)
Zinau, kad sestadieni dirba Kamvila 241 71 09, 8~68977188 .  Paskambink ir paklausk kuris kabinetas dirba. Yra keleta kabinetu.

Aciukas smile.gif , butinai bandysiu...
O Viktorijos Sc. klinika nedirbs jauc ryt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 06, 22:46)
oi, negazdink cry.gif

O kur butu galima ryt priklijuoti?  unsure.gif  gi sestadienis...

Gali pabandyti paskmabinti į 118, nes yra klinikų, kurios dirba šeštadieniais.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 06, 22:52)
Zinau, kad sestadieni dirba Kamvila 241 71 09, 8~68977188 .  Paskambink ir paklausk kuris kabinetas dirba. Yra keleta kabinetu.

cry.gif

Dirba jie, bet negali man sian padeti, kazkokio gydytojo neturi...turbut, teks laukti iki pirmad.ir skuosti pas savo gydytoja doh.gif

Nu ir nesiseka....
Atsakyti
Eriga.gut
Cia kaina tkrai labai didele,pati neseniai si malonuma apturejau ir dabar turiu astuonis cirkoninius dantis.Vieno danties kaina 1300lt,nu aisku dar reikes moketi uz slifavimus ir panasiai.Cirkoniniai vainikai labai grazus,labai naturaliai atrodo,tik po jais savu dantu praktiskai nelieka,juos nuslifuoja iki mazuciu pagaliuku,vaizdas baisokas,bet iskarto po proceduros uzdeda laikinus dantis ir vaikstai ,kol pagamina tikruosius.Man tai uztruko du menesius
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 07, 10:29)
cry.gif

Dirba jie, bet negali man sian padeti, kazkokio gydytojo neturi...turbut, teks laukti iki pirmad.ir skuosti pas savo gydytoja doh.gif

Nu ir nesiseka....

Man irgi toks baisumas buvo. Tai mano daktare pirmadienio ryta pricementavo. Teks savaitgali SM praleist wink.gif
Atsakyti