Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(erika.gut @ 2009 02 05, 22:31)
Nesuprantu, kad rinktis pvz. implanta uz 2800lt. Tik del to kad jis naujove.. Ar firma brangesne-moketi uz varda.  Zinau Biohorizont implantus-jie tikrai geri.
Ar klausiat gydytojo kokios firmos plombas naudoja? Arba keramikos gamintoju firma. Manau cia tik gydytojai bizni varo, siulydami pasirinkti ta, arba ta... biggrin.gif
Kiekvienas gydytojas turi savo nuomone apie plombu firma ir kokybe. Ir nuomones tikrai nesutaps.

Tai aš nesakau, kad blogi, tiesiog įdėjau ištrauką iš kainoraščio, jame parodyta, kokių firmų implantus stato šioje klinikoje. Pas mane yra vienas 3i firmos ir nesakau, kad jis blogas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 23:41)
Tai aš nesakau, kad blogi, tiesiog įdėjau ištrauką iš kainoraščio, jame parodyta, kokių firmų implantus stato šioje klinikoje. Pas mane yra vienas 3i firmos ir nesakau, kad jis blogas. g.gif

Norejau dar paklausti... ax.gif Tau turbut labai odontologija patinka ? Taip daug zinai ir duomesi smile.gif Ar dirbi sitoje srity? Juk neklausi gydytojo apie viska iki smulkmenu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 19:40)
O man neskaudėjo kai išėjo nuskausminimas. Nors vaistų visą arsenalą turėjau prisipirkusi. blink.gif  O tau antibiotikų išrašė ar ne. Man praeitą kartą nereikėjo.

Ne, antibiotikų neskyrė, sakė, nereikia. Ibufenas labai puikiai vakar skausmą numalšino, užteko vienos piliulės. Šiandien viskas puikiai, tik nežymiai patinę ir už tų siūlų vis liežuvis kliūna laugh.gif
Dar liepė skalauti kažkokiu skysčiu, kurio pavadinimo neprisimenu, ir valyti imlplanto galvutę vandenilio peroksidu.
Atsakyti
sveikos:)
gak kuri labiau nusimano dantu tvarkyme, ir mane truputi apsvies:)pas mane yra tamsus negyvas priekinis dantis.tai maniau darysiu estetini plombavma. nuejau i privacia klinika, tai tenai pasake, kad plombuoti jau nesigaus.
ir dave sarasiuka: cirkonio keramika-2200lt. gal kas zinot, ar cia normali kaina?nes kazkaip man labai brangu atrodo. kaip tenai ja deda?mano tikra danti nuslifuos?ir kas tenai per vieni tiek laikini kazkas 150 litu?tai zodziu sumoj man virs 3000 uz 1 danti priskaiciavo..gal rasciau kur pigiau?o porcelenas tai dar brangiau? ax.gif
Atsakyti
ir isvis, kazin ar verta tiketi vieno gydytojo nuomone?gal dar pasikonsultuoti?tik kad tos konsultacijos, ***** brangu. gal kam buvo taip, idomu ar tikrai cia vienintelis variantas man susitvarkyti savo danti, gal yra pigesniu budu:/
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2009 02 05, 23:16)
Norejau dar paklausti... ax.gif Tau turbut labai odontologija patinka ?  Taip daug zinai ir duomesi  smile.gif Ar dirbi sitoje srity? Juk neklausi gydytojo apie viska iki smulkmenu.  rolleyes.gif

Turbūt nori sąžiningo atsakymo- taip man patinka odontologija, ruošiausi ją studijuoti, bet ... neįstojau. Šioje srityje tikrai nedirbu (dirbu orų biure, bet nemėgstu savo darbo), o domėtis, manau niekam neuždrausta. O paklausti irgi galiu ir klausiu pvz. ašgirdėjau, kad daroma taip ir taip, o Jūs man siūlot taip. Patikėk manim, sulaukiu gerai argumentuoto atsakymo. Manau, kad kiekvienas geras gydytojas privalo atsakyti į jam pateiktus klausimus. O kadangi pačios dantys labai genda- tai karti patirtis yra geriau už bet kokią žodinę informaciją ar vaizdinę medžiagą.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 06, 09:58)
Ne, antibiotikų neskyrė, sakė, nereikia. Ibufenas labai puikiai vakar skausmą numalšino, užteko vienos piliulės. Šiandien viskas puikiai, tik nežymiai patinę ir už tų siūlų vis liežuvis kliūna laugh.gif
Dar liepė skalauti kažkokiu skysčiu, kurio pavadinimo neprisimenu, ir valyti imlplanto galvutę vandenilio peroksidu.

Tai gerai, kad bent Ibuprofeną gali, o aš jam alerigška verysad.gif .

Turbūt liepė skalauti su Clorheksidino gliukonato tirpalu.
Atsakyti
O kaip jums patare priziureti implanta (turiu minty - kasdiene higiena)?
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2009 02 06, 18:10)
O kaip jums patare priziureti implanta (turiu minty - kasdiene higiena)?

Tik po įsriegimo ar jau po galutinio protezavimo?
Kol nuima siūlus- tai valyti siūles vandenilio peroksido tirpalu ir skalauti chlorherksidino gliukonato tirpalu. O po to jokių ypatingų nurodymų, valyti dantis taip, kaip tą darai visada ir kas pusę metų pas higienistę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 06 vasario 2009 - 18:17
QUOTE(Florestina @ 2009 02 06, 19:16)
Tik po įsriegimo ar jau po galutinio protezavimo?
Kol nuima siūlus- tai valyti siūles vandenilio peroksido tirpalu ir skalauti chlorherksidino gliukonato tirpalu. O po to jokių ypatingų nurodymų, valyti dantis taip, kaip tą darai visada ir kas pusę metų pas higienistę. 4u.gif

Turejau minty po galutinio smile.gif ,
Jus, Florestina, tikra šios srities profesionale bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2009 02 06, 18:24)
Turejau minty po galutinio smile.gif ,
Jus, Florestina, tikra šios srities profesionale bye1.gif

Nu ką Jūs, tiesiog pati turiu begalę dantų problemų. Gal kitoms kažką kita patarė gydytojai, bet man tik tiek.
Atsakyti
PAGALBOS!!!!!

Pameciau as viena laikina proteza (aisq, kaip visada pries savaitgali)...ar man ji ismesti ar gydytojas ji gales vel laikinai pricementuoti? blush2.gif
Ar gali buti, kad tas dantukas kazkoks nerelaiai jautrus tapo? ax.gif
Atsakyti