Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 17:26)
Man galvutę suko vėliau, pirma aklinai užsiuvo, po pusmečio vėl pjovė ir suko galvutę.

Ir man iš pradžių viską užsiuvo, o po poros mėnesių prapjaus ir įsuks/įdės implanto galvutę (p.s. kaina išlieka ta pati).
Atsakyti
Gijimo galvutė ir implanto subkonstrukcija jau prie protezavimo. Man galvutę suko vėliau, pirma aklinai užsiuvo, po pusmečio vėl pjovė ir suko galvutę. Keista, o abi su Vija ten pat tvarkomės. g.gif

Man irgi iškarto užsuko gijimo galvutę, sumokėjau papildomai 150 lt.Ir dar sumokėjau 150 už implanto galvutę, kurią dar tik suks po trijų mėnesių.Tai man kažkaip keistai.O pats implantas 2000 lt kainavo.Tai kaip supratau, Tu irgi atskirai už tas galvutes mokėjai?
Papildyta:
Dasta, kaip Tau sekasi ? Kaip su sinusitu?
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 02 05, 17:45)
Man irgi iškarto užsuko gijimo galvutę, sumokėjau papildomai 150 lt.Ir dar sumokėjau  150 už implanto galvutę, kurią dar tik suks po trijų mėnesių.Tai man kažkaip keistai.O pats implantas  2000 lt kainavo.Tai kaip supratau, Tu irgi atskirai už tas galvutes mokėjai?
Papildyta:
Dasta, kaip Tau sekasi ? Kaip su sinusitu?

Man išklotinės nedavė, tik galutinę sumą. Kai užsuko gijimo galvutę, aš klausiau, kiek mokėti, gydytojas sakė, kad nieko. Tai vat ir nežinau į kurią sumą įskaičiavo, ar į implantacijos, ar į protezavimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 17:49)
Man išklotinės nedavė, tik galutinę sumą.
Kai užsuko gijimo galvutę, aš klausiau, kiek mokėti, gydytojas sakė, kad nieko.
Tai vat ir nežinau, į kurią sumą įskaičiavo, ar į implantacijos, ar į protezavimo. g.gif

Greičiausiai, kad į implantacijos.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 02 05, 17:53)
Greičiausiai, kad į implantacijos.

Šiaip va dabar buvau įėjus į kainoraštį- tai nėra nurodyta gijimo galvutės kaina, o prie protezavimo ant implanto tai ir parašyta, kad su visa konstrukcija.
Atsakyti
Keista, o abi su Vija ten pat tvarkomės. g.gif

Spėju, kad dėl galvutės užsukimo mano atveju buvo nuspręsta spontaniškai. Gal ten viskas sklandžiai vyko, užtat ir nusprendė iškart uždėt? Nežinau. Viso sumokėjau 2200lt. Kitą savaitę išims siūlus ir viskas.

Va nustojo veikti nuskausminimas, ta be ibufeno būtų buvę ne kas... Dabar jau gerai biggrin.gif
Šiaip procedūra neskausminga, bet žiauriai nemaloni, kai ten gręžia kaulą, tai brrrrrr....

Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 05, 19:02)
Spėju, kad dėl galvutės užsukimo mano atveju buvo nuspręsta spontaniškai. Gal ten viskas sklandžiai vyko, užtat ir nusprendė iškart uždėt? Nežinau. Viso sumokėjau 2200lt. Kitą savaitę išims siūlus ir viskas.

Va nustojo veikti nuskausminimas, ta be ibufeno būtų buvę ne kas... Dabar jau gerai  biggrin.gif
Šiaip procedūra neskausminga, bet žiauriai nemaloni, kai ten gręžia kaulą, tai brrrrrr....

Po to pasakys, kada ateiti. Aš visada moku, kai siūlus išima, nors pingų turiu, bet gydytojas sako: - "ai vėliau". Pas mane tai tada problema iškilo su tuo kaulu, primokėt nereikėjo ir tai gerai.

O man neskaudėjo kai išėjo nuskausminimas. Nors vaistų visą arsenalą turėjau prisipirkusi. blink.gif O tau antibiotikų išrašė ar ne. Man praeitą kartą nereikėjo.

Neprimink, laukia manęs šitas "malonumas", net nupurtė ir iš karto prisiminiau aną kartą. blink.gif

Va prisiminiau, man labiausiai skaudėjo būtent po gijimo galvutės prisukimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 vasario 2009 - 19:50
Mergaites...turiu implanta- viskas lb sauniai man sekesi, va, eisiu ketvirtad. del protezavimo...
Tik turiu toki kl....
Man nuslifavo 2 dantukus ir uzdejo laikinus protezus (nu nemoku terminu blush2.gif , paprasciau sakant apvilko laikinai juos)...su vienu dantuku viskas ciki, o kito- negaliu vieno tarpdancio isvalyti- nerealus skausmas, nors valgant, kramtant ir siaip- isvis nesijaucia...kas cia gali buti? Negi koks uzdegimas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2009 02 05, 20:27)
Mergaites...turiu implanta- viskas lb sauniai man sekesi, va, eisiu ketvirtad. del protezavimo...
Tik turiu toki kl....
Man nuslifavo 2 dantukus ir uzdejo laikinus protezus (nu nemoku terminu blush2.gif , paprasciau sakant apvilko laikinai juos)...su vienu dantuku viskas ciki, o kito- negaliu vieno tarpdancio isvalyti- nerealus skausmas, nors valgant, kramtant ir siaip- isvis nesijaucia...kas cia gali buti? Negi koks uzdegimas? doh.gif

Laikini protezai, taip ir vadinasi.
Gal problema su dantenom. Pasakyk apie tai gydytojui, kad paskui rimtesnių problemų nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 20:33)
Laikini protezai, taip ir vadinasi.
Gal problema su dantenom. Pasakyk apie tai gydytojui, kad paskui rimtesnių problemų nebūtų.

Ui, aciu, tau Florestina,

Bet kazkaip keista, niekada jokiu problem su dantenom nebuvo cry.gif
Atsakyti
Labas visiems smile.gif Tai as su savo priblemom,taigi,pasirodo ,kad visai man sinusito nera! Taip ,padare kompiuterine sinusu tomografija,sako ne visai sinusai svarus,tik nosies kriaukles paburkusios.Nu vienu zodziu ko gero ta temperatura tai kazkokia organizmo reakcija i operacija ,o gal ir i kaulo priauginima,gal del to sintetinio kaulo gaminasi antikuniai,rytoj einu pas daktarelius ,paziuresim ka pasakys,siap tai as jau dabar jauciuosi pavargusi nuo tos nesamones ir blogos savijautos,net nezinau ar apskritai jo noriu,man baisu pagalvoti kas bus isukus varzta,jegu dabar menuo kankinuosi,galva skauda,tai kas bus varzta isukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 21, 18:14)
Pas mane ne ką pigiau, turint omeny, kad reikia dviejų:
Sraigtiniais implantais: 
Nobel Biocare firmos (JAV) 2200 – 2800
3i firmos (JAV) 2200
Biohorizons firmos (JAV) 2000

Nesuprantu, kad rinktis pvz. implanta uz 2800lt. Tik del to kad jis naujove.. Ar firma brangesne-moketi uz varda. Zinau Biohorizont implantus-jie tikrai geri.
Ar klausiat gydytojo kokios firmos plombas naudoja? Arba keramikos gamintoju firma. Manau cia tik gydytojai bizni varo, siulydami pasirinkti ta, arba ta... biggrin.gif
Kiekvienas gydytojas turi savo nuomone apie plombu firma ir kokybe. Ir nuomones tikrai nesutaps.

Po kiek laiko galesiu daugiau padiskutuoti tema apie implantacija , nes daugiau zinosiu.

Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 18:49)
Man išklotinės nedavė, tik galutinę sumą. Kai užsuko gijimo galvutę, aš klausiau, kiek mokėti, gydytojas sakė, kad nieko. Tai vat ir nežinau į kurią sumą įskaičiavo, ar į implantacijos, ar į protezavimo. g.gif

Gijimo galvute manau iskaicuoja i implantacijos suma. Isviso nesuprantu kam skirto . Juk be galvute nepaleis. Tai raso iskarto kokia bus suma ir vismkas.
Papildyta:
QUOTE(lotta @ 2009 02 05, 21:38)
Ui, aciu, tau Florestina,

Bet kazkaip keista, niekada jokiu problem su dantenom nebuvo cry.gif

Gal laikinas spaudzia dantienas. Arba tapdantis pertamprus. Tegul gydytojas paziuri it paslifuoja vainika. smile.gif
Atsakyti