Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Karklas @ 2009 01 31, 20:08)
Tai implantą ne į sinusą suka,o į kaulą.O tam kad priauginti kaulą , reikia pakelti sinuso gleivinę ir pridėti dirbtinio kaulo.O sinusitas yra sinuso gleivinės uždegimas.Tai jei jau yra tas uždegimas, kažin ar gydytojas rizikuos jį judinti.Bet gal Tu pasikonsultuok su keliais implantologais.Man tai taip gydytojas patarė.Bet gal yra ir kitokių nuomonių.Na ir aišku, jei nėra ant ko protezuoti, reikės kažką daryti.Kiek žinau yra implantų, kurių nesuka į kaulą, o tvirtina po antkauliu.Tada į sinusą lyst nereikia.

Aš girdėjau, kad poantkauliniai impantai jau nenaudojami. Bet kadangi taip kalba mano bendradarbės, kurios nėra medikės- tai gal ir netiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 01 vasario 2009 - 14:55
O gal jūs esate girdeję apie BOI implantus.Gal iš pažįstamų kas turi įsidėjęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2009 02 01, 16:58)
O gal jūs esate girdeję apie BOI implantus.Gal iš pažįstamų kas turi įsidėjęs? g.gif

ne, BOI negirdejau. Turiu du BICON.
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2009 02 01, 19:15)
ne, BOI negirdejau. Turiu du BICON.

Va čia populiariai paaiškinta kas tai yra. Bet r pasidomėjau tik dėl to, kad parašė vartotoja. ax.gif
Atsakyti
Bet Lietuvoje šių implantų tikriausiai niekas dar nededa ax.gif Įdomu,kokie apie juos atsiliepimai g.gif Labai mažai informacijos radau internete
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 21, 17:14)
Pas mane ne ką pigiau, turint omeny, kad reikia dviejų:
Sraigtiniais implantais: 
Nobel Biocare firmos (JAV) 2200 – 2800
3i firmos (JAV)                2200
Biohorizons firmos (JAV) 2000

O tą implantą pats renkiesi ar gydytojas pasiūlo, rekomenduoja? Iš kur man žinot, kurį rinktis?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 05, 11:53)
O tą implantą pats renkiesi ar gydytojas pasiūlo, rekomenduoja? Iš kur man žinot, kurį rinktis?

Man pasiūlė 3i firmos, kadangi tada jo vieno reikėjo ir tada jie buvo naujausi. Tada jis kainavo 2000 Lt su operacija. Ir tokia kaina buvo nurodyta kainoraštyje, taip kad galiu teigti, kad čia skelbiama kaina su viskuo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 14:03)
Man pasiūlė 3i firmos, kadangi tada jo vieno reikėjo ir tada jie buvo naujausi. Tada jis kainavo 2000 Lt su operacija. Ir tokia kaina buvo nurodyta kainoraštyje, taip kad galiu teigti, kad čia skelbiama kaina su viskuo. g.gif

Nu ką.... Jau viskas. Net neklausė kokį dėti smile.gif Pagal kainą, spėju, įsuko 3i.
Tikiuosi viskas pavyko puikiai, sakė, kaulas - pavyzdinis ax.gif (dantis trauktas prieš 4 mėn.), tvirtas, platus, įsuko didžiausią implantą, tad tikėkimės, laikys amžinai smile.gif Iškart uždėjo ir gyjimo galvutę.

Klausyk, Florestina, tu esi Gidentos senas klientas, kaip ten su tom nuolaidų kortelėm? Čia tik teorija, ar realiai jas duoda ir kada? Ką reiškia - 'ištikimas klientas'?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 05, 14:49)
Nu ką.... Jau viskas. Net neklausė kokį dėti smile.gif Pagal kainą, spėju, įsuko 3i.
Tikiuosi viskas pavyko puikiai, sakė, kaulas - pavyzdinis  ax.gif  (dantis trauktas prieš 4 mėn.), tvirtas, platus, įsuko didžiausią implantą, tad tikėkimės, laikys amžinai smile.gif Iškart uždėjo ir gyjimo galvutę.

thumbup.gif Labai džiugu, kad jums taip pasisekė! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 02 05, 14:49)
Tikiuosi viskas pavyko puikiai, sakė, kaulas - pavyzdinis  ax.gif  (dantis trauktas prieš 4 mėn.), tvirtas, platus, įsuko didžiausią implantą, tad tikėkimės, laikys amžinai smile.gif Iškart uždėjo ir gyjimo galvutę.

Klausyk, Florestina, tu esi Gidentos senas klientas, kaip ten su tom nuolaidų kortelėm? Čia tik teorija, ar realiai jas duoda ir kada? Ką reiškia - 'ištikimas klientas'?

Man dar iki implantacijos laukti reikia. Tik biržely suks. Bet galutinis rezultatas bus negreit, nes kaulas probleminis (vienas dantukas prieš 16 metų rautas).

Šios firmos implantas pas mane jau keli metai stovi ir jokių problemų nėra.

Nežinau, kaip ten su tom kortelėm, matyt 4 metų dar per maža. rolleyes.gif , bet nuolaidų esu gavusi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 vasario 2009 - 15:06
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 14:03)

Florestina, o kaina su viskuo, tai operacija ir implantas? Ar reikėjo dar papildomai mokėt už gijimo galvutę, ir už implanto galvutę? Ar čia viskas už tą sumą?
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 02 05, 17:20)
Florestina, o kaina su viskuo, tai operacija ir implantas? Ar reikėjo dar papildomai mokėt už gijimo galvutę, ir  už implanto galvutę? Ar čia viskas už tą sumą?

Gijimo galvutė ir implanto subkonstrukcija jau prie protezavimo. Man galvutę suko vėliau, pirma aklinai užsiuvo, po pusmečio vėl pjovė ir suko galvutę. Keista, o abi su Vija ten pat tvarkomės. g.gif
Atsakyti