Turiu klausimėlį. Man taisė krūminį dantį (gydė kanalus), gydymo eigoje pusė danties nulūžo. Dabar dės protezą. Bet lužtant nulūžo ir gabaliukas šaknies, todėl gydytoja rekomendavo - sakysiu laidiškai- apipjaustyt to danties dantenas, kad gerai užsidėtų protezas. Ar kam nors iš jūsų darė tokią operaciją? Kiek laiko užtrunka, ir kiek kainuoja?
QUOTE(Abai @ 2009 01 21, 12:57)
Turiu klausimėlį. Man taisė krūminį dantį (gydė kanalus), gydymo eigoje pusė danties nulūžo. Dabar dės protezą. Bet lužtant nulūžo ir gabaliukas šaknies, todėl gydytoja rekomendavo - sakysiu laidiškai- apipjaustyt to danties dantenas, kad gerai užsidėtų protezas. Ar kam nors iš jūsų darė tokią operaciją? Kiek laiko užtrunka, ir kiek kainuoja?
Mano zmonai Vilniaus implantologijos centre taip pat apipjaus dantenas pries uzdedami proteza.
QUOTE(Abai @ 2009 01 21, 13:57)
sveika,
kaiptik pries gera savaite man buvo atliktas dantenu apipjaustymas.Nieko ten ypatingo, nuskausmina ir apkarpo, po to susiuva, 180 lt. mokejau.
QUOTE(Abai @ 2009 01 21, 12:57)
Man kažkada ankščiau sakė, kad reiks apipjaustyt dantenas, aš visą mėnesį drebėjau, o po to ir be jokių pjaustymų uždėjo karūnėlę.
labas sakau visiems ir jungiuosi i jusu gretas. Lapkricio men. man atlikta implantacija 3 dantuku su visais kaulo priauginimais ir pan.
Dabar laukiu pavasario ir protezavimo. Neskaitant siu triju, dar turesiu 6 metalo keramikas ant kitu dantuku. Zodziu, situacija apgailetina. Turiu omenyje finansine israiska. Impalntacija atliko VIC, bet protezuotis as ten negaliu, nes kainos ten didesnes nei bet kur kitur. Sakykite, gal zinote, kur kiek kainuoja metalo keramika ir kiek atskirai ant implanto? Kad nebutu reklamos, galite i az rasyti. Siaip as is Vilniaus, bet jei kainos skirtumas nemazas, sutikciau ir i aplinkinius miestus vaziuot.Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija. O gal zinote, gal daro nuolaidas, kai keletas dantuku.
Dabar laukiu pavasario ir protezavimo. Neskaitant siu triju, dar turesiu 6 metalo keramikas ant kitu dantuku. Zodziu, situacija apgailetina. Turiu omenyje finansine israiska. Impalntacija atliko VIC, bet protezuotis as ten negaliu, nes kainos ten didesnes nei bet kur kitur. Sakykite, gal zinote, kur kiek kainuoja metalo keramika ir kiek atskirai ant implanto? Kad nebutu reklamos, galite i az rasyti. Siaip as is Vilniaus, bet jei kainos skirtumas nemazas, sutikciau ir i aplinkinius miestus vaziuot.Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija. O gal zinote, gal daro nuolaidas, kai keletas dantuku.
Pažiūrėjau kainoraštį. Net negera pasidarė, kaip išaugo kai kurių paslaugų kainos. O pas mane dar nelaimė, nulūžo dantis, o jis dar ir pienininis. Nu vienu žodžiu- gyvensim be priekinio danties. Iki geresnių laikų.
QUOTE(Florestina @ 2009 01 21, 14:07)
Pažiūrėjau kainoraštį. Net negera pasidarė, kaip išaugo kai kurių paslaugų kainos. O pas mane dar nelaimė, nulūžo dantis, o jis dar ir pienininis. Nu vienu žodžiu- gyvensim be priekinio danties. Iki geresnių laikų.
Pažiūrėjau Gidentą - oho kaip kainos iššaugo.... O aš dar tikėjausi jų sumažėjimo...
Ar nebus tik taip, kad turės 1-2 klientus per dieną? Nes jei rudenį konsultacijos pas Gumbelevičių reikėjo laukti ilgiau nei mėnesį, dabar užsirašyti galima vos ne tą pačią savaitę...
QUOTE(vija @ 2009 01 21, 14:37)
Pažiūrėjau Gidentą - oho kaip kainos iššaugo.... O aš dar tikėjausi jų sumažėjimo...
Ar nebus tik taip, kad turės 1-2 klientus per dieną? Nes jei rudenį konsultacijos pas Gumbelevičių reikėjo laukti ilgiau nei mėnesį, dabar užsirašyti galima vos ne tą pačią savaitę...
Dėl užsirašymo aš irgi pastebėjau. Man reikėjo pasirodyti po sinuso dugno pakėlimo operacijos- tai užsirašiau gal po savaitės. Ir dar toks insidentas buvo, man pasakė, kad užrašo 13:00 val. Aš ateinu, o jie man sako, kad užrašyta buvau 11:00 val. pas gyd. Darių. Žodžiu apsižioplino pati registratūra, aš tai joms aiškiai pasakiau pas ką man reikia. Svarbu, kad mane priėmė. Ir kai mane paleido, nieko pas jį daugiau nebuvo.
Susiradau pernai metų kainoraštį- tai ne viskas pabrango. Pabrango tik pigesnieji implantai maždaug 200 Lt. Sinuso dugno pakėlimas nepabrango, bet man jau neaktualu.
Jei palyginti Gidentą su Pilėne, tai protezavimo bemetale keramika ir porceliano laminačių kainos Pilėnėje keliais šimtais mažesnės.
QUOTE(vija @ 2009 01 21, 16:20)
Jei palyginti Gidentą su Pilėne, tai protezavimo bemetale keramika ir porceliano laminačių kainos Pilėnėje keliais šimtais mažesnės.
Pilėnė toliau nuo centro, gal todėl. Šiaip man patogiau centre, o jau ir pradėta Gidentoje.
QUOTE(Florestina @ 2009 01 21, 16:27)
Pilėnė toliau nuo centro, gal todėl. Šiaip man patogiau centre, o jau ir pradėta Gidentoje.
Kažin ar vieta šiuo atveju turi reikšmės... VIC irgi užkaboryje, bet kainos nemažos.
Manau Pilėnė ganėtinai nauja klinika, mažiau reklamos iš lupų į lūpas. Gidenta turi senus klientus, kurie turbūt ir kitiems rekomenduoja.
Labas visiems
Taigi parasysiu kiek man kainuos gydymo eiga VIC
4.000Lt -Sinuso pakelimas
2.300Lt- vienas implantas
200Lt- dantenu formavimas
Speju kag reikes metalo keramikos ,nes kruminis dantis, speju apie 1.500Lt.
Viso-8.000Lt
Siaubas! Siaubas! Siaubas! Planavau isleisti 4.000lt.Del to eiliu ir nera ,kada nori,tada ir uzsirasysi.
Taigi parasysiu kiek man kainuos gydymo eiga VIC
4.000Lt -Sinuso pakelimas
2.300Lt- vienas implantas
200Lt- dantenu formavimas
Speju kag reikes metalo keramikos ,nes kruminis dantis, speju apie 1.500Lt.
Viso-8.000Lt
Siaubas! Siaubas! Siaubas! Planavau isleisti 4.000lt.Del to eiliu ir nera ,kada nori,tada ir uzsirasysi.