Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Borzika @ 2009 01 07, 14:10)
4u.gif
Man vakar labai panašiai nutiko: tik po implantacijos procedūros pasakė, kad trūko kaulo, tad reikėjo jo įdėt papildomai - ir už tai aš turiu dar 800 Lt sumokėt  unsure.gif  Net silpna pasidarė verysad.gif

Man irgi taip buvo.Teko papildomai sumokėti dar 1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 01 07, 14:51)
Na, negaliu sakyt, kad suklydo. Tiesiog, kai prieš pusmetį man išrovė dantį, nieks nieko neužsiminė apie tokį galimą variantą (bent jau morališkai būčiau pasiruošus, kad vietoj 2500 Lt, teks 3300 Lt mokėt).
Nuotrauką padarė prieš pat operaciją ir tada pamatė, kad trūksta.

Tai aš irgi pusmetį laukiau, tada buvau kosultacijoj, kur man pagal nuotrauką pasakė, kad įsuks maksimalaus ilgio implantą, nes kaulo daug yra. O pastebėjo, kad vis tik trūksta operacijos metu. O kad taip būna aš žinojau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Karklas @ 2009 01 07, 15:52)
Man irgi taip buvo.Teko papildomai sumokėti dar 1000 lt.

Tai čia aš galiu džiaugtis, kad man neteko mokėti. g.gif ax.gif
Atsakyti
O ar kas nors implantavosi www.eokdens.lt ? ir man idomu kiek kainuoja visas implantavimas su protezavimu, sinus liftais ir kaulo isodinimu?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 01 08, 14:57)
O ar kas nors implantavosi www.eokdens.lt ? ir man idomu kiek kainuoja visas implantavimas su protezavimu, sinus liftais ir kaulo isodinimu?

Kainuoja nemažai, aš darausi kitur- tai už du dantis kažkas apie 10 000 Lt gausis su viskuo (sinus liftas, implantai ir karūnėlės ant jų). ax.gif Beje yra daromas arba sinus liftas (ertmė užpildoma dirbtiniu kaulu), arba kaulo įsodinimas (kaulas paimamas iš kitos žandikaulio vietos ir įsodinamas. Man darė sinus liftą.
Atsakyti
Sveiki bedančiai ( juokauju) priimkit ir mane į savo būrį. Prieš Kalėdas nulaužiau priekinį dantį iki šaknų, tai buvo geras spyris į užpakalį,kad reikia tvarkytis dantis.Įsivaizduojat ,kokios šventės buvo, kai gėda prasižioti. 16 sausio važiuoju į Klaipėdą konsultacijai. Labai norėčiau sužinoti, kas yra daroma konsultacijos metu , čia aš kalbu apie inplantus.
Papildyta:
Sveiki bedančiai ( juokauju) priimkit ir mane į savo būrį. Prieš Kalėdas nulaužiau priekinį dantį iki šaknų, tai buvo geras spyris į užpakalį,kad reikia tvarkytis dantis.Įsivaizduojat ,kokios šventės buvo, kai gėda prasižioti. 16 sausio važiuoju į Klaipėdą konsultacijai. Labai norėčiau sužinoti, kas yra daroma konsultacijos metu , čia aš kalbu apie inplantus.
Atsakyti
QUOTE(straus @ 2009 01 08, 20:50)
Papildyta:

Gydytojas apžiūri, pasako, kokia situacija. Ką galima padaryti, padaro rentgeno nuotrauką, pasako maždaug kainą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 08, 21:51)
Gydytojas apžiūri, pasako, kokia situacija. Ką galima padaryti, padaro rentgeno nuotrauką, pasako maždaug kainą.

Ačiū, o paskui tikriausiai priklauso kokia eilė yra.
Atsakyti
QUOTE(straus @ 2009 01 08, 21:54)
Ačiū, o paskui tikriausiai priklauso kokia eilė yra.

na man dar panoramines nuotr reikejo konsultacijai, nes toj klinikoje ju nedare.
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2009 01 08, 22:30)
na man dar panoramines nuotr reikejo konsultacijai, nes toj klinikoje ju nedare.

O man dar ir kompiuterinę tomografiją reikėjo pasidaryt.Nors dabar galvoju, kad jos kažin ar reikėjo.Bet čia juk verslas biggrin.gif Ar dar kam nors darė kompiuterinę prieš implantaciją?
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 01 08, 22:35)
O man dar ir kompiuterinę tomografiją reikėjo pasidaryt.Nors dabar galvoju, kad jos kažin ar reikėjo.Bet čia juk verslas  biggrin.gif Ar dar kam nors darė kompiuterinę prieš implantaciją?

Mano bendradarbei darė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 08, 22:48)
Mano bendradarbei darė. g.gif

O ji ne KMUK dėjosi?Nes aš kažkaip negirdėjau, kad kam darytų privačiose klinikose.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 01 08, 23:19)
O ji ne KMUK dėjosi?Nes aš kažkaip negirdėjau, kad kam darytų privačiose klinikose.

Tikrai ne, ji dėjosi kažkur prie "Šarūno" viešbučio. 4u.gif
Atsakyti