Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(UnknownUser @ 2009 01 05, 23:15)
Jus dantis gydetes klinikoje ar taisetes taisykloje?

Kas čia per instancija g.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 01 05, 23:15)
Jus dantis gydetes klinikoje ar taisetes taisykloje? Jei gydetes klinikoje, jokioms gydymo proceduroms, ne tik stomatologinems, garantija neteikiama ir negali buti teikiama. Apeliuokite i gydytojo sazininguma, as savo pacientams meginu is klinikos vadovybes iskovoti kompensacija, jei jauciu, jog esu kaltas.
Jei buti visai teisingam, garantija yra plombai, protezui, plokstelei ir t.t. Paciam gaminiui. Jei pats gaminys kokybiskas, bet nuluzo su dantimi, is esmes, nelabai ka issikovosite, jei gydytojas nenores pripazinti savo kaltes ar jei jo kaltes ir nebuvo ...

Bet gydytojas dėdamas ta protezą turėtų įvertinti dantų būklę.Juk gali numatyti, kad tarkim tas dantis neišlaikys to protezo ar tilto.Ir jai neišlaiko net pusės metų, tai manau kaip ir jo kaltės yra smile.gifAš tai dabar nusiteikus, kur eisiu, prašyti kažkokių garantijų , įsipareigojimų ir t.t.Nes visada nedrasu klaust, reikalaut.Bet kai jau nelabai dantų liko, reikia manau susiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 05 sausio 2009 - 23:36
Taisiau as zinoma klinikoje,toj pacioj pries kelis metus tilta dare daktare ir esu visiskai patenkinta,jokiu problemu nebuvo.O si kart nuejau mano gydytojas manau buvo praktikantas,nes sesele jam viska dirigavo kaip ka daryti,net nepagalvojau kuom tai gali baigtis doh.gif O jau tik padarius ta pustilti jautesi kazkoks puvimo kvapas is dantu,vadinasi tikrai nebuvo kokybiskai padaryta,nuluzo jis su dantim,bet tai cia kazkoks absurdas,kokia garantija plombai,juk ji tarkim 60-100lt kainuoja,o cia 2000lt tai visai nejuokingai atrodo,sumoki tokius pinigus taip iseina be jokiu garantiju kad uz menesio ar kito liksi vel be dantu ir be pinigu! doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 06, 00:21)
Kas čia per instancija g.gif

Cia instancija, apie kuria raso dantis besitaisantys pacientai. Taisoma taisykloje, gydoma - gydykloj.
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 01 06, 22:39)
Cia instancija, apie kuria raso dantis besitaisantys pacientai. Taisoma taisykloje, gydoma - gydykloj.

Kartą mieste mačiau užrašą: "Stomatologijos gydykla". Dovanokit, bet man skamba kaip "Veterinarijos gydykla". Man tai stomatologijos arba klinika, arba kabinetas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 06, 23:42)
Kartą mieste mačiau užrašą: "Stomatologijos gydykla". Dovanokit, bet man skamba kaip "Veterinarijos gydykla". Man tai stomatologijos arba klinika, arba kabinetas. g.gif

Na ir man gydykla neskamba... Bet kai pacientas kalba apie savo dantis kaip apie automobilio detale, kuria reikia pataisyti, tai jau visai siutas paima smile.gif Taigi, "Dantu taisykla" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 01 06, 22:39)
Taisoma taisykloje, gydoma - gydykloj.

Logiška rolleyes.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 01 06, 22:42)

QUOTE(UnknownUser @ 2009 01 06, 22:52)
Na ir man gydykla neskamba...

Nesakykit - gydykla yra thumbup.gif Vieta, kurioje gydoma: veterinarijos gydykloj gydomi gyvūnai, odontologijos gydykloj gydomi dantys - vienas kitam tikrai netrukdo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 27, 14:51)
Man vieną kartą tik dėjo dirbtinį kaulą per skylutę į kurią suko implantą.

Gal galėtumėt pasakyt, kiek būtent už šią operaciją jums teko mokėti? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 01 07, 13:58)
Gal galėtumėt pasakyt, kiek būtent už šią operaciją jums teko mokėti?  4u.gif

Deje, net nežinau, kiek ji kainuoja, nes įvyko gydytojo klaida. Gydytojas vertino situaciją pagal mažą nuotraukėlę ir tik implantacijos eigoje pastebėjo, kad trūksta kaulo (kai gręždamas pataikė į sinusą). Klaida buvo pripažinta ir už nieką mokėti nereikėjo, tik sutartą kainą už implantaciją. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 07, 14:03)
Deje, net nežinau, kiek ji kainuoja, nes įvyko gydytojo klaida. Gydytojas vertino situaciją pagal mažą nuotraukėlę ir tik implantacijos eigoje pastebėjo, kad trūksta kaulo (kai gręždamas pataikė į sinusą). Klaida buvo pripažinta ir už nieką mokėti nereikėjo, tik sutartą kainą už implantaciją.  g.gif

4u.gif
Man vakar labai panašiai nutiko: tik po implantacijos procedūros pasakė, kad trūko kaulo, tad reikėjo jo įdėt papildomai - ir už tai aš turiu dar 800 Lt sumokėt unsure.gif Net silpna pasidarė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 07 sausio 2009 - 14:13
QUOTE(Borzika @ 2009 01 07, 14:10)
4u.gif
Man vakar labai panašiai nutiko: tik po implantacijos procedūros pasakė, kad trūko kaulo, tad reikėjo jo įdėt papildomai - ir už tai aš turiu dar 800 Lt sumokėt  unsure.gif  Net silpna pasidarė verysad.gif

Nu čia tai jau tikrai, pats suklydo ir dar pinigus nulupo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 07, 14:46)
Nu čia tai jau tikrai, pats suklydo ir dar pinigus nulupo. g.gif

Na, negaliu sakyt, kad suklydo. Tiesiog, kai prieš pusmetį man išrovė dantį, nieks nieko neužsiminė apie tokį galimą variantą (bent jau morališkai būčiau pasiruošus, kad vietoj 2500 Lt, teks 3300 Lt mokėt).
Nuotrauką padarė prieš pat operaciją ir tada pamatė, kad trūksta.
Atsakyti