Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Karklas @ 2008 12 23, 23:05)
Norėjau paklausti, gal kas protezavotės  ar gydėtės  dantis pas J.Jonaitį? Kaune, Partizanų g. Labai reikėtų atsiliepimų apie šį gydytoją.
O šiaip aš su dviem implantais jau antra savaitė, bet jaučiu aš juos, pamaudžia.Ir dar nuo fizinio krūvio pradeda tvinksėti.Kažkaip keistai  g.gif .Gal kas nors galėtumėt paguosti  biggrin.gif .Ar buvo kam nors taip ? 4u.gif

Prie visko reikia priprasti. g.gif Man gydytojas rekomendavo tą pusę mažiau apkrauti kramtymo metu (nebent pas jus implantai abiejose pusėse). Pas mane irgi kartais pamaudžia, ypač dabar, kai vėsu. Anksčiau tai lėkdavau pas gydytoją, dabar ir to nedarau (vis tiek nieko nerasdavo). Vieną kartą netgi "pasivaideno", kad išsijudino visas sistema. Nuvariau pas daktarą, jis pasakė, kad viskas OK. Bent pačiai ramiau pasidarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 23 gruodžio 2008 - 23:51
Sveikos
man daktaras sake, kad reikes daryti operacija ir pagilint ir pastorint kaula schmoll.gif (nezinau kaip tos operacijos tiksliai vadinasi) jos kainuos po 3500 Lt tai uz abi 7000 Lt doh.gif ar kam nors reikejo abieju tu operaciju ir kazin ar cia ne per brangu?
Atsakyti
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 12 24, 13:55)
Sveikos
man daktaras sake, kad reikes daryti operacija ir pagilint ir pastorint kaula  schmoll.gif  (nezinau kaip tos operacijos tiksliai vadinasi) jos kainuos po 3500 Lt tai uz abi 7000 Lt  doh.gif  ar kam nors reikejo abieju tu operaciju ir kazin ar cia ne per brangu?

Čia tikriausiai ta vadinama sinuso dugno pakėlimo operacija.Man irgi sakė tiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 12 24, 14:55)
Sveikos
man daktaras sake, kad reikes daryti operacija ir pagilint ir pastorint kaula  schmoll.gif  (nezinau kaip tos operacijos tiksliai vadinasi) jos kainuos po 3500 Lt tai uz abi 7000 Lt  doh.gif  ar kam nors reikejo abieju tu operaciju ir kazin ar cia ne per brangu?

Man už sinuso dugno pakėlimo operacijas reiks mokėt po 4000Lt ,tai iš viso bus 8000Lt.
3500Lt turbut kaip ir visur,t.y. nėr ypatingai brangu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 12 24, 14:55)
Čia tikriausiai ta vadinama sinuso dugno pakėlimo operacija.Man irgi sakė tiek kainuoja  smile.gif

Man kainavo 3380 Lt.
Atsakyti
O koks skirtumas tarp sinuso dugno pakelimo ir dirbtino kaulo idejimo operaciju? Ar tai ta pati procedura?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 26, 20:12)
O koks skirtumas tarp sinuso dugno pakelimo ir dirbtino kaulo idejimo operaciju? Ar tai ta pati procedura?? g.gif

Man vieną kartą tik dėjo dirbtinį kaulą per skylutę į kurią suko implantą. O sinuso dugną kėlė per žandikaulio plokštumoje padarytą langelį, kurį uždengė membrana.
Pirmu atveju gydytojas pagal mažą nuotrauką nepastebėjo, kad trūksta kaulo. Tai prieš antrą operaciją apsidraudė ir liepė pasidaryti panoraminę nuotrauką.
Bet manau, kad tai yra tas pats tik skirtingais metodais atlikta.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 27, 15:51)
Man vieną kartą tik dėjo dirbtinį kaulą per skylutę į kurią suko implantą. O sinuso dugną kėlė per žandikaulio plokštumoje padarytą langelį, kurį uždengė membrana.
Pirmu atveju gydytojas pagal mažą nuotrauką nepastebėjo, kad trūksta kaulo. Tai prieš antrą operaciją apsidraudė ir liepė pasidaryti panoraminę nuotrauką.
Bet manau, kad tai yra tas pats tik skirtingais metodais atlikta.

Aciu Florestina 4u.gif Tu visada skubi i pagalba, 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,noreciau paklaust del garantijos tarkim tiltu,pustilciu darymui. pries puse metu man padare pustilti,kuris dabar nuluzo,skambinau tam paciam daktarui,darys tipo iklotus kazkokius,nieko as nesuprantu,bet negi vel uz visas proceduras teks moket,jau tada 2000lt sumokejau,o dabar po puses metu negi vel moket,nors apskritai net nenoriu kad tas pats daktaras darytu,bet kitam moket tuos pacius pinigus irgi nesinori,net neisivaizduoju ka daryt,kad pinigus grazins,turbut net neverta tiketis,ar bent puse sumos.Ka galit patart tokiu atveju,gal kas esat susidure?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 26, 19:12)

sinuso dugna kelia, kai kaulas buna per zemas vertikaliai (pakelia ji pridedant kaulo), o kaulo bloka storina, kai jis buna per plonas horizontaliai. Abiem atvejais dedamas dirbtinis kaulas, nes jo neuztenka arba i viena, arba i kita puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2009 01 05, 21:15)
sinuso dugna kelia, kai kaulas buna per zemas vertikaliai (pakelia ji pridedant kaulo), o kaulo bloka storina, kai jis buna per plonas horizontaliai. Abiem atvejais dedamas dirbtinis kaulas, nes jo neuztenka arba i viena, arba i kita puse smile.gif

Man abu kartus trūko kaulo vertikaliai. g.gif

Norėčiau dar klausimėlį. Kam darė sinuso dugno pakėlimo operaciją, ar visoms po to kas mėnesį reikėjo pas odontologą lankytis? Ateini, gydytojas apžiūri ir paleidžia. Taip sakant dėl 5 min sugaišti porą valandų. Man tai nesunku nueiti, bet va laikas trukdosi- tai ir pasidarė įdomu ar tai būtina? Vis pamirštu gydytojo paklausti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 01 05, 15:27)
Sveiki,noreciau paklaust del garantijos tarkim tiltu,pustilciu darymui. pries puse metu man padare pustilti,kuris dabar nuluzo,skambinau tam paciam daktarui,darys tipo iklotus kazkokius,nieko as nesuprantu,bet negi vel uz visas proceduras teks moket,jau tada 2000lt sumokejau,o dabar po puses metu negi vel moket,nors apskritai net nenoriu kad tas pats daktaras darytu,bet kitam moket tuos pacius pinigus irgi nesinori,net neisivaizduoju ka daryt,kad pinigus grazins,turbut net neverta tiketis,ar bent puse sumos.Ka galit patart tokiu atveju,gal kas esat susidure?

Jus dantis gydetes klinikoje ar taisetes taisykloje? Jei gydetes klinikoje, jokioms gydymo proceduroms, ne tik stomatologinems, garantija neteikiama ir negali buti teikiama. Apeliuokite i gydytojo sazininguma, as savo pacientams meginu is klinikos vadovybes iskovoti kompensacija, jei jauciu, jog esu kaltas.
Jei buti visai teisingam, garantija yra plombai, protezui, plokstelei ir t.t. Paciam gaminiui. Jei pats gaminys kokybiskas, bet nuluzo su dantimi, is esmes, nelabai ka issikovosite, jei gydytojas nenores pripazinti savo kaltes ar jei jo kaltes ir nebuvo ...
Atsakyti