Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 20:21)
Dienos šviesos lempos - dirbtinis apšvietimas. Naktiniam klube kiti niuansai.

Jei tarp vilktų dantų bus ir nevilktų (pvz., 3 vilkti, 1 nevilktas, 2 vilkti), gali skirtis ax.gif  Tikra spalva ta, kuri yra dienos šviesoj smile.gif

jpas mane bus visi vilkti, kurie ir iki siol buvo nevilti doh.gif Tai skirsis apacia nuo virsaus bet jie nebus labai tamsus???? kaip ten skaiciau naktiniame klube tai visai ju nesimato
Manau mano atveju tinka metalo keramika ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(dainajola @ 2008 06 17, 20:26)
jpas mane bus visi vilkti, kurie ir iki siol buvo nevilti doh.gif  Tai skirsis apacia nuo virsaus bet jie nebus labai tamsus????

Jei visi bus vilkti, tai to skirtumo tarp viršaus ir apačios neturėtų būti matyt. Tamsūs nebus - priešingai - vos vos šviesesni.
Atsakyti
QUOTE(dainajola @ 2008 06 17, 18:57)

As planuoju, bent mastau deti visus metalo keramika nors kiek prisiskaiciau,kad ji niekam tikus ir reikia bemetales,o apie ja man finansai gali nelabai leisti(apvilkti reikes 14 dantu) patarkit gal kas jau turi paciamprieky metalo keramika ir kaip ilgai ir kaip atrodo???

Aš turiu du priekinius metalo keramikos dantukus.Man gražiai padarė ir tikrai gerai atrodo.Prieš tai išsibalinau dantis, po to protezavau.Spalvą gerai atitaikė thumbup.gif Laiko jau gal 4-5 metai.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 06 17, 20:35)
Aš  turiu du priekinius metalo keramikos dantukus.Man gražiai padarė ir tikrai gerai atrodo.Prieš tai išsibalinau dantis, po to protezavau.Spalvą gerai atitaikė  thumbup.gif Laiko jau gal 4-5 metai.

O kaip - spalva nuo apšvietimo truputuką nepriklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 20:22)
Dėl šito galima pasidomėti. Kai kurios klinikos taiko tokią praktiką.

pasidomėjau...toli eit nereikėjo - MB grįžo ir paprotino, kad jis turi sutartį, kurioje yra įsipareigojimas implanto atmetimo atveju kitą implantą įstatyti nemokamai

kitų įsipareigojimų jau neklausiau

taip kad, reikia tik nepamiršt apie tai užsimint odontologui
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 06 17, 20:35)

o kaip del nuotrauku dabar kai nueinu kiekviena karta daro nuotrauka (na is karto kelios sekundes ir kompiuteryje) ir dar ne po viana pravalao kanala padaro nuotr. i iveda adatele ir vel as kazkaip dar vis laikausi nepaklaususi ar man nieko tokio tiek daug bet ir vel na juk mano dantys problematiski... Bet per savaite einu po 2-3 kartus,tai gal tos naujos nuotraukos nera tokios pavojingos kaip ansciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 06 17, 20:58)
pasidomėjau...toli eit nereikėjo - MB grįžo ir paprotino, kad jis turi sutartį, kurioje yra įsipareigojimas implanto atmetimo atveju kitą implantą įstatyti nemokamai

kitų įsipareigojimų jau neklausiau

taip kad, reikia tik nepamiršt apie tai užsimint odontologui

Na va kaipgerai, kad paklausiau, visdelto yra šiokios tokios garantijos implantams. bigsmile.gif
Turi 3 probleminius kruminius dantis, visi kiti sveiki ir savi. Ir tai tie patys 3 dantukai gydyti sovietiniais laikais, tai ir sugadino, dvieju jau nebeturiu, trecias karūnuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 19:56)
O kas gydytojui garantuos, kad tamstelės organizmas elgsis pagal taisykles g.gif

Nemanau, kad rimtos klinikos tuo užsiimtų, o protingas žmogus neis į garažą implantuoti danties smile.gif

Man teko tik protezuot, bet reikalauti garantijų net minties nebuvo unsure.gif

Garantija gali duoti tik technikas savo darbui. Kad pvz. per kazkiek laiko jo vainikas nesuluz per puse, ar panasiai. Garantijos tokios kaip ir nera, nes priklauso nuo paciento gyvenimo budo, nuo higienos ir daug kitu faktoriu, zalingu iprociu . Yra zmoniu, kurie susiprotezavo ir galvoja, kad nuo siol galima nevalyti dantu unsure.gif , juk tai protezai ir nesuges. biggrin.gif

Yra duodama zodine garantija pvz. metams laiko. Jeigu per ta laika kas atsitiktu, ar atsicementuotu vainikas, ar nuskyltu, tai daroma nemokamai.

QUOTE(dainajola @ 2008 06 17, 19:57)
sveikos visos besidomincios ir prijauciancios "karunoms' norisi ir man siek tiek apie savo problematiska visa virsutini zandikauli.situacija yra tokia kad jau nuo 18 metu as  vis protezuoju ir naujas karunas vis lipdo, vieni 15 metu,kitoms nuo5-8 metu tai dabar nusprendziau viska suvienodint ir nuim t tas senasiais karuneles kurios jau atitarnavo savo.tai jau du menesiai kai vis einu ir einu gydytis tu likusiu sakneliu, o del garantiju tai kas keisciausia kur visiskai neskaudejo ir nevbuvo problemu tai dabar atsirado su kaupu,perplombuodama viena danti gydytoja saknies gale paliko senos medziagos apie tai ji pati subtiliai pasake, bet kas blogiausia kikek begydo vis skauda ir skauda,viena sakni visiskai salino....
As planuoju, bent mastau deti visus metalo keramika nors kiek prisiskaiciau,kad ji niekam tikus ir reikia bemetales,o apie ja man finansai gali nelabai leisti(apvilkti reikes 14 dantu) patarkit gal kas jau turi paciamprieky metalo keramika ir kaip ilgai ir kaip atrodo???

Jeigu nera finansu, tai dek metalo kermika. Svarbu , kad technikas gerai padarytu, spalva parinktu, forma, kad butu grazi. Prie dantienu galima uzdeti daugiau keramikos, kad metalas ne taip sviestu. Aisku bemetale , ar cirkonis butu geriau.
Gal bent 4 prieki pavykti bemetale padaryti, o nuo 3 jau metalo keramika..
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 17, 21:21)
Na va kaipgerai, kad paklausiau, visdelto yra šiokios tokios garantijos implantams.  bigsmile.gif
Turi 3 probleminius kruminius dantis, visi kiti sveiki ir savi. Ir tai tie patys 3 dantukai gydyti sovietiniais laikais, tai ir sugadino,  dvieju jau nebeturiu, trecias karūnuotas  ax.gif

Taip, sutartys yra sudaromos su pacientu. ( Gal nevisuose klinikose..)
Mano pazistamai pirmas implantas neprigijo. Po puses metu isuko kita nemokamai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 17 birželio 2008 - 20:42
[quote=erika.gut,2008 06 17, 20:40]
Prie dantienu galima uzdeti daugiau keramikos, kad metalas ne taip sviestu. Aisku bemetale , ar cirkonis butu geriau.
Gal bent 4 prieki pavykti bemetale padaryti, o nuo 3 jau metalo keramika..
Papildyta:

Metalas visiškai nešviečia.Jeigu gerai padaryta, jokio metalo nesimato.
Atsakyti
QUOTE(dainajola @ 2008 06 17, 21:06)
o kaip del nuotrauku dabar kai nueinu kiekviena karta daro nuotrauka (na is karto kelios sekundes ir kompiuteryje) ir dar ne po viana pravalao kanala padaro nuotr. i iveda adatele ir vel as kazkaip dar vis laikausi nepaklaususi  ar man nieko tokio tiek daug bet ir vel na juk mano dantys problematiski... Bet per savaite einu po 2-3 kartus,tai gal tos naujos nuotraukos nera tokios pavojingos kaip ansciau unsure.gif

Taip , sitos nera tokios kenksmingos. , kaip Rentgrno aparatais. Kartais gydytojai neiseina net is patalpos, nes pvz. reikia prilaikyti davikli, arba kai vaikui daroma. Gerai, kad paziuri ir su adatele, ir po plombavimo ir su kaisciu. Geraiu pasitikslinti, nei blogai padaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 19:43)
O kaip - spalva nuo apšvietimo truputuką nepriklauso g.gif

Nelabai .Gal prie natūralios dienos šviesos jie kiek baltesni atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 06 17, 21:46)
Metalas visiškai nešviečia.Jeigu gerai padaryta, jokio metalo nesimato.

Ir man nešviečia jokie metalai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Karklas @ 2008 06 17, 21:49)
Gal prie natūralios dienos šviesos jie kiek baltesni atrodo  smile.gif

O man priešingai - vos vos baltesni prie nenatūralios šviesos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 17 birželio 2008 - 20:49