QUOTE(Neo @ 2008 11 24, 13:41)
Ar privalo po implantavimo isduoti klinikoje koki nors sertifikata/pasa apie implanta, ar cia kiekvienoje klinikoje savos taisykles? VIC'e pasake, kad neduoda nei garantijos, nei jokio paso, o tiesiog gali uzrasyti ant lapelio implanto duomenis :|
Man davė "Implantacinio gydymo pasą", bet jame nėra nurodyta garantinio laikotarpio tik implanto duomenys.
Ir man tą pasą liepė atsinešti ketvirtadienį, kai atesiu pasirodyt kaip gyja.
Nu ką, jau po operacijos. Operavo truputį ilgiau nei valandą. sekėsi visai gerai. Tik gavau keletą pastabų, kad galvą sukioju. Nu jo praeitą kartą išgulėjau net nekeisdama padėties, o šiandien kažkaip nesisekė.
Dabar pradėjo atleidinėti nuskausminančius- tai truputį maudžia, bet taip žiauriai neskauda. Prirašė antibiotikų. Sesuo sakė, kad esu truputį patinusi. Blogiausia, kad susirgo bendrdarbė ir aš rytj turėsiu eiti į darbą. Gerai, kad bent jau į naktinę- tai mažiau bus matančių akių.
Tarp kitko operacijos metu truputį suskaudo ruošiant vietą dirbtiniam kaului. Ir siuvant porą kartų pajutau. Bet šiaip viskas praėjo gerai.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.