QUOTE(agmor @ 2008 10 28, 11:22)
sinusa kelia, kai neuztenka vietos vertikaliai implantui, t.y. kai sinuso linija eina zemiau, nei reikia. O kai per plonas kaulas (pvz, labai seniai istrauktas dantis ir kaulas sunykes arba naturaliai labai mazai kaulo buna), daro kaulo persodinimo (bone grafting) operacija pries dedant implanta.
Pas mane panašu, kad natūraliai kaulo nepakanka, nes vienas dantis seniai išrautas, kitas prieš pusmetį, bet reikia kelti sinusą abiejų implantų srityje.
Papildyta:
QUOTE(Laumytė @ 2008 10 28, 11:59)
[/size]
Aš neseniai po tos operacijos būčiau žinojusi kas po jos laukia - gyvenime nebūčiau dariusi Ypač save keikiau dėl jos praėjus 3 parom po operacijos na, dabar jau atrodau ,,padoriau" - nebėra taip žiauriai ištinęs skruostas (veidas buvo keturgubas ), ir 10 kv. cm dydžio mėlynė jau geltonuoja tai jau šiek tiek linksmiau
Nei operacijos metu, nei po jos ypatingų skausmų nebuvo, tik tas tinimas buvo žiauriai be ryšio - nei išsižioti, nei praryti maisto normaliai negali, o tinimo tempiamą vietą (siūles) paskaudendavo gan nemaloniai, tai dvi paras neatsisakiau ir nuskausminamųjų... Gerai, kad ji buvo penktadienį, nes nelabai įsivaizduoju kaip kitą dieną būčiau galėjusi eiti į darbą ai, antryt dar nieko - baisiausias vaizdas buvo trečią dieną
Na, vienu žodžiu - sėkmės Jums ir nebijokite taip, kaip aš bijojau
Man kita procedūra - implanto įvedimo operacija numatyta po 7 mėn. Jua dabar pradedu bijoti
[size=1]
Mokėjau 3500, nes reikėjo ir šoną tvarkyti
Kokioj klinikoj? Jei, aišku, ne paslaptis. Beje, mano bendradarbė jau 4 d. po "sinus lifting" operacijos- ne kaip atrodo. Dar patinusi. O man visai šakės 24 operuos, o 25 darbe bus mokymai. Galima tik įsivaizduot, kaip atrodysiu.
Teks kaip kolegei sėdėti su šaliku. Nes vakar kaip tik rodėsi, kad minėta savaitė bus optimaliausia, nes nusimato tik du naktiniai budėjimai, o naktimis pastate mažai žmonių lieka. O šyryt valdžia pranešės, kad bus mokymai. Nu negalėjo jų padaryt pirmadienį ryte, nes mane operuos tik po pietų.
Implanto įvedimo nebijok, man nei skaudėjo, nei tino. Tada man iš karto dėjo dirbtinį kaulą ir suko implantą, bet dabar žymiai didesnė ertmė sinuse, užtat belieka tik vienintelis variantas.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.