Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

Kiek buvau odontologijos įstaigoje, ne karto nedave jokio popieriaus pasirašyti. Na nebent reikalaut reikia pradėt g.gif Pašalino 2dantis , plombavo, gydė , dabar rošiuosi implantuoti prarastus dantis, vat ir susimasčiau g.gif ar čia visur taip, ar aš tokia naivi, ir ižuli nepasirodyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 17, 16:31)
Skaitinejau.... bet niekur nebuvo rašoma, apie sutarčiu sudarima su odontologijos kabineto gydytoju. Ar Jus taip aklai pasitikite visais gydytojais, o pinigai tai nemaži. Ar čia aš į pievas šneku, ar LT neįprasta surašyti sutarti kas bus padaryta Jūsų burnoje, kokios garantijos, kiek pinigeliu už tai imama ir pan. ?

Manote, kad medicinoje gali būti garantija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 19:32)

aš dabar pagalvojau- o kodėl gi ne, bent jau jei po implantų žandikaulis supūliuos, lai įsipareigoja atlikt nemokamą gydymą.

net susimąsčiau, kadangi MB nori implantus dėtis, o aš prisiklausiau visokių istorijų apie atmetimo reakcijas ir t.t.
kažkaip nesinorėtų sumokėt tokius didelius pinigus, o po to mokėt už tai, kad tuos implantus pašalintų, arba už uždegimo gydymą..
visgi turėtų būt kažkokia atsakomybė ir gydytojams g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuke.: 17 birželio 2008 - 18:47
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 19:32)

Hm.. bet sumoket pinigus garantijos turi gi duot ? O jai , koki kraujo uzkretimas, dokumentus is kompo panaikina savo istaigoj, kur galu ieskot?o cia nors popieri pasirasyta turi, abipusej pasizadejimai uz atliktus darbus ir sumoketus uz darbus pinigus. g.gif
Na žodžiu, žiauru toj Lietuvoj unsure.gif
Kiek suprantu, čia Sm forume rašančios, dauguma su odontologu žodinis susitarimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 06 17, 19:46)
visgi turėtų būt kažkokia atsakomybė ir gydytojams  g.gif

O kas gydytojui garantuos, kad tamstelės organizmas elgsis pagal taisykles g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 17, 19:48)
Hm.. bet sumoket pinigus garantijos turi gi duot ? O jai , koki kraujo uzkretimas, dokumentus is kompo panaikina savo istaigoj, kur galu ieskot?o cia nors popieri pasirasyta turi, abipusej pasizadejimai uz atliktus darbus ir sumoketus uz darbus pinigus.  g.gif 

Nemanau, kad rimtos klinikos tuo užsiimtų, o protingas žmogus neis į garažą implantuoti danties smile.gif
Na žodžiu,  žiauru toj Lietuvoj  unsure.gif

Lietuvoj geriau nei kokiuose dviejuose trečdaliuose pasaulio mirksiukas.gif Nereikia savęs menkinti ax.gif
Kiek suprantu, čia Sm forume rašančios, dauguma su odontologu žodinis susitarimas  g.gif

Man teko tik protezuot, bet reikalauti garantijų net minties nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 17 birželio 2008 - 18:56
QUOTE(Linuke. @ 2008 06 17, 19:46)
aš dabar pagalvojau- o kodėl gi ne, bent jau jei po implantų žandikaulis supūliuos, lai įsipareigoja atlikt nemokamą gydymą.

net susimąsčiau, kadangi MB nori implantus dėtis, o aš prisiklausiau visokių istorijų apie atmetimo reakcijas ir t.t.
kažkaip nesinorėtų sumokėt tokius didelius pinigus, o po to mokėt už tai, kad tuos implantus pašalintų, arba už uždegimo gydymą..
visgi turėtų būt kažkokia atsakomybė ir gydytojams  g.gif

sveikos visos besidomincios ir prijauciancios "karunoms' norisi ir man siek tiek apie savo problematiska visa virsutini zandikauli.situacija yra tokia kad jau nuo 18 metu as vis protezuoju ir naujas karunas vis lipdo, vieni 15 metu,kitoms nuo5-8 metu tai dabar nusprendziau viska suvienodint ir nuim t tas senasiais karuneles kurios jau atitarnavo savo.tai jau du menesiai kai vis einu ir einu gydytis tu likusiu sakneliu, o del garantiju tai kas keisciausia kur visiskai neskaudejo ir nevbuvo problemu tai dabar atsirado su kaupu,perplombuodama viena danti gydytoja saknies gale paliko senos medziagos apie tai ji pati subtiliai pasake, bet kas blogiausia kikek begydo vis skauda ir skauda,viena sakni visiskai salino....
As planuoju, bent mastau deti visus metalo keramika nors kiek prisiskaiciau,kad ji niekam tikus ir reikia bemetales,o apie ja man finansai gali nelabai leisti(apvilkti reikes 14 dantu) patarkit gal kas jau turi paciamprieky metalo keramika ir kaip ilgai ir kaip atrodo???
Atsakyti
QUOTE(dainajola @ 2008 06 17, 19:57)
As planuoju, bent mastau deti visus metalo keramika nors kiek prisiskaiciau,kad ji niekam tikus ir reikia bemetales,o apie ja man finansai gali nelabai leisti(apvilkti reikes 14 dantu) patarkit gal kas jau turi paciamprieky metalo keramika ir kaip ilgai ir kaip atrodo???

Aš turiu jau antrą kadenciją biggrin.gif Mano nevilkti, bet su kultiniais įklotais. Pirmą kartą laikė 10 metų, dabar nežinau, kaip bus
Esmė, kad kokybiškai padarytų - pritaikytų spalvą ir formą. Metalo keramikos pagrindinis trūkumas - nevienoda spalva dienos šviesoj ir esant dirbtiniam apšvietimui. Bet jei visą priekį vilks, tai neturėtų būti jokių skirtumų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 20:09)
Aš turiu jau antrą kadenciją biggrin.gif Mano nevilkti, bet su kultiniais įklotais. Pirmą kartą laikė 10 metų, dabar nežinau, kaip bus
Esmė, kad kokybiškai padarytų - pritaikytų spalvą ir formą. Metalo keramikos pagrindinis trūkumas - nevienoda spalva dienos šviesoj ir esant dirbtiniam apšvietimui. Bet jei visą priekį vilks, tai neturėtų būti jokių skirtumų ax.gif

nevienoda spalva tai zinau o dirbtinis apsvietimas tai dienos sviesos lempos ar naktinio klubo?? nes as dirbu uzdaroje patalpoje su klientais, o langu nera??
taip suprantu kad man gali skirtis spalva arne ar kaip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 17, 19:56)
O kas gydytojui garantuos, kad tamstelės organizmas elgsis pagal taisykles g.gif
Papildyta:

Man teko tik protezuot, bet reikalauti garantijų net minties nebuvo unsure.gif

tą tai puikiai suprantu.
Bet pinigus ima didžiulius, vadinasi turi būt ir kita pusė - bent jau nemokamas gydymas, jei kartais atmestų implantus

ai, žodžiu ir man nebuvo minties, ale dabar bandysiu pasiaiškint, kaip ten su tom garantijom

Atsakyti
QUOTE(dainajola @ 2008 06 17, 20:14)
nevienoda spalva tai zinau o dirbtinis apsvietimas tai dienos sviesos lempos  ar naktinio klubo?? nes as dirbu uzdaroje patalpoje su klientais, o langu nera??

Dienos šviesos lempos - dirbtinis apšvietimas. Naktiniam klube kiti niuansai.
taip suprantu kad man gali skirtis spalva arne ar kaip cia  g.gif

Jei tarp vilktų dantų bus ir nevilktų (pvz., 3 vilkti, 1 nevilktas, 2 vilkti), gali skirtis ax.gif Tikra spalva ta, kuri yra dienos šviesoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 06 17, 20:15)
tą tai puikiai suprantu.
Bet pinigus ima didžiulius, vadinasi turi būt ir kita pusė - bent jau nemokamas gydymas, jei kartais atmestų implantus

ai, žodžiu ir man nebuvo minties, ale dabar bandysiu pasiaiškint, kaip ten su tom garantijom

matai man pripazino kad pati nustume su ta adatele ta sena medziaga tolyn ir viskas ir dabar klausimas ar neriks traukt ko as labai nenoriu... Pasake ir toliau dirba...
as tai juos is dalies suprantu tas pats per ta pati kikeviena diena apgede dantys pacientu daug eiles ilgos, visi nori greito rezultato o jie kaip per konvejeri visus varo ir pinigai jau tampa antroj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 06 17, 20:15)
tą tai puikiai suprantu.

Dėl šito galima pasidomėti. Kai kurios klinikos taiko tokią praktiką.
Atsakyti