Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas ///

QUOTE(Sophi @ 2008 08 21, 18:55)
Mano cementuoti - laikosi. Net nesu girdėjusi apie prisukimą unsure.gif

Gerų atsiliepimų esu girdėjusi, bet brangoka ten, atrodo ax.gif

Apie prisukimą esu skaičiusi, bet, kaip supratau- taip buvo daroma anksčiau. Radau ir paveiksliuką.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 21, 18:55)
Gerų atsiliepimų esu girdėjusi, bet brangoka ten, atrodo ax.gif

Man sakė turėtu būt pigiau nei gribo gatvėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 08 21, 19:14)
Man sakė turėtu būt pigiau nei gribo gatvėj  g.gif

Tai gali gi internete pasižiūrėti. Kai kurios didesnės klinikos turi savo svetaines su kainorasčiais. Va pažiūrėjau įdomumo dėlei Grybo g. (turbūt turit omeny "Denticiją") implantas kainuoja 2200 Lt.
O jūsų minėta klinika kainų visai neskelbia.
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 08 21, 17:52)
Mano dantystas parekomendavo šią kliniką http://www.vicklinika.lt/lt/staff gal kam teko ten tvarkytis  g.gif

Man ten implantavo. Gydytojas tikrai labai geras, labai jo pasitikiu. Implantavo man S.Grybauskas thumbup.gif Jau kazkada rasiau apie tai cia. Kad ten brangu, taip, bet ar yra dabar kur daug pigiau ir taip pat labai gerai implantuoja? Prisimenu, ziurejau kazkada internete, tai labai visur panasios kainos buvo.
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2008 08 21, 19:22)
Tai gali gi internete pasižiūrėti. Kai kurios didesnės klinikos turi savo svetaines su kainorasčiais. Va pažiūrėjau įdomumo dėlei Grybo g. (turbūt turit omeny "Denticiją") implantas kainuoja 2200 Lt.

Ten galima paklausti kaina internetu, jie visada atsako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 08 21, 19:30)
Man ten implantavo. Gydytojas tikrai labai geras, labai jo pasitikiu. Implantavo man S.Grybauskas  thumbup.gif  Jau kazkada rasiau apie tai cia. Kad ten brangu, taip, bet ar yra dabar kur daug pigiau ir taip pat labai gerai implantuoja? Prisimenu, ziurejau kazkada internete, tai labai visur panasios kainos buvo.
Papildyta:
Ten galima paklausti kaina internetu, jie visada atsako  ax.gif

Kainos tai tikrai daug maž panašios. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 08 21, 19:22)

Šiandien skambianu ir ten sakė kad 2200.
Tai gal visur bus panašios kainos, kad ir skirsis keliais
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 08 21, 21:58)
Šiandien skambianu ir ten sakė kad 2200.

Prie šitos kainos dar reikia pridėti vainikėlio kainą (dar gijimo galvutė, atspaudai, ...).
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 21, 23:30)
Prie šitos kainos dar reikia pridėti vainikėlio kainą (dar gijimo galvutė, atspaudai, ...).

Gijimo galvute kainos 200lt(taip man sake). Man ji reikalinga tik ten, kur dar dejo dirbtini kaula, o ten kur to nereikejo, nereikejo ir tos galvutes, implantas buvo jau iskart su ja (as turiu 3 implantus doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 21, 23:30)

žinau, kad čia tik pradžia.
Atsakyti
girdėjau vieną pasaką o gal nepasaka bigsmile.gif : man sakė jei į žalgirio kliniką nusiveši siuntimą tau darbas nekainuos kainuos tik medžiagos? Ar gali būt taip? g.gif
O įdomu kokios ten kainos? (man netidaro jų tinklalapio) ir aplamai kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 08 24, 16:25)
girdėjau vieną pasaką o gal nepasaka bigsmile.gif  : man sakė jei į žalgirio kliniką nusiveši siuntimą tau darbas nekainuos kainuos tik medžiagos? Ar gali būt taip?  g.gif
O įdomu kokios ten kainos? (man netidaro jų tinklalapio) ir aplamai kaip ten?

Vienas pažįstamas ten darėsi. Tai jam ne kas buvo, neprigijo. Bet tai čia ir nuo organizmo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 08 24, 16:25)
girdėjau vieną pasaką o gal nepasaka bigsmile.gif  : man sakė jei į žalgirio kliniką nusiveši siuntimą tau darbas nekainuos kainuos tik medžiagos? Ar gali būt taip?  g.gif

Manau, kad siuntimų dėl implantavimo ir protezavimo niekas neduoda unsure.gif Bet kuriuo atveju tai yra mokamos paslaugos ax.gif
Atsakyti