QUOTE(karolina2225 @ 2014 10 28, 13:39)
sveikos mergaites po puses metu gandru saukimo, jie mus isgirdo tada, kai jau nebesitikejau mm nesulaukiau 2sav, kazkaipne nmuojauta nekuzdejo kad laukiuosi, galvojau kad del nervu ir siaip veluoja pasikeite gyvenamoji vieta kraustymasis ir pan.. draugas nupirko NT, visa vakara kentejau nesidariau, ryte kai jis isvaziavo i darba, pasidariau ir op ziuriu II. persirengiau ir iskart pas drauga i darba islekiau ir pasakiau jam tai ketvirtadieni eisiu pas gine kad viska paziuretu, nes sake mums jau 9sav kazkur tai galvoju kaip uosviams ir tevams pasakyti kad mano tevams tai butu 4 anukas, o uosviams tik 1 mano mamai 55 metai lapkricio men, tai galvoju gal ta proga ir pasakyti, na laukiu jusu nuomones mamytes
Kiek tau metų, ar tai pirmas vaikas?
Na, o kaip pasakyti ir kada,geriausiai spręsti tau pačiai - juk savo artimuosius geriausiai pažįsti tu pati Aš čia, SM, kažkada skaičiau, kaip kas pranešė - vieni atvirukus padarė su užrašais "Seneliams", kiti nusivežė tortą, puoštą vaikiškais atributais, dar kažkas lyg kažkokias snelių atributines dovanėles dovanojo.... Paskaitykit, panaršykit, kol dar nepranešėt, turit laiko idėjoms