QUOTE(irinka1970 @ 2011 05 07, 07:54)
Labukas padruškės..Ne kokios pas mane naujienos..Per Velikas papuoliau į KMUK UROLOGINI DĖL INKSTO TRUKIMO...skausmas baisus buvo paguldė į reanimacija,kraujas subėgo į pilva [500ml] dėl nėštumo nieko negalėjo daryt [ TOMOGRAFO KOMP.,MAGNETINIO RENOZANSO] LAIKO ANT IŠSAUGOJIMO INKSTO IR STEBĖJO kad nekraujuotu..gulimas režimas,prijunkta prie visos aparaturos,kas 3val ėmė krauja ir žiurėjo kad nesėstu hemoglobinas.. gyd. pasakė..OPERUOT PAVOJINGA,nes daug kraujo netekau ir galiu neatlaikyt operacijos..3paras reanimacijoj,perpilė krauja,pastovus nuskausminami..buvo ginekologė Leliukas tvirtai isikibes,vystos gerai širdelė plaka...iš ju pusės viskas normoj..tai dar skyriuij pagulėjau 7d..ir išleido namo..griežtas režimas tik GULĖT...2 savaites,po to vėl atvykt pakartotinam uzi tyrimui...Norėjau kad nutrauktu nėštuma ir vyras prašė gyd...bet sakė iš vis po kol kas 1mėn. jokiu operaciju,kol nessustyprės sveikata...Ir iš vis gyd. sakė kad nėštumas man net pagelbėjoi...nes organizmas ruošias leliukui ir gamina morfinus ar ką ten ir jis stiprus palaiko mano organizma..
Tai va padetys ne kokia..sako viskas dievo ir organizmo valioj...Labai baisu...bet reik kažkaip išsylaikyt...PADĖTYS BE PADĖTIES..GAL jums tai ir neįdomu..tai atsiprašau...TIK NORĖJAU DAR SU KO NORS APIE TAI PAKALBĖT..
tu tik laikykis!!!
dabar gulek, daryk viska, ka medikai sako. gerai, kad jie spejo ka reikia laiku padaryt.
del ko tavo inkstas truko? kaip taip gali atsitikti? skamba tai baisiai. gerai, kad leliukas tavo palaiko.
pastojus morfinai gaminasi? kol nebuvau pastojus, labai skaudedavo peties sanari. tiesiog labai. o dabar nieko nebeskauda! gal del tu morfinu?
bet leliukas koks suonaulis. toks maziukas, o stai laikosi tvirtai isikibes
Papildyta:
QUOTE(Vaima @ 2011 04 20, 06:49)
taip, anuku... abu i viena vezima suguldau, krutine i prieki ir einu sau pasivaiksciot
kad nestumas atjaunino, tai tikrai. net oda pasikeite.