Mes turime tėtį kuris taip PAT buna namie ir yra igalus pabūti su vaikuciu
QUOTE(Sarabe @ 2011 02 21, 01:03)
Mes turime tėtį kuris taip PAT buna namie ir yra igalus pabūti su vaikuciu
saunu. Bet raset kad mokotes ir atskirai nuo vaiko praleidziat pora val per sav. Ka Jus spejat ismokt per tas valandas? I viena paskaita nuvaziuot?
Taigi ))))) jus nežinote jokių aplinkybių,o kabinejates prie žodžiu aš mokausi namie,neakyvaizdiniu kartu su vyru studijuojam ta pati,aš tik į egzus vaikstau vyras spėja ir dirbti ir mokytis,o aš ką,negaliu? O tai jau negaliu išeiti į egzus?jei ir ilgiau butų,kad ir po 2 val per diena ,jau čia skriauda nereali jums Visur kur įmanoma ir kiek įmanoma būnu su savo vaiku esu puiki mama,o jus nepavydekite ir nepulkite
QUOTE(Sarabe @ 2011 02 21, 01:25)
Taigi ))))) jus nežinote jokių aplinkybių,o kabinejates prie žodžiu aš mokausi namie,neakyvaizdiniu kartu su vyru studijuojam ta pati,aš tik į egzus vaikstau vyras spėja ir dirbti ir mokytis,o aš ką,negaliu? O tai jau negaliu išeiti į egzus?jei ir ilgiau butų,kad ir po 2 val per diena ,jau čia skriauda nereali jums Visur kur įmanoma ir kiek įmanoma būnu su savo vaiku esu puiki mama,o jus nepavydekite ir nepulkite
Ko butent as jums turiu pavydet? As tik klausiu, o jums visur puolimas vaidenasi. Ir prie ko cia "skriauda man"? As gi ne jusu vaikas.
Tai vyras i paskaitas eina uz abu?
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 21, 02:30)
Ko butent as jums turiu pavydet? As tik klausiu, o jums visur puolimas vaidenasi. Ir prie ko cia "skriauda man"? As gi ne jusu vaikas.
man patiko
xi xi xi xi xi
Taip,eina o ką?
QUOTE(Sarabe @ 2011 02 21, 02:02)
Taip,eina o ką?
sauniai sugalvota Tikrai geras budas derint mokslus ir vaika. Bent jau cia tikrai geriau nei skolintis medziaga is mazai pazistamu kursiokiu.
Tik truputi keista kad paskaitu lankymas nera privalomas. Jei ne paslaptis ka/ kur mokotes?
mergaites, man atrodo jau ne "i tema" pradejot diskutuot....
Važinėja į Romeri Vaikščioti būtinai tikrai nereikia,nors aš kartais būnu,svarbu į egzus ateiti ir išlaikyti
Papildyta:
Kaip piktai vakar rasiau labai pikta buvau,nepykit danti šiandien susitvarkiau tai jau patenkinta
Papildyta:
Kaip piktai vakar rasiau labai pikta buvau,nepykit danti šiandien susitvarkiau tai jau patenkinta