Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona

QUOTE(Forgete @ 2010 09 11, 10:42)
Pirmiausiai tai ramiai, angliskai susisnekesit ir be dideliu problemu. Ziurint kiek jums reik, as pati su labai skurdziom angliskom ziniom ir susinekejau kiek reikejo. Maciau kaip vyresnio amziaus zmones zenklais susirodo, jokiu ten problemu. Viesbuty ar hostely tikrai kalbes angliskai, parduotuvese, stotyse taip pat. patys zmones geranoriski, pamate kad mes su zemelapiu klaidziojam sustojo paaiskino.

- del nusigavimo i girona, tai sako jog is barsos vaizuoja autobusai pritaikyti pagal skrydzius. Mes pirma karta(o  ir dabar taip paciai skrendam spalio 16ta d. ) pernakvosim viesbuty salia pacio orouosto, ten gal 200metru tik paejet. dviem zmonem ~70euru. ner taip ir brangu, be to su vaiku nenoriu naktim trankytis, nenoriu veluot. tiesiog nemegstu to jausmo kai veluoji. viesbutis - valabi.

- gyvenom hostely ir dabar gyvensim hostely paciame centre. pasieiskojom pagal geresnius atsiliepimus ir tikrai nenusivylem, dabar tikiuosi irgi nenusivylsim. nematau nieko blogo tame. viesbuciai barsoj gan brangus, o mum uztenka ir hostelio.

- labai netoli, iki catalunijos aikstes gal 2 metro sustojimai, pesciomis -  15min. visur labai geri saligatviai su nuolydziais i  gatve, visur patogu tempti lagamina

jeigu dar kas domina - klauskit  4u.gif

Gal zinot kaip sitie hosteliai? nes kaina tikrai gera,o agentura mums kaip sakiau uz tokia kaina nuo centro apie 20km nutolusius viesbucius siulo. Siaip aciu uz info, siek tiek nuraminot. Musu skrydis anksti ryte, tai trauktumem tiesiai i Barselona, o tiesa kiek skaiciau tai ten du autobusai i Barsa ir reikia kazkaip nesumaisyti, nes vienas ne i pacia Barsa vaziuoja, tai taip ir likau nesupratusi.. ir dar susiradau toki pls http://www.sagales.c...p...&secc=cerca
kaip manot, cia teisingai nurodyti autobusu isvykimo is Barsos laikai, nes tada jau kad ir ryte anksti isvaziuotumem 4u.gif
1) Blue Address: Calle Ample #24 1-4 - Barcelona, Spain
2)Apt. RamCat Address: Carrer Tallers 18 - Barcelona, Spain ( labiausiai domintu)

3) Hostal Miramar Address: c/Reina Cristina nº:2 pral. - Barcelona, Spain
4) AWA Barcelona City Center Hostel Address: Carrer de Girona 46 2-2 Barcelona - Barcelona, Spain (labiausiai irgi domintu)
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2010 09 11, 11:23)
Gal zinot kaip sitie hosteliai? nes kaina tikrai gera,o agentura mums kaip sakiau uz tokia kaina nuo centro apie 20km nutolusius viesbucius siulo. Siaip aciu uz info, siek tiek nuraminot. Musu skrydis anksti ryte, tai trauktumem tiesiai i Barselona, o tiesa kiek skaiciau tai ten du autobusai i Barsa ir reikia kazkaip nesumaisyti, nes vienas ne i pacia Barsa vaziuoja, tai taip ir likau nesupratusi.. ir dar susiradau toki pls http://www.sagales.c...p...&secc=cerca
kaip manot, cia teisingai nurodyti autobusu isvykimo is Barsos laikai, nes tada jau kad ir ryte anksti isvaziuotumem  4u.gif
1) Blue Address: Calle Ample #24 1-4 - Barcelona, Spain
2)Apt. RamCat Address: Carrer Tallers 18 - Barcelona, Spain ( labiausiai domintu)

3) Hostal Miramar Address: c/Reina Cristina nº:2 pral. - Barcelona, Spain
4) AWA Barcelona City Center Hostel Address: Carrer de Girona 46 2-2 Barcelona - Barcelona, Spain (labiausiai irgi domintu)

Del tu dvieju autobusu tai zinokit nezinau. Iseinat is oro uosto i desine nueinat ir ten toks kaip kioskas, nusiperkat ilipat ir vaziuojat. man atrodo jusu nuorodoj laikai geri, bet perkant bilietus galesit pasitikslint. Apie antra autobusa nelabai ka esu skaicius ir girdejus.

Del hosteliu tai apie blue nekokie atsiliepimai, as pati labai norejau apsistot ramcat, bet ten nepriima vaiku ir jaunesniu nei 14m zmones. Pats paskutinis lyg irgi nieko, o va apie marimar jau prasciau zmones atsiliepia. As atsiliepmus skaitau www.hostelclub.com . Praeita karta gyvenom pension arosa, o dabar pension luis. Cia dar priklauso kur konkreciai jus norit, as kai su mazu vaiku tai pasiemem prie pat ramblos prie pat metro. kad jei mazos kojeles pavargtu, vazinetumem metro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 11 rugsėjo 2010 - 10:37
QUOTE(Forgete @ 2010 09 11, 11:37)
Del tu dvieju autobusu tai zinokit nezinau. Iseinat is oro uosto i desine nueinat ir ten toks kaip kioskas, nusiperkat ilipat ir vaziuojat. man atrodo jusu nuorodoj laikai geri, bet perkant bilietus galesit pasitikslint. Apie antra autobusa nelabai ka esu skaicius ir girdejus.

Del hosteliu tai apie blue nekokie atsiliepimai, as pati labai norejau apsistot ramcat, bet ten nepriima vaiku ir jaunesniu nei 14m zmones. Pats paskutinis lyg irgi nieko, o va apie marimar jau prasciau zmones atsiliepia. As atsiliepmus skaitau www.hostelclub.com . Praeita karta gyvenom pension arosa, o dabar pension luis. Cia dar priklauso kur konkreciai jus norit, as kai su mazu vaiku tai pasiemem prie pat ramblos prie pat metro. kad jei mazos kojeles pavargtu, vazinetumem metro smile.gif

o klausykit, kuris is hosteliu butu arciausiai autobusu stoties? kad 4:30 ryto nereiktu stresuoti ar rasim metro iki ten ar autika paprasta.. tiesa, gal zinot autobusu stoties adresa? paziureciau per googlemaps pati tuomet kaip nuo kurio hostelio nutolias jis..ir mes ziurejom irgi kad butu arciau La Ramblos aiksties, nes kiek skaiciau tai ji pagrindine is kurios ir ekskursiju autobusiukai vaziuoja..pirmas kartais, tai baisu labai toli nuo centro buti blush2.gif

P.s. ar saugu per ta Hosteliu puslapi bookintis kambari? nes man iki siol baisu, jog suvedus korteles duomenis paskui jie gali savavaliskai nurasyneti man pinigus lotuliukas.gif cia aisku kad labai kvailas gal mastymas, bet tiesiog niekada to nedariau ir net nesu tikra ar tarkim puslapis nera koks nors melagingas ir pinigai visai kitur nueina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varshkyte: 11 rugsėjo 2010 - 10:56
QUOTE(varshkyte @ 2010 09 11, 11:51)
o klausykit, kuris is hosteliu butu arciausiai autobusu stoties? kad 4:30 ryto nereiktu stresuoti ar rasim metro iki ten ar autika paprasta.. tiesa, gal zinot autobusu stoties adresa? paziureciau per googlemaps pati tuomet kaip nuo kurio hostelio nutolias jis..ir mes ziurejom irgi kad butu arciau La Ramblos aiksties, nes kiek skaiciau tai ji pagrindine is kurios ir ekskursiju autobusiukai vaziuoja..pirmas kartais, tai baisu labai toli nuo centro buti  blush2.gif

Kiek jus dienu busit barselonoj? ten greitai perprasit sistema, atstumus ir suprasit kad ta stotis nuo centro tikrai arti.

I google maps taip ir rasykit (man kuo puikiausiai randa)
Estació del Nord, Espanya

i kita eilute hostelio adresa ir pamatysit kaip netoli viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 11 rugsėjo 2010 - 10:56
QUOTE(Forgete @ 2010 09 11, 11:56)
Kiek jus dienu busit barselonoj? ten greitai perprasit sistema, atstumus ir suprasit kad ta stotis nuo centro tikrai arti.

I google maps taip ir rasykit (man kuo puikiausiai randa)
Estació del Nord, Espanya

i kita eilute hostelio adresa ir pamatysit kaip netoli viskas.

mes busim pilnai 3 dienas tik 4u.gif
P.s. ar saugu per ta Hosteliu puslapi bookintis kambari? nes man iki siol baisu, jog suvedus korteles duomenis paskui jie gali savavaliskai nurasyneti man pinigus lotuliukas.gif cia aisku kad labai kvailas gal mastymas, bet tiesiog niekada to nedariau ir net nesu tikra ar tarkim puslapis nera koks nors melagingas ir pinigai visai kitur nueina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2010 09 11, 11:57)
mes busim pilnai 3 dienas tik  4u.gif
P.s. ar saugu per ta Hosteliu puslapi bookintis kambari? nes man iki siol baisu, jog suvedus korteles duomenis paskui jie gali savavaliskai nurasyneti man pinigus lotuliukas.gif  cia aisku kad labai kvailas gal mastymas, bet tiesiog niekada to nedariau ir net nesu tikra ar tarkim puslapis nera koks nors melagingas ir pinigai visai kitur nueina  4u.gif

hostelclub tai tikrai saugu, bet paieskokit to pacio hostelio ir per kitus puslapius. as tiesiog i google ivedu ir kiek ismeta puslapiu visus perziuriu. Ir pacio viesbucio puslapi atsidarykit, ten irgi buna galima rezervuotis, paziuresit kokiom kainom.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 11, 12:04)
aisku vykit, o kada planuojat?

rugsejo 25-28...cia bus musu mini medaus menesis wub.gif
Papildyta:
Tiesa, jei nera nurodyta prie kambario kad yra vonia ar dusas, ir aprasyme neradau kad butu, tai paciam hostelyje isvis dusas yra lotuliukas.gif ?as apie ta RamCat kalbu
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2010 09 11, 12:51)
rugsejo 25-28...cia bus musu mini medaus menesis  wub.gif
Papildyta:
Tiesa, jei nera nurodyta prie kambario kad yra vonia ar dusas, ir aprasyme neradau kad butu, tai paciam hostelyje isvis dusas yra  lotuliukas.gif ?as apie ta RamCat kalbu

ten kai kurie kambariai yra su bath, kai rezervuojates toj eilutej kur bath pazymetas zalias kvadraciukas buna. jeigu jums nerodo tai gal tokiu kambariu laisvu nera tai datai. Kiek pamenu tai teb yra bendras dushas, o del tuliko nepamenu. reik skaityt 4u.gif
Atsakyti
Man dar toks klausimas iskilo del to autobuso..parasyta kad jis isvyksta 8:30, musu skrydis 8:15. tai tarkim mes per tas 15min spesim perbegti oro uosta ir atsidurti autike, tuo labiau ar spesim bilietus i autobusa nusipirkti (kur tiksliai ten jie parsiduoda? lauke po desine yra kioskas kazkoks?) ir ar visi sutelpa i autobusa, jei ne ar greitai atvaziuoja kitas autobusas doh.gif blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2010 09 13, 23:28)
Man dar toks klausimas iskilo del to autobuso..parasyta kad jis isvyksta 8:30, musu skrydis 8:15. tai tarkim mes per tas 15min spesim perbegti oro uosta ir atsidurti autike, tuo labiau ar spesim bilietus i autobusa nusipirkti (kur tiksliai ten jie parsiduoda? lauke po desine yra kioskas kazkoks?) ir ar visi sutelpa i autobusa, jei ne ar greitai atvaziuoja kitas autobusas  doh.gif  blush2.gif
aciu  4u.gif

taigi pati atsidarot grafika ir matot - 8.30, 8.45, 9.00, 9.15 ir t.t..

ten tu autobusu kokie trys stovejo ir is eiles i visus lipo zmones. iseinat is oro uosto, pasukat i desine iki pat galo ir pamatysit kur ten zmones perka. taigi parasyta viskas.
Atsakyti
Sveiki! Spalio 9d.-12d.vykstame i Barselona gal galite patarti koki viesbutuka,nes pirma karta meginsiu pati uzsisakyneti internetu .Ir gal galite patarti per kokia internetine agentura butu pigiau.Vyksime 3asmenis.Aciu!
Atsakyti
http://www.hostelworld.com , hostelsclub.com

yra surasyta kokiu atstumu nuo centro hosteliai, mes uzsisakem Hostal Lazza, vos 5min nuo Sangrada Familia baznycios, 3km nuo centro ir 3 km nuo autobusu stoties 4u.gif

Sveiki,

ryt jau isskrendam woohoo..dar turiu viena gal ir toki pati klausima, tik mane subalamutino..

Gironos oro uoste kurioj vietoj pirkti bilietus reikia, man sake viena drauge kad viduj po desine yra kioskas alia jau kaip i laukianciuju sale isejus, kiti sake kad is oro uosto isejus lauke...tai kaip db man suprasti? doh.gif doh.gif

ir kurioj vietoj stovi autikai, jei ju daug tai kaip zinoti kuris i barses pagrindines stoti vaziuoja (ar jie i ja butent vaziuoja) gal galit kazkas adresa parasyti tos autobusu stoties i kuria jie barsej atvaziuoja? butumem begalo dekingi blush2.gif
Atsakyti