Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona

Nesuprantu, negi Barselonos oro uostas neturi normalaus puslapio? Kur matytusi visi restoranai, info, zemelapiai? g.gif Radau sita, bet cia viskas be pavadinimu, atvykusi susitariau susitikt kazkokioj kavinej prie Iberia, o nezinau kur ji yra, matau kelias Iberia blink.gif doh.gif
Dar viena radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 11 vasario 2007 - 13:17
paciam oro uoste kaviniu simtai.. rolleyes.gif
o aplink laukai ir kalnai bigsmile.gif

oj pirma paziurejau, tik po to pamaciau, kad viskas foto ir matosi doh.gif
jei kalbi apie pati oro uosta tai nzn, jei cia nerasi, tai paciam oro uoste vistiek bus zemelapis, kas kur randasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 11 vasario 2007 - 21:48
Su šeima turim bilietus i Barseloną birželį, tik paskaičius atsliliepimus supratau kad per tris dienas ten beveik nieko nespėsiu. Tai gal bilietų grižimo datą pavėlinti...mes skrisim tiesiogiai iš Rygos i Barseloną. laukiam gal kas pasūlys dėl viešbučių. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Reikia jūsų patarimo dėl bilietų į Barseloną, rašot daug kas kad jau turit, o aš dar tik ieškau , ir labai reikia patarimo. Kiek jums kainavo bilietai, per kur užsakinėjote, kur ieškojote? Aš kol kas pigesnius bilietus randu tik per ryanair, bet jie skrenda į Gironos oro uostą. O visi kiti bilietai tiek iš Vilniaus, tiek iš Rygos labai brangūs. Ieškau bilietų birželio mėnesiui.
Atsakyti
Liucile, nu kad ne tik i Girona ax.gif
siaip manau jei per ryanair tai dar per anksti birzeliui ieskai, todel jie ir brangus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 02 14, 19:55)
Liucile, nu kad ne tik i Girona  ax.gif
siaip manau jei per ryanair tai dar per anksti birzeliui ieskai, todel jie ir brangus  g.gif


O gal galit kas nors išduot paslaptį - kiek maždaug kainuoja brangūs bilietai ir kiek pigūs......bo nesiorientuoju visai.......
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 02 14, 18:55)
Liucile, nu kad ne tik i Girona  ax.gif
siaip manau jei per ryanair tai dar per anksti birzeliui ieskai, todel jie ir brangus  g.gif


O tai ar skrenda ryanair į pagrindinį Barselonos oro uostą? Nežinau , aš nerandu. Iš Frankfurto radau kad skrenda i Barselona ( Girona ) ir kažkoks Barselona (REU) - tai kas čia per oro uostas nežinau.
Per ryanair tai radau jau birželiui nebrangių bilietų dviem žmonėm pirmyn atgal 850 litų maždaug. Bet dar neužsisakėm, galvoju gal dar rasiu kitų variantų, tik kol klas nesiseka g.gif .

Runciuke, na o brangūs bilietai, tai per greitai.lt pigiau nei 1800 - 2000 Lt dviems neradau.

O kaip tau su ryanairu skrydžio laikas , ar patogu? Ar nereikia laukti per naktį persėdimo? Į kurį oro uostą atskrendat? Jei į Gironos , tai gal žinai kaip toli jis nuo Barselonos, kaip susisiekimas.
Atsakyti
QUOTE(Liucile @ 2007 02 18, 14:25)
Į kurį oro uostą atskrendat? Jei į Gironos , tai gal žinai kaip toli jis nuo Barselonos, kaip susisiekimas.

Atskrendam vėlai 21,15 į Gironos oro uostą. Jis nuo Barselonos apie 100 km. Bet mes nakciai liekam Gironoj nakvot. Žinau, kad susiekimas patogus traukiniais, bet nieko konkretesnio.
Atsakyti
Mes irgi svarstom apie ryanair, Gironos oro uostas. Tad ir mums tektų vieną naktį nakvoti Gironoj, tik ne atskridus, nes atskristume ryte 8 val, bet jau vykstant namo, nes skrydis labai anksti.
Atsakyti
QUOTE(Liucile @ 2007 02 18, 20:46)
Mes irgi svarstom apie ryanair, Gironos oro uostas. Tad ir mums tektų vieną naktį nakvoti Gironoj, tik ne atskridus, nes atskristume ryte 8 val, bet jau vykstant namo, nes skrydis labai anksti.


i barselonos el prat oro uosta (pagrindini) skrenda vueling ( vueling.com). skrydziai pigus, aptarnavimas geresnis negu ryanair. skrenda is amsterdamo, romos, paryziaus, briuselio ir dar kazkur (visa informacija ju puslapyje - yra ir angliskas lotuliukas.gif )
galima derinti su lal arba airbaltic.
Papildyta:
QUOTE(Sejle @ 2007 02 08, 21:22)
sedziu ir mastau.. man 23.. tai speju niekas man masinos neisnuomotu?  g.gif

nes kiek maciau arba nuo 25 arba kartais (bet retai) nuo 21.. stazas min 2 metai.. na pas mane jis bus greit 5  g.gif


man tiek pat... ir stazo (na, 5 jau yra)
yra kompaniju, kurios nuomoja, bet uzmeta papildoma draudima apie 7e uz diena, yra, kurios nuomoja normaliai, bet zinau tik valencijoj. jei ka, rasyk i az, nes ne visad uzplaukiu cia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sonia @ 2007 02 11, 23:18)
mes skrisim tiesiogiai iš Rygos i Barseloną. laukiam gal kas pasūlys dėl viešbučių. smile.gif


www.ratestogo.com

ir ne tik barselonoj..
mes nuomavom apartamentus "feel good" salia passeig de gracia. 50e uz para ne sezono metu, su savo virtuve ir terasa.
Atsakyti
Sveikutes,
Turiu klausimeli,planuojam aplankyt Barcelona ir radau internete kad tenai yra tokie turistiniai autobusai kur po miesta vezioja.19 euru zmogui, lyg ir nepigu,bet
jie duoda su tuo bilietu nemazai nuolaidu.Aquariumas vietoj15 euru 1,5. Ekskursija
Į montserrat vienuolyna 3 eurai.Gal kas susiduret , ar tos nuolaidos realios ir ar yra kokiu papildomu salygu?
Atsakyti
taip is tiesu yra tokie turistiniai autobusiukai Barselonoje... ju sistema super thumbup.gif thumbup.gif .. jei apvaziupsi visus tris marsrutus, kam prireiks tikrai ne vienos dienos, tai pamatysi viska ... visak ka verta pamatyti ten.. tik aisku ziurint kokie jus slamsus busite, galite ir per diena apvaziuoti tuos tris marsrutus, jei niekur nelipsite apziureti vieno ar kito objekto... bet lipti tirkai verta.. aisku ne visur bet bent pagrindiniu, tokius kaip Cudi namai, Sagrada Familia, Ispanijos nacionalinis muziejus, Olimpinis kompleksas, ir t.t.t.... bilietas praejusia vasara kainavo 18eur, vienai dienai vienam zmogui... bet jei ketinate idemiau apziurineti objektus ir islipineti tai imkite iskart dviems dienosm, taip dauk labiau apsimoka,kaina 24eur zmogui bet gali naudotis dvi dienas ir niekur neskubedamas pavaikstineti... taip tas bilietas suteikia nemazai nuolaidu.. bet ar jis suteikia Monserat vienuolyno aplankymui nuolaida tai abejociau ... juk vienuolynas tolokai nuo Barsos yra ir ten atskira sistema .. na nesigincysiu gal ...Kiek teko girdeti atsiliepimu apie akvariuma Barselonos, tai didzioji dalis buvo gana skeptiski, na nebt turite vaiku tai tada gal ir verta, jiems bent bus idomu...nieko t en kazkokio ipatingo nera...
siulyciau pamatyti vakarini fontanu pasirodyma, tirkai grazu.. net ir tie kkurie mate prachoje panasius fontanus sake sie grazesni..

geros keliones
mirksiukas.gif

p.s. butinai uzeikite i turgeli esanti prie Ramblos gatves.. kokiu ten vaisiu, kokiu ten juru gerybiu .. ech....
blush2.gif
Atsakyti