uch, tai nepigūs tie traukiniai--aš dar su vaikais---tai man jau normaliai kainuotų---
--nes nuo gironos iki valencijos tai ten gerokai virš 300 km ;(
O autobusų stotis toli nuo gironos oro uosto---jei neklystu tai reikia pirma nuvažiuot į Gironą, o iš ten sėst į valenciją??--teisingai aš čia viską suprantu
QUOTE(debajo @ 2010 03 26, 01:41)
Barselonos traukiniu stotis pagrindine vadinasi Sants, bet kai kurie traukiniai stoja ir Paseo de Gracia ir dar keliose stotyse/stotelese. Kainas iki Valencijos gali pasiziureti
Renfe puslapyje, ivesk Barcelona "Principales estaciones oriden" ir Valencija "Principales estaciones destino" be datos ir spausk "buscar". Kai Ismes visus traukinius, galesi kainas paziureti skiltyje "precios" kai paspausi ant "Consultar y comprar". Kainos, kiek maciau, nuo 20 plius iki mazdaug 45 euru i viena puse, perkant i abi puses su atvira grizimo data daroma 20 procentu nuolaida.
Tikiuosi, kad labai painiai nepaaiskinau.
O Geronos stotis iki pacios Geronos nelabai toli, veza autobusai iki jos is pacio oro uosto. Kainu nepamenu
Nu dar paaiškinkit kas galit apie Gironą ir Žironą
Kai pirkome bilietus, tai aiškiai parašyta Girona (barselona)-kaunas ir atvirkščiai. Dabar žiūriu kauno oro uosto tinklalapį--reisas atitinka ir viskas...o rašo Barselona (žirona)---Tai kame čia reikalas??
Tai po galais kur tas lėktuvas leisis Gironoje ar Žironoje;)))
QUOTE(Liniuka @ 2010 03 25, 16:57)
Traukiniai nera pigus, bet patogus, greiti. Mes vaziavom is Madrido i Toledo, tai uz 70 km sumokejom 18 euru pirmyn atgal. Bet tikrai buvo verta