Aciu,
Savune, nepirksiu tada tos korteles, as is vis maniau kad jos net nereikia pirkt, kad ja duoda prie bus turistiko bilieto ir su ja gaunasi tos nuolaidos
o del bus turistiko ir viso kito, tai kazin 12 31 sutrumpintai dirbs ar normaliai?
ir dar klausimas siaip - jei gerai supratau is tavo ats tai ta barselonos kortele kainuoja 26eurus ir su ja vazineju uz dyka? ar kaip
plius ydomu kiek ji galioja?
siaip tai mastau taip: 12 31 apvazineju bus turistiku tuos objektus kurie toliausiai nuo mano gyvenamosios vietos ir kurie dirba, o jau 01 01 su metro kur pavazinesiu tai T10 isigysim
tik nezinau ar gerai mastau, gal jei kaS Nelogiskai skamba tai saKYKT
Juoda/Balta - laikykis, svarbiausia gera nuotaika, nes kai nuvyksi, laikas greitai praeis, ar silta ar nelabai bebutu ir paskui pasimirs net tai ka matei, kokiom gatvem ejai o kuriom nespejai, bet va bus gera jei atsiminsi "va, buvau tada labai laiminga", "buvo gera"
As stresavau kad niekas nedirbs, nieko nepamatysiu, o dabar pakalbejau su viena pazystama, pasirodo ji ten buvo viena diena, pasakojimo pradzia atrode daug zadanti, tikejausi visko suzinoti, bet... pasirodo jos ir jos vyro keliavimo toks stilius - pamatyt kuo daugiau, nesvarbu kaip, o va man tai svarbu kokybe ir tai supratau tik su ja pakalbejus, tad nustojau pergyvent kad nespesiu kazko - svarbu suzinot apie ta vieta kur vaziouju kuo daugiau ir siuo metu man regis apie barsa zinau tiek kiek net apie vilniu nezinau
ir esu patenkinta net zinodama kad ten salta, lyja ir puse vietu nedirbs
siuo metu skaitinejuosi viska, spausdinuosi info nes kai reikes prahoje 5valandas laukt tai naudingai ketinu leisti laika
Linkiu geros keliones, Juoda/Balta, lauksiu ispudziu ir tikiuosi kad viskas bus labai labai gerai
vien aplinkos pakeitimas ko vertas
vien pats faktas - sventes praleidau barsoj!! jega
aisku, as vis dar kovoju pati su nerimu manyje, kad tik viskas butu super, bet butent tokiu guodeju deka kaip Savune, ta padaryti lengviau ir lengviau, nes visada gera isgirsti gera zodi - ACIUUUU