QUOTE(moriube @ 2009 12 04, 09:39)
bet mes ten nuskrisim vidurnakti, ar dirbs info? ar labai sunku surast kur eiti iki bagazo pasijamimo?
Dėl bagažo nesirūpink, kur visi eis, ten ir tu Turizmo informacija nedirbs, dirbs tik oro uosto, kuri parodo, kur ką rasti. Ir, pvz., T-10 nenusipirksit. Jums reikės N17 autobuso, į traukinį nebespėsit, nes jis kitam terminale, negu jūs atskrisit (jei su airBaltic skrendat). Tarp naujojo ir senojo terminalų kursuoja nemokamas autobusas, jis taip ir vadinasi T1T2.
Man akvariumas, kaip už tokią kainą, nelabai. Kartą buvau, daugiau neisiu. Vienintelis įdomumas tie rykliai, tiksliau, pats faktas, kad jie aplink tave plauko, nes grožio tai ten nėr ypatingo. Vaikams patiko pavalgyta žuvis, tokia tarsi nukąsta. O visa kita mažiau ir prasčiau nei kažkur esu mačius (gal Klaipėdoj? ). Ai, dar mažiems vaikams yra interaktyvi teritorija pažaisti.
Liepos mėnesį ~18 val. eilių nebuvo
Turint laiko siūlyčiau mokslo muziejų CosmoCaixa (sk. kosmokaišia): ten irgi yra akvariumų, Amazonės džiunglių miškas, gyvūnėlių, kriauklių, įvairių paukščių ir gyvūnų lizdų kolekcija, bet svarbiausia įvairūs mokslo reiškiniai, kuriuos pats ir išbandai, šitie eksperimentai labiausiai visiems ir patinka, ir šiaip galybė visokių dalykėlių, įdomių ir suaugusiems, ir vaikams, taip pat laikinų parodų. Ir planetariumas. Mes ten visą dieną prabuvom, vaikai išeit nenorėjo. O kainavo po 2 eurus, mamai išvis nemokamai. Čia plačiau.