Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona

QUOTE(langana @ 2008 11 21, 02:00)
Atrodo, prarasim ir puse gruodzio 26-os, bet si ta pamatyt spesim. Gaila, kad nekursuos zalioji autobusu linija unsure.gif To nebuvau anksciau maciusi. O kiek jie daug bank holiday turi doh.gif net 16 per metus doh.gif Ispanai.... tongue.gif

Pamatysit kalėdinę Barseloną. rolleyes.gif
Dirbs 24 d. iki 20 val.Poble Espanyol, 25 d. iki 14. Gal visai įdomu, mes laiko pritrūkom apalnkyti. Galvoju, kad Kalėdų išvakarėse ten nemažai renginių turėtų būti. (Tai kažkas panašiaus į mūsų Rumšiškes).
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2008 11 20, 11:08)
Nemiga kankino? bigsmile.gif
Aciu, taip ir padarysiu. Kazko labai intensyviai puoliau rinkti info, nors iki keliones dar marios laiko. Kad tik neperdegciau g.gif Kas tau paliko didziausia ispudi Barselonoje?

Kaži, sakyt ar nesakyt, kaip aš tau pavydžiu? biggrin.gif
O paliko įspūdį daug kas. Vynas. Mūsų balkonas. El Raval, musulmonų kvartalas su iki vidurnakčio atdarom krautuvikėm. Visi Gaudi pastatai. Klaidžiojimai ieškant rekomenduotos taperijos. Netikėtas atradimas nerekomenduotos, bet tokios, į kurią dar grįžom. Miro. Tyki Barselonetos pakrantė spalį, su alyvuogėm, chamonu ir alum, ir braidžiojimu. Krevečių ir kitų normalių jūros gėrybių lėkštė, nesuvalgyta ir parsinešta namo, ir dar valgyta porą dienų. Kavinės valytoja, man paprašius peleninės, liepusi mesti nuorūkas ant grindų. Aš pati, susikonfūzinusi metanti nuorūką ir trinanti ją kulnu. Pilvotas barmenas, paprašytas spaustų apelsinų sulčių ir bandęs paduoti iš pakelio, po neilgo aiškinimosi supratęs: aaa, zumo de Valencia. Miesto geometrija nuo Sagrada Familia viršaus arba slenkant vagonėliuose virš miesto nuo Barselonetos iki... neprisimenu iki kur, bet gražiausios mano nuotraukos būtent iš ten. Vaikų žaidimų aikštelės. Taip pat, jeigu turėsit laiko, adis minėtas Poble espanol – gali nužingsniuoti visą Ispaniją – baltą ir rusvą, ir mėlyną, žydinčią ir kvepiančią, su istorija ir išdykėliška dabartim.
Bet vis tiek labiausiai – mūsų balkonas.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 11 21, 18:01)
Pamatysit kalėdinę Barseloną. rolleyes.gif
Dirbs 24 d. iki 20 val.Poble Espanyol, 25 d. iki 14. Gal visai įdomu, mes laiko pritrūkom apalnkyti. Galvoju, kad Kalėdų išvakarėse ten nemažai renginių turėtų būti. (Tai kažkas panašiaus į mūsų Rumšiškes).

Na, zinoma thumbup.gif O jus visi busit mate tik vasariska tongue.gif Butinai pasistengsim pamatyti Poble Espanyol, nujauciu, kad idomu. O dar jei pavyktu flamenko pamatyti rolleyes.gif

Savūne, idomus ispudziai g.gif O vaziavot su vaikais ar vieni (viena?)Kazkaip atrodo, kad dalyvavo tik suauge, mums su astuonmeciu bambizu nelabai pavyks romantiski pasivaiksciojimai ir pasisedejimai balkone, net jei jis ten bus ir pats ispudingiausias g.gif Atidesim tai kitam apsilankymui Ispanijoje po n metu ax.gif
Bet labai tikiuosi, kad parsivesim savu ypatingu Barselonos prisiminimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 22 lapkričio 2008 - 11:17
Kodel taip neaktyviai komentuojama Barselona? smile.gif Kaip tik galvoju ten vaziuot, tai sprendziu klausimus nukakimo ir nakvynes. Maciau dabar jei uzsisakineji vasarai bilietus, tai 823 lt kainuoja pirmyn atgal iki Barselonos. Viesbutis kazkur 35-50 euru para. Galvojam gal imt apartamentus kur po 200-250 euru para ir ten susimest 6iese, tai pigiau zymiai kainuotu. Vienu zodziu, daug klausimu pas mane, mazai atsakymu. Gal pakomentuos kas ir kokiu patarimu pametes?
Atsakyti
Mes nuomavomes butuka ant juros kranto thumbup.gif Nerealiai patiko - visa diena trankomes po miesta, o vakare grizti tapu tapu ir prie juros wub.gif Gyvenome rajone Barseloneta, ar kaip ten vadinasi blush2.gif

Skridom vasara su airbaltic, mokejom 700 pirmyn atgal. O butukas 3 kambariu. Kaina jo, hm g.gif Su atmintim sunkiai, bet jeigu ka domina - meila dar berods turiu nuomavusios agenturos.
Atsakyti
Buvau macius bilietuku ir po 500 lt zmogui pirmyn atgal! Na, bet cia kaip kas ras . tongue.gif O viesbucius, kokie jie bebutu, rekomenduociau su pusryciais, nes taip paprasciau ir pigiau mirksiukas.gif As asmeniskai uzsisakineju per www.venere.com, man ten sistema patinka 4u.gif
Atsakyti
Laba!
grafikai
Traukiniai tikrai vaziuos, tik tiek, kad laikas gali keistis, bent jau tas 7:52 tikrai vaziuos 26 diena. Traukiniai vaziuoja is SANTS stoties, Sants Estació metro stotele, kiek pamenu, raudona ir zalia linija.
O siaip siulau per daug niekur nevazineti, per Kaledas Barselona yra nepaprastai grazi ir niekur trenktis nereikia. I atrakcionus jei norit, galit i Tibidabo varyt, nors jie nelabai nauji, bet uztat niekur vaziuot nereikes, o dar vaizdai nuo ten wub.gif, aplankyt galbut Sagrada Familia, katedra ir tiesiog megautis nepaprastai graziai papuostom gatvem, dar prie katedros visuomet vyksta Kaledine muge. Juk ilsetis vaziuojat, o ne lakstyti.

Siaip naudinga nuomotis butuka, yra skelbimu ir anglu kalba, pvz . Arba dar labai pigu hosteliuose, kaina apie 20 euru plius pusryciai, galima gauti ir atskira kambariuka dviem/trim. Skristi turbut geriausia su Flylal, perkant pries pora menesiu kaina apie 88 eurus i viena puse ir jokiu persedimu.
Atsakyti
po_stalu, butum, zinoma, teisi, jei mes su vyru vaziuotume vieni. Nors mano vyras ko gero Dali muziejaus neiskeistu i vaiksciojima po Barselona. Be to, turesim ne tiek jau mazai laiko ir, tikiuosi, spesim viska. Be to, gruodzio 25, kiek man pavyko suprasti, Tibidabo bus uzdarytas, o mano mazasis jau dabar svajoja apie atrakcionu parka, kuriame praleis visa diena ir supsis ant ko nori ir kiek nori kartu rolleyes.gif
Ir dar, mes skrendam i Ispanija pirma karta, ir kas gali zinoti, ar kada ispuls antras (norisi pamatyti ir kitas salis, bent jau Europa), todel norim pirmiausia pamatyti(kiek imanoma daugiau), o pailsesim grize, bus dar laiko mirksiukas.gif
Aciu uz traukiniu grafikus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 26 lapkričio 2008 - 12:04
[quote=langana,2008 11 26, 14:03]
po_stalu, butum, zinoma, teisi, jei mes su vyru vaziuotume vieni. Nors mano vyras ko gero Dali muziejaus neiskeistu i vaiksciojima po Barselona. Be to, turesim ne tiek jau mazai laiko ir, tikiuosi, spesim viska. Be to, gruodzio 25, kiek man pavyko suprasti, Tibidabo bus uzdarytas, o mano mazasis jau dabar svajoja apie atrakcionu parka, kuriame praleis visa diena ir supsis ant ko nori ir kiek nori kartu rolleyes.gif
Ir dar, mes skrendam i Ispanija pirma karta, ir kas gali zinoti, ar kada ispuls antras (norisi pamatyti ir kitas salis, bent jau Europa), todel norim pirmiausia pamatyti(kiek imanoma daugiau), o pailsesim grize, bus dar laiko mirksiukas.gif
Aciu uz traukiniu grafikus 4u.gif

Portaventuroj vaikui, o ir jums, tikrai patiks, tik vat kas gadino tą smagumą tai baisinės eilės prie atrakcionų. Įdomu ar žiemą veikia atrakcionai su vandeniu, man būtent jie labiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2008 12 01, 18:47)

Portaventuroj vaikui, o ir jums, tikrai patiks, tik vat kas gadino tą smagumą tai baisinės eilės prie atrakcionų. Įdomu ar žiemą veikia atrakcionai su vandeniu, man būtent jie labiausiai patiko.

Na, kai grisiu, butinai papasakosiu, kaip ten del eiliu per Kaledas ax.gif O del vandens atrakcionu, tai as tikrai abejoju:vargu, ar daug atsiras norinciu ziema lysti i vandeni schmoll.gif
Atsakyti
Barcelona-nuostabus miestas! Jau du kart buvau, mano brolis tenai gyvena! Londonas man patinka labai, bet Barcelona lenkia net ji! Jai tik yra galimybe, butinai tenai apsilankykite!
Atsakyti
Į vandenį lysti nereikia, ten su valtelėm, kanojom plauki, bet aptaško tai tikrai stipriai.
Lauksiu tavo įspūdžių, sėkmės.
Atsakyti