QUOTE(Dovis @ 2008 08 11, 20:04)
1.Jolita.martyna, matai visoms norisi ta tema pasisakyti. Ir cia daug kas nuo vaiko priklauso. O Kreta ,manau, labai tinkama atostogoms su vaikais
Man net nestukei gyd ten siule vaziuoti. Cia juk Europa, ne pasaaulio krastas.
O i Balos mes turbut nevyksim, jei ten tiek lipti reikia. Gal bandysim plaukti. O rimtai, is kur geriau plaukti?
2.Ar verta veztis navigacija?
1.kiekvienas juk renkames pagal svo supratima veztis mazucius vaikucius/kudikius atostogauti ar ne,VIENOS TIESOS NERASIME
as pasisakau uz nuo 3 metuku mazuosius keliauninkus,kitais metais ir mano dukryte jau vyks kartu
Bet...jei ilsites pasyviai,tiktai viesbutyje ir aplinkui ji,tada vezciausi ir 2 metuku vaikutis,bet ne mazesnius
2,Navigacijos tikrai nereikia,bent jau mano nuomone,kaip minejau,man sala pasirode visiskai neklaidinga,kur tik bevaziuotumei vistiek isvaziuosi i nacionalini kelia
tikrai pakankamai nuorodu
Papildyta:
QUOTE(mot99 @ 2008 08 11, 20:09)
Ko gera vietoje viskas paprasciau atrodo
As visuomet besiruosdama kelionei prisiskaicius info imu su siaubu galvoti apie daugybe pavadinimu, kurie ima painiotis ir gasdinti
O kai atvaziuoji, tai viskas paprasciau ir lengviau.
Mes turesim dvi savaites laiko, ir kokias 8 dienas nuomosim auto. Norisi viska ramiai apvaziuoti ir ne tik pasigrozeti, bet ir pajausti. Taciau i nelabai vertas demesio vietas nenoriu trenktis per visa sala. Verciau kokiam jaukiam kaimukui daugiau laiko paskirti ir su vietiniais pabendrauti, vyno isgerti, prieskoniu nusipirkti
visada taip atrodo,ruosiantis eklinei,maisosi pavadinimai,painus atrodo zemelapis,bet kai vietoje viskas paprasciau
per 8 dienas labai daug pamatysite,tik susiplanuokite regionais,kad butu viskas pakeliui
sutaupysite laiko ir rasite laiko pasimegauti,neskubeti