QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 04, 14:19)
Laba visoms mamytems. Pirmiausiai sveikinimai del angeleliu, kuriuos turite
Man jau iegi ne per daugiausiai liko iki gimdymo, pirmagimis, niekada neesu net turejusi mazo vaiko ant ranku, juo labiau nezinau nieko apie jo prieziura ir t.t. (taip isejo, jog gimineje ir draugu tarpe niekas neturi vaikiuku, dar laukia...) Tai man tiek daug klausimu ir baimiu, labai daug skaitau internete, domiuosi, jau tikrai labai daug suzinojau, bet gal galite man papasakoti, kaip tuos vaikiukus aprengti. As gimdysiu ziema. pvz kaip ji aprengti kai bus namuose, o kaip kai i lauka. Zinau, kad reikia baltinuku su pirstinytelis po apacia, medvilnines kepurytes, ant virsaus pvz siauztinukai ir viskas. Ar nesusals?
Gal ir kvailai atrodo, bet visai nesuprantu.
Viskas priklauso nuo kambario temperaturos,jei silta tai vieni marskiniukai ploni,kiti storesni ir sliauztai,o jei vesiau tai dar megstinukas,kelnyte siltesnes,kojines vilnones.Geriausia ziureti pagal save,jei pati vaikstai su maikute,tai ir leliu panasiai renk,o jei pati su megstiniu tai ir jam reikia.
Kalba tau už nugaros? Reiškia tu priekyje!.. Aptarinėja tavo gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis!.. Stengiasi įžvelgti trūkumus?... Reiškia pavydi! O jei pavydi, reiškia yra ko !!!