Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(Meduvė @ 2008 11 03, 13:12)
sveiki,
mus dar tik 5 paros, bet jau irgi susidurem su panasiom problemom. as tai ilasinu lasiuka virinto vandens i nosyte, kad suskystetu tie bubiai ir tada su kriausyte pasalinu. Visisjai su ja pasalinti neiseina. Labai padeda paprasti mazi kosmetiniai krapstukai.
Bet va, nezinau ka daryti, siandien jau trecia diena, kaip nekakojam g.gif

praplaukit nosyte juros vandenuku mirksiukas.gif greiciau nesvarumai issivalys ir leliukui lengviau kvepuot, dar sildymo sezonu nepamaiso drekinamas kambarys mirksiukas.gif ant radiatoriu slapius ranksluoscius, ar jei yra galimybe drekintuva isigykit, ir vaikas ramiau miegos, o del kakucio tai gal viduriukai uzkietejo, klizmutes nebandet? unsure.gif per ilgai tokiam maziukui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 11 03, 13:12)
sveiki,

Bet va, nezinau ka daryti, siandien jau trecia diena, kaip nekakojam g.gif

Jeigu maitini savo pienuku, tai nieko tokio. Jeigu nestena, nesimato, kad norėtų tuštintis, tai jokių problemų. Jei ilgiau tai tęsis, gali pabandyt Duphalac (1 ar 2 ml).
Atsakyti
Mano dukryte nekakojo, nes truko pieno, pabandyk nusitraukti ir paziureti kiek turi pieno, vaikiukai maitinami savo pienu gali nekakoti iki 6 dienu
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2008 11 09, 20:51)
Mano dukryte nekakojo, nes  truko pieno, pabandyk nusitraukti ir paziureti kiek turi pieno, vaikiukai maitinami savo pienu gali nekakoti  iki 6 dienu

Tik nereikėtų labai stipriai pasikliauti nusitraukto pienuko kiekiu mirksiukas.gif Man irgi kai patarė, tai išėjo nutraukt vos 20 ml - žinom, kad kūdikis geriausiai ištraukia (aišku, jei netingi doh.gif )
Manau, kad pieno trūkumą ar pakankamumą geriausiai parodo kūdikėlio svorio prieaugis rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Susitvarke pagaliau viduriai maziaus. Pradejau dazniau maitinti ir pradejome sikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margiriene @ 2008 10 11, 19:03)

Pataisu sporos  thumbup.gif
Naturalaus, sveikas ir tikrai svelnute odyte padarantis dalykas !
Beje, Camelijos vaistinei yra.

aciu uz info ieskojom tu pataisu ir gintarinej ir seimos vaistinej neradom...jau prarade buvom vilti kazkur ju rasti, snd siusiu vyra po darbo i camelia tikiuosi ras thumbup.gif
Papildyta:
Musiskis ir ligoninej buvo lb ramus ir namie geras smile.gif kai pirmas dienukes ligoninej liepe zadint kas tris valandas lb sunkiai pavykdavo tai padaryti bet stengiaus is paskutiniuju save kankinau ir maziuka, kai gryzom namo dar pradzioj ir toliau toki zygdarbi atlikinejau bet pamacius uosviene kaip kankinuos sako nekelk tu jo pats atsikels kai nores ir tikrai pradejus toki metoda atsikeldavo 2-3 kart per nakti o db (mum jau 11 dienukiu) atsikelia tik karta smile.gif pavalgom isimaude apie 11 val vakare tada keliasi apie 3 val ir ryte 7 smile.gif taigi kol kas pienuko nesumazejo, atrodo viso nei neistraukia maziukas bet pati nieko nedarau nenusitraukineju likusio...kol kas viskas gerai su krutine tikiuosi taip bus ir toliau ax.gif
Atsakyti
Sweiki,

noreciau, kad jus parekomnduotumete kokia kambario temperatura laikyti kambariuose.. siandien turim jau namuciuosna vaziuoti..

nes vienoj literaturoj raso 18 -20.. kitoj 20 -24... dabr RK ligoninje palatoje tirkai apie 24 ..

tai gi lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrCyBoRg @ 2008 11 12, 10:24)
Sweiki,

noreciau, kad jus parekomnduotumete kokia kambario temperatura laikyti kambariuose.. siandien turim jau namuciuosna vaziuoti..

nes vienoj literaturoj raso 18 -20.. kitoj 20 -24... dabr RK ligoninje palatoje tirkai apie 24 ..

tai gi lauksiu smile.gif

Sveika.Mums klinikose sake,kad kambario temperatura turetu buti apie 22laipsnius,kai per silta ir negerai-nosytes uzsikemsa....Geriau kai vesiau truputi,taip aiskino,vaikiukams sveikiau.Ir gali pati apsiziuret vaikiua-kojytes turi buti siltos,rankytes nebutinai,ir uz kakliuko paciupink-jei silta-reiskias-leliui tikrai nesalta mirksiukas.gif .Is pradziu gryze matuodavom vaikams temperatura,bet paskui nustojom-nera reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar priimsit naujoke mamyte i savo temele? ax.gif Mes tik antra diena namuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 12, 15:23)
Sveikutes 4u.gif
Ar priimsit naujoke mamyte i savo temele?  ax.gif Mes tik antra diena namuose  wub.gif

Kaip smagu smile.gif sveikinu 4u.gif
O aš vis laukiu savo mažiukės, vis nenori mamytei rodytis smile.gif matyt dar nosytės napapudravo ir plaukučių nesusišukavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 11 12, 22:28)
Kaip smagu smile.gif sveikinu  4u.gif
O aš vis laukiu savo mažiukės, vis nenori mamytei rodytis smile.gif matyt dar nosytės napapudravo ir plaukučių nesusišukavo  g.gif

Aciukas 4u.gif
Isivaizduoju kaip smagu ir nekantru turetu buti laukiant mergytes po dvieju suneliu wub.gif Ir as svajoju apie maza miela dukrele, o vyras jau nekantrauja pasidarbuoti ir padovanoti man ja clap.gif wub.gif
Atsakyti
svekos mamytes 4u.gif mano suneliui jau 15 dienu.seip vaikelis butu ramus tik matomai jam pilvuka skauda tai pasizirzina, ypac naktimis.maitinu krutim, sekasi neblogai, tik tenka dazniau papa duot . pirma savaite nusitraukinejau nes labai spenelius skaudejo ir vaikelis man viso pieno neistraukdavo, bet pienas pradejo dingti tai maitinu dabar pati.
Atsakyti