Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 20, 18:54)
Turbūt norėjai pasakyti 3  biggrin.gif

g.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 20, 18:54)
Turbūt norėjai pasakyti 3  biggrin.gif

Ne trečią, o penktą. rolleyes.gif Nesuklydo mamytė rašydama tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelaruikiene @ 2008 10 20, 13:34)
as po 10 sav. turesiu 5 leliu... 4u.gif  tongue.gif

Ot tai saunuole mamyte. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as jau kazin ar ryzciausi ir 3-ciam vaikuciui.
per daug did rizika, nors negali zinot - ims noras ir nugales smile.gif
Atsakyti
Nuo pirmosios pupytes praejo tik 3 metai, o as atrodo nieko neatsimenu, kosmaras,atrodo nieko nemoku blink.gif
Tik labai gerai pamenu, kad iki 6 men keldavausi po 3 ar 4 kartus per nakti unsure.gif O iki 5 men maitindavau kas 2 val., visdelto baisiausi atsiminimai isliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vekoni @ 2008 10 20, 17:35)
sveikos visos! mums jau 8 dienos. atsirado problmele, vakar issimaudem, o siand atsirado keliose vietose pulinukai, kap mazi spogeliai, po keliu valndu keli isdziuvo, o viens toks didelis po pazastim, net nezinau ka daryt, sesele tik rytoj uzsuks, kieno klausiu-nieks nezino, sako gal purvas pateko, o kiti baugina stafilokoku unsure.gif

Sveikute, kiek man gydytoja ir ligoninėje (po gimdymo) ir kita gydytoja atėjusi į namus aplankyti sakė, jog tai nuo pieniuko rolleyes.gif , kad viskas su laiku praeis. Jau apie tuos stafilokokus fear.gif fear.gif fear.gif geriau nei nekalbėti swoon.gif
Atsakyti
kokios fainos tos pirmos dienos namuose wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man namie daug geriau thumbup.gif maudyti ir visa kita padeda vyras rolleyes.gif esu labai dekinga jam uz tai wub.gif Savo pienuko kazkaip nelabai daug turiu verysad.gif ryte maitinu krutine nes po nakties net bega pienas,diena kartai pamatinu krutine o jau vakare ir nakti misinuko reikia duoti nes kitaip mazulka ijungia alerma doh.gif Ir nezinau kodel bet 17 val pas mus prasideda isterijos ir kazkur iki 19val negali uzmigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 30, 19:52)
Man namie daug geriau  thumbup.gif maudyti ir visa kita padeda vyras  rolleyes.gif  esu labai dekinga jam uz tai  wub.gif  Savo pienuko kazkaip nelabai daug turiu  verysad.gif  ryte maitinu krutine nes po nakties net bega pienas,diena kartai pamatinu krutine o jau vakare ir nakti misinuko reikia duoti nes kitaip mazulka ijungia alerma  doh.gif Ir nezinau kodel bet 17 val pas mus prasideda isterijos ir kazkur iki 19val negali uzmigti  doh.gif

O gal pilvuką skauda? Mano berniukui kažkur tokiu laiku prasidėdavo pilvo diegliukai, vis verkdavo, neidavo nuraminti, galvodavau, jog alkanas bet jis porą gurkšnelių išgerdavo ir spjaudavo (ir krūtį ir mišinuką). Po to pradėjau ir pilvuką masažuot ir vaistukus duot. Tai pradėdavo verkšlenti, bet greitai nurimdavo.
Atsakyti
del pilvuko diegliuku, pabandykit kojytes prie pilvuko suriesti, kad maziukas issipirsciotu blush2.gif arba pakelti truputeli. siaip mano mazius tik kartais pilvo skausmus turedavo, nes labai linksmai pirsciodavo blush2.gif gal del to.
Atsakyti
Sveikos,
Pargrįžom ir mes iš ligoninės su nauju išsvajotu išlauktu šeimos nariu. Džiaugtis pilna laime trukdo užsikimšusi nosytė. Mums dar tik 10 dienų, baisu man lįsti prie jos nosytės su visokiais aspiratoriais ir pan., bet neturim kiots išeities, nes kartais atrodo, kad ji tikrai vos prakvėpuoja... Pas gydytoją klausėm kas čia yra ir ką daryti, tai sakė čia ne sloga, šiaip gleivės ir kad praeis... O aš jau į neviltį pult baigiu, kai vaikas kriokia kvėpuodamas doh.gif
O šiaip tai daugiau viskas kaip ir gerai mums. Kaip ir daugelis sumaišėm dieną su naktim, bet aš nekreipiu į tai dėmesio irnesakyk.gif
Atsakyti
Sweikutes. Mums dar tik savaitele, bet su kiekviena dienele vis geriau ir geriau thumbup.gif pirma naktis namie buvo siaubas...maziukas elgesi graziai, miegojo ramiai ir t.t., bet pas mane kelnes buvo pilnos baimes cool.gif tikiuosi, kad ir toliau viskas gerai klostysis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2008 11 01, 17:47)
Sveikos,
Pargrįžom ir mes iš ligoninės su nauju išsvajotu išlauktu šeimos nariu. Džiaugtis pilna laime trukdo užsikimšusi nosytė. Mums dar tik 10 dienų, baisu man lįsti prie jos nosytės su visokiais aspiratoriais ir pan., bet neturim kiots išeities, nes kartais atrodo, kad ji tikrai vos prakvėpuoja... Pas gydytoją klausėm kas čia yra ir ką daryti, tai sakė čia ne sloga, šiaip gleivės ir kad praeis... O aš jau į neviltį pult baigiu, kai vaikas kriokia kvėpuodamas  doh.gif
O šiaip tai daugiau viskas kaip ir gerai mums. Kaip ir daugelis sumaišėm dieną su naktim, bet aš nekreipiu į tai dėmesio irnesakyk.gif

sveiki,
mus dar tik 5 paros, bet jau irgi susidurem su panasiom problemom. as tai ilasinu lasiuka virinto vandens i nosyte, kad suskystetu tie bubiai ir tada su kriausyte pasalinu. Visisjai su ja pasalinti neiseina. Labai padeda paprasti mazi kosmetiniai krapstukai.
Bet va, nezinau ka daryti, siandien jau trecia diena, kaip nekakojam g.gif
Atsakyti