Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(salin @ 2009 12 27, 10:30)
Sos, maniskei 3 sav.,kai pavalgo, as ja nesioju staciai, kad atsirugtu..ir niekaip..gal koki pusvalandi nesioju,laukiu ir nieko..maitinu krutim..Po to paguldau ir ji nerami, ryja seile ir pan..po kiek laiko atpila..taip baisu,kad nepasprinmgtu...kaip jusu lelkos? Ar yra kam taip buve? Kaip ta atsirugima paskatinti ar ka daryti?
unsure.gif

Kaip jau rase kitos mamos, geriausiai atsirugsta vaikas, kai nesiojant jo pilvukas prisispaudes prie mamos ar tecio. Dar, lengviau atsirugsta, keleta kartu ant ranku paguldzius ir vel pakelus stacia. Lovoje bunant, labai patogu atrauginti maziuka gulint sulenktais keliais, pasidejus vaika ant blauzdu. Mes taip ir pazaisdavom. Bet leliukui tada jau buvo kokie 2 men gal.
Atsakyti
Dekui moterytes meginsiu..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 12 30, 23:21)
Kaip jau rase kitos mamos, geriausiai atsirugsta vaikas, kai nesiojant jo pilvukas prisispaudes prie mamos ar tecio. Dar, lengviau atsirugsta, keleta kartu ant ranku paguldzius ir vel pakelus stacia. Lovoje bunant, labai patogu atrauginti maziuka gulint sulenktais keliais, pasidejus vaika ant blauzdu. Mes taip ir pazaisdavom. Bet leliukui tada jau buvo kokie 2 men gal.

sito tai nesiulyciau, nes neatsirugsta, o atpilineja... nebent tik mano g.gif
Atsakyti
o kokia poza t.y kaip laikydamos mergaites plaunat joms uzpakaliukus ir priekiukus? smile.gif as plaunu, kaip rode RK, bet man sunku jau, kas bus po dar 2men? blink.gif laikau - imi uz pazastuko ir verti ja krutine sau ant sulenktos rankos - uzpakaliukas gaunas virsuje.
kaip jus?

Atsakyti
tik reikia pamaitinus neiskarto kelti kudiki, o palaukti kol pienukas is gerkles pateks i skranduka kelias minutes,o smile.gif tada pakelus ir nesiojant maziau ir reciau atpila, o ypac kai nesioja tetukas thumbup.gif
QUOTE(Luttuke @ 2009 12 30, 23:21)

Atsakyti
Sveikutės , mano lelius labai atpilinėja, nors pati maitinu, savo pienuku, mums jau mėnesiukas , gal pradėti mišinukais maitinti , nebežinau kaip daryti , gydytoja konkrečiai nieko nepataria g.gif
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2010 01 06, 15:14)
Sveikutės , mano lelius labai atpilinėja, nors pati maitinu, savo pienuku, mums jau mėnesiukas , gal pradėti mišinukais maitinti , nebežinau kaip daryti , gydytoja konkrečiai nieko nepataria g.gif

O tu galvoju, kad pradejusi maitinti vaika misineliais, jis nebeatpilines? g.gif jei taip mastai-klysti smile.gif
Atsakyti

kudikeliai jau taip sutverti, kad kas per daug ta atpila, gal labai daug pieniuko prisivalgo uztai ir atpila, o misiniuko gink dieve kol yra pieno schmoll.gif paskui neikalbinsi is krutines valgyt
QUOTE(An1ta @ 2010 01 06, 16:14)

Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2010 01 06, 15:14)

Tik negalvok apie mišinukus schmoll.gif Jie tikrai padėties nepagerins. Kai kurie kūdikiai atpylinėja ir nieko nepakeisi. Paprasčiausiai reikia išlaukti.
Abu savo vaikus maitinau MP. Mažasis labai atpylinėjo. Gal dėl to, kad valgydavo labai trumpai (apie 5-10 min.) ir godžiai. Atpylinėjimas liovėsi kai pradėjau primaitinti kietu maistu.
Atsakyti
Sveikules smile.gif paskaiciau jusu cia visu isgyvenimus,tai toks nerimukas suema... Pagalvoju-vyras bus darbe..o gyvenam su jo mociute...tai dar ir su ja problemeliu kilt gali.. jetau doh.gif bet kaip nors biggrin.gif susitvarkysiu..
Atsakyti
Žinot , prisiklausai tų patarimų, tai nežinai , nei kaip elgtis, viena pasakė gal netinka tavo pienas, o aš galvoju, maitinti iki tol kol pati turėsiu thumbup.gif
Atsakyti
Mamos pienas pats geriausias mazyliui, nusiraminkit ir maitinkit toliau. Atpylineja daug kuikiu, svarbiausia, kad priaugtu normaliai svorio.
Kaip jau minejo kazkuri mamyte - pamaitinus nepulkit iskart leliuko kelti, pora minuteliu luktelkit ir tada pakelkit. Kantrybes ir sekmes! smile.gif
Atsakyti