Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 17, 18:33)
aha juos ir panaudojau smile.gif o dabar tfu tfu gražūs ir nebeskauda ir lėlytė išmoko krūtį paimti smile.gif

Saunu kad pagerejo thumbup.gif paciai lengviau 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmagime verke ir verke nuo pat pirmos gimimo dienos...daug jegu teko iseikvot, atrode, kad niekada negalesiu pailset, ramiai numigt, o su antraja - viskas buvo kitaip...miegojo ir miegojo, tiesiog ramu mieganti angeliuka turejau salia saves...
Visi vaikai skirtingi...
Atsakyti
Sos, maniskei 3 sav.,kai pavalgo, as ja nesioju staciai, kad atsirugtu..ir niekaip..gal koki pusvalandi nesioju,laukiu ir nieko..maitinu krutim..Po to paguldau ir ji nerami, ryja seile ir pan..po kiek laiko atpila..taip baisu,kad nepasprinmgtu...kaip jusu lelkos? Ar yra kam taip buve? Kaip ta atsirugima paskatinti ar ka daryti?
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salin: 27 gruodžio 2009 - 09:31
QUOTE(salin @ 2009 12 27, 11:30)
Sos, maniskei 3 sav.,kai pavalgo, as ja nesioju staciai, kad atsirugtu..ir niekaip..gal koki pusvalandi nesioju,laukiu ir nieko..maitinu krutim..Po to paguldau ir ji nerami, ryja seile ir pan..po kiek laiko atpila..taip baisu,kad nepasprinmgtu...kaip jusu lelkos? Ar yra kam taip buve? Kaip ta atsirugima paskatinti ar ka daryti?
unsure.gif

Man panasi situacija, gydytoja sake kad tokie mazi vaikai ne visada atsirugsta. as ja guldau ant sono kad nieko nenutiktu, bet ir man baisu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 12 28, 13:42)
Man panasi situacija, gydytoja sake kad tokie mazi vaikai ne visada atsirugsta. as ja guldau ant sono kad nieko nenutiktu, bet ir man baisu...  verysad.gif

pas mane irgi retai kada atsirugsta, guldau ant sono, o nakti rekia budint save, kad ja apverst, nes per 3val. galva nugules... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 12 28, 20:42)
Man panasi situacija, gydytoja sake kad tokie mazi vaikai ne visada atsirugsta. as ja guldau ant sono kad nieko nenutiktu, bet ir man baisu...  verysad.gif

Pabandykit atsirugimui tiesiai pasodint. Biski sudetinga bet maniskiui budavo vienas is metodu kad atsirugtu.
Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2009 12 28, 16:27)
Pabandykit atsirugimui tiesiai pasodint. Biski sudetinga bet maniskiui budavo vienas is metodu kad atsirugtu.

tai kad jie dar sedet negali ax.gif
Atsakyti
galima laikant stacia pirstais pabarbent per nugaryte arba paglostyt, prispaust prie saves, dar galima pritupti kelis kartus taip pat laikant vaika stacia. Kartais tai suveikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 29, 00:25)
tai kad jie dar sedet negali  ax.gif

Zinau, kad negali, bet pasodini sau ant keliu, kad kojytes butu sulenktos. Kaip cia labiau paaiskint, pastatyt vaika i sedima padeti pusei minutes minutei. atigi ner atas vaikas tiesus kaip malka, kad pasodint negalima butu. ax.gif Kai pasodini padideja spaudimas pilvuke todel kartais lengviau atsirugsta. Kaip pvz persimetus per peti vaiko pilvukas yra ties peciu ir tai irgi biski spaudzia pilvuka.
Atsakyti
Mums visada padedavo atsirugti: vaikiuko smakriukas ant petuko mano ir glostydavau jam nugarele. Taip vaiksciodavau po kambari kokias 10 min., kartais ir greiciau pavykdavo jam atsirugti.... smile.gif

Bet juk nevisada maziai ir oro prisirija.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2009 12 29, 06:24)
Zinau, kad negali, bet pasodini sau ant keliu, kad kojytes butu sulenktos. Kaip cia labiau paaiskint, pastatyt vaika i sedima padeti pusei minutes minutei. atigi ner atas vaikas tiesus kaip malka, kad pasodint negalima butu. ax.gif Kai pasodini padideja spaudimas pilvuke todel kartais lengviau atsirugsta. Kaip pvz persimetus per peti vaiko pilvukas yra ties peciu ir tai irgi biski spaudzia pilvuka.

niu kad negalima mazu nesedinciu lialiu sodinti niekaip, del ju stuburiuko, nebent cia kokia kita nekalta poza, o siaip stuburiukas lb lankstus gi ju, tai greit gali iskrypti, sodinant nemokancius sedeti, bet manau velesniam laikui sis patarimas geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2009 12 27, 11:30)
unsure.gif

O as mazdaug po kokios valandos kaip pavalgydavo padedavau ant pilvuko, paguledavo pora min ir atsirugdavo jai po valgio nepavykdavo, arba ant petuko savo uzdedu jos rankytes ir ji su krutine astigula, panesioju kiek per nugaryte pastuksenu ir viskas smile.gif IR visada guldyk ant sono , nors manoji jau nuo dvieju menesiu neguledavo kaip paguldydavo, visada ant nugarites apsiversdavo nors ir paremdavau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti