Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie: kaip tvarkotės?

Musu pirmosios dienos gana varginancios, turim bedeliu del pilvuko skausmeliu ir putimo, net bijau jau prisiliesti prie maisto, atrodo, kad nieko tokio kenksmingo mazyliui nevalgau, bet kaip tik vakaras, taip jis ir raitosi skausmuose, verkia... taip sunku ziuret kaip kankinasi... verysad.gif
turim ir ciulptuka, bet sunus ji nelabai pamego, na, retkarciais padeda uzmigti, bet jei skauda pilveli tai jau niekas nebepadeda... verysad.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif musu maziukei jau 3 savaites ir tik parsiveze is ligonines pajautem labai dideli skirtuma... negu ligoninej.. namuose istisai verke.... nezinojom ko griebtis... na , o dabar lyg ir viskas jau reguliuojasi blush2.gif mociute pripratino maziuke ant ranku... tai kai mociutes nebuna...pradeda ji klykt kad paimt ant ranku..tai ir tenka nesiot... ir pasidaryt nieko nespeju doh.gif smile.gif pilvuko putimas ir mus kamavo ir tebekamuoja...nupirkom espumisan lasiuku tai duodam i diena 3-4 kartus pries valgi...gal padeda kiek.. reikia vaikuti stacia prie saves prisiglaust... kad praeitu spazmai...ar ant kairio soniuko guldyt ir masazuot pilvuka... smile.gif ,es pirmom dienom kaip parsivezem tai guldem pas save lovoje nes labai rekdavo viena lovytej... bet pagalvojom,kad pripras..ir kiek beverktu..migdom lovytej ar vezimelyje,bijom,kad nepriprastu doh.gif smile.gif
Atsakyti
http://www.filmai.in...02.html-uzeikit cia filmai tiesiog internete ir visiskai nemokamai
Atsakyti
mes namuose jau trys dienos....miegam kaip miegoje,suneliui viskas gerai tik mama negali nieko padaryt,jegu nera,pasitvarkau kol ryte miega ,tada pmaitinu ir vel luzta...ir pienukas jau beveik dingo tai misinuku maitint tenka,bet kaip ir nieko del pilvuko,manksteles pries maitinima darom,ir valgo gan nieko sakyciau 50-80ml kaip kada... aisku su pauzem... ir pagal nora... blush2.gif miega ilgai naktys ramios,ir pats ramus kaip jo nera...bet vat man paciai adaptuotis namuose sunkiau... bet tikekimes greit iprasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 15:01)
mes namuose jau trys dienos....miegam kaip miegoje,suneliui viskas gerai tik mama negali nieko padaryt,jegu nera,pasitvarkau kol ryte miega ,tada pmaitinu ir vel luzta...ir pienukas jau beveik dingo tai misinuku maitint tenka,bet kaip ir nieko del pilvuko,manksteles pries maitinima darom,ir valgo gan nieko sakyciau 50-80ml kaip kada... aisku su pauzem... ir pagal nora...  blush2.gif  miega ilgai naktys ramios,ir pats ramus kaip jo nera...bet vat man paciai adaptuotis namuose sunkiau... bet tikekimes greit iprasiu  blush2.gif

del pienuko nepasiduok,dar nera susireguliavus gamyba,jei kruties neduosi tai ir dings,butinai daznai duok kad nors truputi pazystu ,taip skatins gamyba,nebent tau geriau ir patogiau misinukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 22 lapkričio 2009 - 15:23
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 22, 16:23)
del pienuko nepasiduok,dar nera susireguliavus gamyba,jei kruties neduosi tai ir dings,butinai daznai duok kad nors truputi pazystu ,taip skatins gamyba,nebent tau geriau ir patogiau misinukas blush2.gif

as labai noriu pati maitint... 4u.gif tai ir zaidziam kasdien kaskart po 20 min su papuliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 19:36)
as labai noriu pati maitint...  4u.gif  tai ir zaidziam kasdien kaskart po 20 min su papuliais biggrin.gif

dek kuo daugiau prie kruties butinai. smile.gif padruske, ar tu kartais ne is prisimink'o? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 22, 19:36)
as labai noriu pati maitint...  4u.gif  tai ir zaidziam kasdien kaskart po 20 min su papuliais biggrin.gif

nu ir saunu 4u.gif ,gerk daug skysciu ,arbatos skatinancios laktacija,man gerai padejo kmynu arbata su pienu,ir zinoma daug ilsekis ,kruti duok kas 2-3 valandos ,ir tikrai turetu pavykti pieneli prisisaukti blush2.gif ,nes labai daug ka reiskia noras maitinti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, noriu paklausti. pas mano suneli toje vietoje, kur skiepino nuo TBC, uzsidejo pulinukas toks, po to jis nudziuvo, sasiukas aplink dar uzsidejo, zodziu nelabaiai graziai man ta vieta atrodo.. gal buvo kuriai nors kazkas pan? nezinau, ka daryti
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 23, 14:43)
sveikos mamytes, noriu paklausti. pas mano suneli toje vietoje, kur skiepino nuo TBC, uzsidejo pulinukas toks, po to jis nudziuvo, sasiukas aplink dar uzsidejo, zodziu nelabaiai graziai man ta vieta atrodo.. gal buvo kuriai nors kazkas pan? nezinau, ka daryti

buvo net labai negrazus ,bet kaip sake sesute taip turi buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 23, 15:49)
buvo net labai negrazus ,bet kaip sake sesute taip turi buti blush2.gif

aisku, nuraminot smile.gif o per kiek laiko mazdaug dingo tie visi negrazumai?
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 23, 14:43)

nesijaudink, pas maniske dar dabar matosi toks kaip sasiukas.
Atsakyti